You’re the reason my love has a name

2009-03-28 @ 20:34:38
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (4)
Idag var man på stan och köpte konfirmationsklänning och en annan klänning. Nu slipper jag oroa mig för det, positivt! Men... jag har alltid ett problem när jag ska köpa klänninga som inte är strechiga är att jag har förstora bröst. Haha, det är sant! När man ska knäppa dom så kommer man upp under brösten sen tar det stopp. Helt sjukt. Och det ger mig jävligt dålig självförtroende. Yeah, men that's life i guess.

Men från det dåliga till det bra. Jag var iallafall på stan med mamma och mormor (haha), så mötte vi mammas chef, hans fru och hans son. Och hans son var typ den sötaste killen jag har sett på länge! Synd att jag inte fick reda på hans namn mehe, jag kan ju inte fråga mamma precis...

Jag såg Håkan innan på svt play, han var med i Popcirkus. Shiet alltså. Jag blev helt... nostalgisk. Jag kom och tänka på att en fem gång gånger så var det jag som stod där längst framme. Det var jag som höll i Håkans hand. Det var jag som stod och grät åt hans hjärtbrytande texter.

Btw, Empe, jag älskar dig obeskrivligt mycket.
Dig med Lina.

Ge mig en kyss innan du går

2009-03-24 @ 19:55:59
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)

Har du lätt för  att kunna lita på folk? Det beror på vem det är. Jag måste lära känna folk ordentligt innan jag kan lite på dom. Dock brukar jag känna av ganska tidigt om jag skulle kunna lita på dom.
Har du lätt för att kunna bli kär? Jag är ju jättekär i kärleken. Men för det mesta lurar jag mig själv att jag är kär. Men jag har varit kär. Det suger.
Är du öppen att prata om dig själv inför andra? Nej, bara Empe tror jag. Annars har jag svårt att prata om hur jag känner. Mycket enklare att skriva ner det.
Har du tvångstankar? Inte direkt. Men lite sån är man ju. Typ A-brunnar. Sånna gillar inte jag.
Är du bra på att ta åt dig komplimanger? Nej. Jag är jättedålig på det. Svaret brukar bli ett leende, tack eller ett neee.
Har du bra självförtroende? Hahahahah. Mitt självförtroende suger faktiskt. Jag gillar inte mig själv.
Är du lycklig? Beror på när du frågar. Jag har rejäla humörsvängningar faktiskt. Riktigt jobbigt.
Tror du på ett liv efter döden? Jag tror att döden hämtar på det sättet som man vill att den ska. Kanske ett starkt minne eller något man alltid har velat göra. Så jag tror inte att döden är hemskt på något sätt.
Använder du smink? Yes det gör jag. Jag är ju tjej. Och tonåring. Dock är jag inte så bra på det, bara smetar på lite.
Använder du hårprodukter? Shampoo och sånt ja. Men använder inte hårspray så ofta. Använder såntdär värmespray.
Har du tonat / färgat/slingat hår? Yes. En rosa/lila slinga faktiskt. Jag saknar den. Bu to the hu.
Följer du alltid det senaste modet? Nej. Jag använder vad jag själv tycker är snyggt och skiter i vad andra tycker.
Hur ofta motionerar du? Det är ju idrotten i skolan och ridning 1-2 gånger i veckan. Det är väl det ända.
Blivit hemringd av din lärare p.g.a missskötsel? Nej, det har nog inte hänt. Dock har man ju haft "samtal".
Skämts över ditt namn? Ja, det gör jag ganska ofta. Fanny. "Funny". Fanny är ju även ett slang för rumpa på engelska.
Gjort någon tatuering eller piercing? I öronen. Vill ha tatuering på skuldran och piercing i tungan.
Blivit förföljd? Kanske. Jag vet inte. Dock har jag alltid känslan av att jag blir det när jag går ensam.
Åkt ambulans? Nej det har jag inte gjort och jag vill inte göra det heller. Verkar läskigt. Fast ändå någgot jag vill uppleva. Skräckblandad förtjusning där.
Gjort något du ångrar? Det har väl alla gjort någon gång? Det finns väl massa saker jag ångrar. Ska inte nämna här bara.
Dansat i regn? Har jag säkert. Jag älskar och dansa! Så jag har säkert varit lite flummig och dansat ute när det regnade.
Badat naken? Haha, det var väl alla gjort nån gång? Ja, inte på senaste tiden men när man var liten.
Varit nära att drukna? Inte direkt. Mamma har dock fått dra upp mej från under en leksak i Laholm. Jag var asrädd. Och sen när jag var där med Julia fastanade jag i någon cp-sak som vi hade byggt. Jag får fullständig panik.
Drömt att du faller ner i från ett stup? Ja. Kanske. Dock har det känts som jag gjorde det när jag sov.
Blivit inlåst och drabbats av panik? Jag vet inte. Dock har jag gripigts av panik ganska mycket. Under vatten och i mörker osv. Och ja, jag är mörkrädd.
Snubblat över dina egna skosnören? Japp. Om man heter Fanny Walhed så lyckas man med allt klantigt. Om du slår upp "Klantig" i en ordbok finns det förmodligen en blid på mig där.
Hoppat bungyjump? Nej, och kommer förmodligen inte göra det för jag hatar att hoppa ner från höga grejer.
Laddat hem musik/film från internet? Haha. Har nog blivit lite nedladdad musik. Men gör inte alla det?
Blivit tagen/hämtad av polis? Nej, det har inte hänt och det är nog mina föräldrar glada över. Jag med!


JAG VILL INTE

2009-03-24 @ 19:41:36
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Idag var jag på hälsokontroll hos skolsköterskan. Och hon skulle kolla ryggen. Och jag tror jag var den ända som fick ta av mig tröjan. Och guess what?! Jag har en höjning i höger skuldra som hon vill att skolläkaren ska kolla på. Jag gillar det INTE.

Lalala...

2009-03-24 @ 14:14:03
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Jag smygsaknar min långa lugg.

Bort från mig

2009-03-14 @ 22:37:27
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Melodifestivalen ikväll då ja. Jag tycker att det programmet är överskattat faktiskt. Men man kan ju inte göra annat än att sitta framför tvn varje lördagkväll och lyssna på Petras urusla skämt.

Måns Zelmerlöw - Hope and Glory Låten är vanlig. För vanlig. En riktig rixfm låt. Jag gillar inte låten. Och dom tjejerna med guldtights i bakgrunden... Det såg ut som om han var på någon billig strippklubb. Cara mia är mycket bättre tycker jag.

Caroline af Ugglas - Snälla snälla Jag förstår inte varför alla hånar Caroline och hennes låt. Visst, hon är inte jättesnygg. Hon dansar lite annorlunda och kläderna hon väljer är ju inte dom bästa. Men, låten är bra när man har hört den ett par gånger. Jag tyckte också den var hättetöntig när jag hörde den första gången. Men jag har ändrat åsikt. OCH! Den kom faktiskt tvåa.

Agnes - Love love love Ännu en rixfmlåt. Jag tycker inte den är så bra. Och hennes... grej, hon hade på sig såg ju bara urtöntig ut. Hennes hår ska man ju bara inte nämna.

H.E.A.T - 1000 miles Låten var helt okej antar jag. Men han som sjunger, hans röst var inte tillräckligt rockig tycker jag. Lutar lite mer åt pophållet. Det där "Yeeaah" i början var bra och i refrängen. Men annars tyckte jag att hans röst var lite för mesig.

Emilia - You're my world Jättemysig låt! Emilias röst är inte riktigt var den har varit men hon sjunger inte dåligt. Bra liveshow var det. Det var lagom. Lagom är bra.

Alcazar - Stay the night Sjukt bra danslåt! Jag diggar den. Inte riktigt min typ av musik med jag tycker den är härlig. Synd att Andreas(?) kommer att dö bara.

Sarah Dawn Finer - Moving on Hon har en grym sångröst och har en jättebra scennärvaro. Grymt. Jag tror att Sarah skulle klarat sig ganska bra i Moskva.

E.M.D - Baby Goodbye Lite cool låt tycker jag. Dom vet hur dom  ska göra för att göra en låt som fastnar i skallen när man har hört låten två gånger så kan man hela refrängen utantill. Pretty awesome. Jag är ju inte ett E.M.D -fan precis men det är tre duktiga grabbar detdär.

Sofia - Alla Hm... Den låten gick väl ungefär rakt in och rakt ut, so to speak.Inget större fel på låten men grekiskan eller var det var är ju ett minus. Dock helt ok på dansgolvet.
 
Molly Sandén - Så vill stjärnorna Nja. Låten var ju ingen hit precis. Men att hon är så ung och har den rösten som hon har är grymt. Hon är nog den som sjunger bäst i hela tävlingen tror jag. Synd bara att det inte var en bättre låt.

Malena Ernman - La voix Yes. Vinnaren. Väldigt annorlunda blandning. Typ pop och opera. Och franska... Jag gillar inte franska. Men hon har en grym röst och det är bara konstiga låten som vinner Eurovision så hon kommer väl att klara sig ganska bra borta i Moskva.


Men då slösar vi bort våra liv

2009-03-13 @ 19:33:33
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Onödigt inlägg. Men jag måste skriva, ibland bara måste jag det. Det lixom kliar i fingrarna. Jag har ju ingen fanfction eller något sådant på gång så nu får jag väl skriva av mig på mina söta blogg istället. Btw, jag behöver hjälp med en design till min blogg. Om du kan hjälpa mig, skriva till abcdefanny @ bdb är du söt. Jag har ingen aning om hur man gör och jag har inget photoshop för tillfället. Tyvärr.

Idag så var jag och red. Flugan. Haha, hon är lite söt faktiskt. Men iallafall, det gick jättebra idag. Vi hoppade en liten bana. Hon är tråkig i dressyren men när man hoppar så är hon jättepigg och tycker det är hur skoj som helst. Sanna red på Silver, och när hon hade hoppat så blev det ett missförstånd mellan dom två så sanna svängde åt höger och hästen åt vänster (eller tvärtom) så Sanna trillade av och slog sig i väggen. Det var riktigt otäckt. Så jag blev lite... osäker efter det för Flugan var så jäkla pigg, men det gick bra. Och krya på dig Sanna!

Jag sitter här och lyssnar på Håkan. Jag saknar alla konserter med Håkan. Gråten, skratten, den enorma lyckan som man känner sig inom sig. Glad, jag är rättså glad. Jag är jättemätt. Det är negativt. Allt är lite svårt just nu, vännerna, kompisarna, skolan men vettu? Det löser sig. "It'll always be okay in the end and if it's not okay it's not the end." So to all of you out there, think happy thoughts!

Jag är jätteklantig. Jag har två plåster just nu. Ett på fingret och ett på handleden. Det på fingret fick jag för att jag brände mig på plattången. Klantigt? Mycket. And then, på min handled. Jag hänger alla mina kamrasladdar/mobilsladdar och andra USB-sladdar över mina dator så innan idag när jag skulle hänga tillbaka kamrasladden så rev jag mig på ramen på datorn. Det gjorde inte ont när jag rev mig, men sen när blodet sipprade fram så började göra ont. Ganska mycket ont faktiskt. Somsagt jag är väldigt klantig. But that's just me, love it or leave it bitch!

Fredagen den trettonde. Jag är inte särklit vidskeplig och tror inte på massa otursgrejer och sånt. Men denna dagen har varit ganska bra för att vara en otursdag. Den enda oturen jag hade var väl att jag rev mig. Det gjorde satans ont. Annars var det nog inget. Fast den är ju inte mitt minne det bästa heller. Men somsagt, idag var en bra dag!

Förlåt för min random engelska ibland. Men ibland låter andra språk bättre faktiskt. Tycker jag. Nu tog lite slut i mitt huvud. Jag har inget mer att skriva. För den här gången! Men jag upskattar verkligen kommentarer faktiskt. Men NU är jag klar. Hade bäst, puss och klem!

We were both young

2009-03-07 @ 17:25:31
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Jag hör ett ljud, jag blir rädd.
Jag vänder mig om och där står någon som är mörkt klädd.
Det är mitt i natten,
Ansiktet gömmer han under hatten.
Jag vänder mig om och börjar springa,
Det går inte tänka på att jag någon borde ringa.
Mannen är både större och starkare än mig,
I detta ögonblick hatar jag att vara tjej.
Jag vet vad han kommer att göra,
Jag kan skrika, men ingen kommer att höra.
Han drar ner mig på marken,
Vi är helt ensamma i den mörka parken.
Jag känner något på min rygg, det är hans hand,
Han sliter upp mitt bh-band.
Han trycker ner mitt huvud riktigt hårt,
Tårarna sprutar och att andas är svårt.
Jag sparkar och slår,
Medans han särar på mina lår.
Varför just mig?
Hur skulle du känna om någon gjorde det på dig?
Det går inte beskriva smärtan när han tränger sig in i mig.
När jag samtidigt vrider och vänder,
Försöker desperat få bort hans händer.
Jag får tag i hans hand och biter,
Han i mitt hår sliter.
Jag skriker på någon som inte finns där,
På ett mirakel som ska rädda mig ifrån det här.
Han slår mitt huvud en sista gång mot marken,
Den natten dog en 14-årig flicka i parken.

Det spelar ingen roll hur många gånger jag läser den texten jag tycker fortfarande att den är lika hemsk. Varje gång. Att man kan vara så sjuk. Gilla att någon illa. Speciellt en ung tjej. Tjejer är inga leksaker. Det är inte killar heller för den delen. Det var väl mest det jag skulle säga. Ta hand om dig. Var försiktig.

PEPP!

2009-03-01 @ 12:42:43
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

Jag höll i Håkans hand. Jag fick hans autograf. Jag sa efteråt "Jag älskar dig Håkan, du är bäst!" och han la handen över sitt hjärta och slängde "slängkyssar" till mig. Behöver jag säga mer?
Men jag blev så sjukt peppad av konserten. Alla saker han sa. Alla låtar han sjöng. GLÄDJERUS!