känslor

2009-12-22 @ 19:43:01
♡ Håkan Hellström Kommentarer (2)
Ted Gärdestad spelas lungt från högtalarna. Jag tänker på dig. Saknar dig. Undrar lite hur du mår och saknar dig lite till. Jag blir lite tårögd när jag tänker på det. Jag får lite ont i hjärtat när jag tänker på vad som har hänt dig.

Vi kunde varit där. Men det blev inte så. Det var inte meningen att vi skulle stå där tryckta mot staketet och gråta till Håkan Hellströms hjärtkrossande texter.

Jag undrar hur det var där. Vad han sa... Vad han hade på sig. Om han gjorde hans alldeles egna lite småtöntiga danssteg. Jag undrar om dom slängde ut rosor i publiken. Så som dom gör varje gång.

Som dom flesta vet är Håkan Hellström en person som jag håller väldigt nära mitt hjärta. Han kan få mig att känna på ett sätt som ingen annan kan. Jag känner mig varm... Lycklig.

Jag har ignorerat alla kommentarer som alla har slängt mot Håkan när jag har sagt att jag lyssnar på honom. Slått händerna över öronen och stampat i marken och skrikit "HÅLL TYST!". Inombords. Varje gång någon sa "Han är bög!" reagerade jag så. Fast inombords så att ingen skulle se hur ont det gjorde. Nu blir jag lite tårögd igen. Jag får sluta skriva för ett slag och ta ett andetag. Tvinga tillbaka tårarna.

Jag vet inte vad jag skulle varit utan Håkan Hellström.

Postat av: Lina

aw fanny, du skriver bra! Förstår hur du känner. Efter så många år med dej nu så vet man hur du menar, du visar det verkligen!:)

2009-12-22 @ 22:20:25
URL: http://friteradkamel.blogg.se/
Postat av: Ebba

man är inget utan håkan. inget. ett tomt skal utan känslor. och håkan är inte bög, han var sambo och barn förfan ! " men ett enda ont ord om dig, har alltid fått mig upp i ringen. "

vissa frågar hur man kan gråta till nu kan du få mig så lätt. hur kan man inte? den är ju så fin. så, äkta.

2009-12-23 @ 14:01:57
URL: http://flaashback.devote.se


Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: