don't stop believing

2010-09-29 @ 17:27:06
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

 

Vi hade ingen franska idag på morgonen, sköööönt! Så vi började halv 10 så hade vi medieproduktion, jag och Mikkan gjorde klart vår låt och Mikkan pillade lite på nån livelåt som hon ville fixa till och den sista timmen satt jag och lyssnade på HIM och gjorde ingenting typ haha!

Sen vare käk! Och efter det hade vi engelska, där letade jag upp resten av faktan om Bahamas sen satt jag där i typ 40 minuter och lyssnade på musik och gjorde ingenting, jag är så effektiv! :)

Idrott sen, tjoho! Min favoritlektion! Eller inte... Först lekte vi "Harry Potter", någon skum lek. Gillar inte lekar med bollar(heheheheheheh). Sen spelade vi bollsporter och vi alla vet hur mycket jag älskar det. BLLÖÖÖÖÖHHH säger jag bara. Sen lyssnade vi på en avslappningsskiva. Den sög. That crap doesn't work on me, dude.

Efter det skyndade jag mig somfan för att jag kanske skulle hinna med bussen och jag ser bussen komma och jag springer som en jävla idiot och när jag är precis bakom bussen så börjar den köra, vaffaaaaaan?!?!?!?! Sprang fort somfan, skakade fan när jag kom fram till bussen! Så pappa och Philip fick hämta mig... (y)
Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: