Now there's only love in the dark

2009-04-27 @ 20:08:52
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
"Hur går det med kärleken?"
Jag fick den frågan. Jag har ställt mig själv den frågan. Ja, hurfan går det med kärleken? Vad ska man svara? Jag har varit kär en gång tror jag. En gång. Och då var det inte ömsesidigt. Så jag är inte så erfaren på den fronten. Det som kallas kärlek. En jävla lek. Jag tror aldrig att en person har varit kär i mig. Det är ju sånt som får en att börja tänka. Tankar rusar runt i huvudet. Tankar som "Räcker jag inte?" "Är jag inte söt nog?" "Är jag inte smal nog?". Och det är ju bara några av dom. Jag undrar ofta om det är någon som tänker på mig innan dom somnar. Om det är någon som kollar lite extra på mig i smyg.

Jag försöker att vara glad. Jag tycker jag lyckas ganska bra. Så iställer kluddrar jag massa onödig text här som knappt någon läser. Men är jag glad egentligen? Det är en fråga som jag frågar mig själv ganska ofta. Svaret brukar bli jag vet inte. Nej, jag vet förihelvete inte.

En sak som jag gillar är att skriva. Och dagdrömma. Då kan man drömma och skriva om saker som aldrig skulle kunna bli sanna. Det är nog det jag tycker mest om med att skriva alla Fanfictions och sånt jag håller på mig. Jag kan inte få ett lyckligt slut i verkligheten så jag får det på ett papper istället.

När jag inte har någon och prata med sitter jag och pratar för mig själv. Det är helt sjukt med jag gör det. Det känns bra. Då får man precis dom svaren som man önskar. Dock händer det mest när jag känner mig ensam. Jag känner mig ensam ganska fastän jag inte är det. Cheer up emo kid.

Jag vill tacka Empe. Tacka henne för att hon är den bästa kompisen i hela världen. Du kommer och pratar med mig när något är fel. Nu bränner tårarna i ögonen. Men Empe är en kompis som alla förtjänar att ha. Jag hoppas att alla har en vän som Empe. Jag skulle kunna ringa dig kl två på natten och du skulle ta nästa buss ut till mig. Det vet jag att du skulle. Och vettu, jag skulle göra precis samma grej för dig. För jag älskar dig. Och tack till mina andra vänner som stöttar mig. Ni har förmodligen gått igenom något liknande någon gång. Jag älskar er av hela mitt hjärta

Håkan Hellström

2009-04-26 @ 11:26:15
♡ Håkan Hellström Kommentarer (0)

Kan du älska mig
som luffaren älskar landsvägen?
som rumlaren älskar nattlivet?
som de unga älskar revolutionen?
som den ängslige älskar gryningen?
som studenten älskar att drömma?
som måsarna älskar takåsarna?
som raketen älskar explosionen?
som Huckleberry älskar floden?
som trottoaren älskar förloraren?
som Teo Jensen älskar gitarren?
som jorden älskar månen?
som sjömannen älskar havet?
som tågen älskar rälsen?
som fångar älskar flykten?
som barnen älskar julen?
som Romeo älskar Julia?
som jag älskar dig?

Jag frågar mig själv ganska ofta hur han lyckas. Hur han lyckas sätta ihop orden på det sättet som han gör. Jag har alltid tyckt att svenska låter töntigt men när han sjunger... då låter det som det vackraste språket i världen.


ROFLMAO

2009-04-18 @ 19:12:05
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Sex Is Good, Sex Is Fine.
Dyggy Style Or 69.
Just For Fun Or Getting Paid, Everyone Loves Getting Laid.
I'm Horny I'm From Sweden, I Like To Do It Hela Tiden!

HAHAHAHAHAHAH. Jag dog.


Gotta keep my head held high

2009-04-16 @ 21:51:01
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

Ibland är det läskigt hur låtar passar in på ens liv.

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
*I may not know it 
But these are the moments that
I'm gonna remember most yeah
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on
Cause...

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

The Climb - Miley Cyrus


Ett år sedan och My Chemical Romance

2009-04-12 @ 21:56:16
♡ Musik - Film Kommentarer (2)
Det är helt sjukt vad tiden bara kan springa iväg. Idag är det ett år sedan jag såg Håkan Hellström live för första gången. Artisten som betyder näst mest för mig. Ett år sedan jag stod med Maja i Scandinavium och skrek för full hals. När vi såg han där backstage. "Shit min penis!". Jag kommer nog aldrig att glömma den dagen. Jag kunde inte alla låtar men det sket jag fullständigt i. För att jag var lycklig. Ren lycka! Det är inte ofta jag känner det. Men det gjorde jag fan ta mig då! Hans största musikaliska upplevelse har han sagt. Jag var där. Jag älskade det. Jag saknar det.

Jag vill stå längst fram på en Håkan-konsert igen. Bli totalt mosad mot stängslet. Det är en av dom bästa känslorna som finns. Tänk när jag ser MCR live... Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar det bandet. jag älskar dom minst dubbelt så mycket som Håkan. Jag kommer svimma. Dö. Bli lyckligast i vägen. Mitt hjärta bultar superfort bara jag tänker på det. Tänk och se Gerard, Frank, Mikey, Ray och Bob framför sig. På riktigt lixom...

Tänk om alla kunde se sig själva som fina

2009-04-06 @ 18:00:39
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
När vi var på båten så berättade ju besättningen om sina liv innan dom blev kristna och livet innan Elida.
Ellinor berättade att när hon var tonåring tyckte hon väldigt illa som sig själv. Hon tänkte att det fanns väl inget hos henne som man kunde tycka om. Hon försökte begå självmord. När hon sa det så stannade det till i mitt huvud. Kan det gå så långt att man inte vill leva längre för att man tycker illa om sig själv? Tydligen.
Tänk om alla kunde se sig själva som fina? För att alla är fina.
Jag tycker ju inte så mycket om mig själv. Alltid klagar man på något och alltid finns det något som kan ändras. Men jag antar att man får leva med hur man ser ut osv. Även fast man inte själv gillar hur man ser ut så finns det någon där ute som tycker att man är hur söt som helst.
Så... DU, JA DU, ÄR SÖTAST I VÄRLDEN!

ELIDA <3

2009-04-05 @ 19:09:58
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
DET VAR AWESOOOOOOOMEEEEEEEEE!
Det var stenkul på elida! Jag tycker synd om dom som inte var med för somsagt, det var bäst.
Det började då med en låååång bussfärd (den kändes lång) till Göteboooaaaj! Och så gick vi ombord på den 40 meter långa båten och satte våra väskor på däck och sen gick vi ner i salongen och hade samling. Där presenterade alla dom i bestättningen sig. Det var Ellinor, Greg (som är jättesnygg från USA), Mattias, Stefan, Sofia(?), Gevhen, Evelina, Karin, Jocke, sen var det säkert fler som jag inte kommer ihåg. Men alla var jättetrevliga med lite udda humor.
Sedan tog vi på oss våra snygga overaller och så bar det av! Det mysigt med lite kallt. Vi fick korv till kvällsmat, inte så gott men w/e. Sen sov vi i våra mysiga hytter, jag sov med Angelica och Michella. Vi lekte också nån gissningslek, ganska kul. Greg är "hilarious" haha, "Yeah yeah give it to me baby!"
Dagen efter så seglade vi till Marstrand. Det vart jättefint väder! Sen när vi klev av båten så fick man köpa godis och gå runt på ön. Vi gick uppför massa backar och sen gick vi till en fästning där jättemånga spelade fotboll. Sen var det dags att gå tillbaka till båten. Så lekte vi charader, jag skulle göra "Du är kär i någon vid bordet brevid"(Det kan ha vatt dagen innan, kommer inte ihåg). Haha. Greg är även bra på att heja på när det gäller charader! Senare på kvällen gick dom olika lagen runt och svarade på personliga frågor, ingen fick veta svaren. Sen i salongen var det någon rättsgrej med Gud och djävulen. Sedan brände vi lapparna med svaren. Alla leadre berättade också "livshistorier". Det var väldigt intressant och lyssna på vad alla har gått igenom.
Och idag så var det fint väder och vi hade det mys hela dagen. Jag satte och snackade engelska med Greg haha. "Greg, förstår du all svenska?" "Inte alls" Haha. Sött! Sen skulle vi hem... Sorgligt... Men jag fick kram av Ellinor, Greg och Jocke. Jag saknar redan alla och lätt att jag ska hälsa på dom i sommar när Elida kommer till Halmstad!