Datum jag minns från 2009

2009-12-31 @ 15:24:22
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)

28 februari.
Håkan Hellström med syster. Behöver jag säga något annat? Magiskt som vanligt. Han höll min hand. Jag skrek sa "Jag älskar dig Håkan, du är bäst". Han la sin hand över sitt hjärta och gjorde slängkyssar mot mig. Nu blev jag helt skakis. Jag kommer aldrig glömma det.


17 maj.
Konfirmation. Jag saknar det och det var riktigt kul! Från början tvekade jag till att göra det, men jag är glad att jag ändrade mig och gjorde det... För fan va kul vi hade! Jag får börja gå mer till ungdomsgruppen!


4 december.
IDOL live i Scandinavium. Semefinal. Calle sjöng "Walking In Memphis". Erik rockade loss till "Run To the Hills". Tove sjöng "Greatest Love Of All" så att man fick gåshud. Sen får man ju inte glömma anledningen till att man åkte dit. Mariette Hansson. Hon skrev att hon+andra idoler skulle uppträda i pauserna. Hon sjöng innan programmet började, "Because the Night". G-A-L-E-T. Och jag lyckades få pappa på torsdag kväll att köra mig och Empe till Scandinavium på fredag eftermiddag. Få grejer kan toppa stämmningen i Scandinavium den kvällen. Och jag får ju inte glömma att Westlife var där. ;)


13 december.
Idolerna var på Eurostop. Jag pratade med Mariette. Det är väl det som jag att jag kommer minnas denna dagen. Mina simpla ord som fick henne att skina upp i ett leende som ingen annan! Shit.


18 december.
Jag såg Mariette live för tredje gången. På B&B i Halmstad. Fan vad bra hon är. Och jag var där med dom bästa. Jag ville gå fram och träffa Mariette men jag kade inga pengar att köpa skiva och inget att signera och det skulle kännas dumt att bara gå fram och prata... Men det kommer fler chanser!

Fotot är taget av Bob Dudas.

24 december.
Jag vet inte vad jag ska säga så jag visar bilden direkt istället.


20-27 september.
Jag höll på att glömma. HAHA! Dessa dagar var vi i alla fall i Turkiet! Härligt med värme. Dessvärre var inte maten så god och endel turkar var liiite för närgångna!


Postat av: miss Fåfäng

gott Nytt År du med :D

2009-12-31 @ 15:34:44
URL: http://missfafang.blogg.se/
Postat av: Alina

Gott nytt år!! :) hoppas du får en fin kväll!

2009-12-31 @ 15:49:37
URL: http://musicrecord.blogg.se/


Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: