GIVE A CHEER FOR ALL THE BROKEN

2012-02-29 @ 20:46:06
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Bjuder på en bild från min och Emils photosession idag i skolan haha. Halvful typ. Och det var väl typ det enda vi gjorde från 11.30 till 15.50 haha... Foto hela dagen, får nästan aldrig något gjort. Vet inte i hur många timmar vi satt och fikade... Vi är så ambitiösa i MP10f, helt sjukt! :')

Kom hem för inte så länge sen från en vän så nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen kolla Pretty Little Liars och Big Brother efter det! Hade gott!

FINASTE LÅTEN MED FINASTE VIDEON

2012-02-28 @ 21:09:00
♡ Musik - Film Kommentarer (1)

CALIFORNIA HERE WE COME

2012-02-28 @ 19:29:09
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)


Jaha, nu är skolan igen och dom långa, sega eftermiddagarna då man inte orkar göra nånting (för att man kommer hem tidigast halv 5) börjat. I alla fall för mig. Härligt!

Dock har O.C fått förgylla denna tidagseftermiddag/kväll/kalladetvadduvill..! Jag har börjat kolla på det nu, jag vet jag är lite efter hehe. Har sett lite olika avsnitt då och då men har aldrig följt det så har tänkt börja kolla nu, från början till slut så att säga. Wish me luck..!

"I TRY TO STAY IN A CONSTANT STATE CONFUSION JUST BECAUSE OF THE EXPRESSION IT LEAVES ON MY FACE." - J. DEPP

2012-02-28 @ 17:55:10
♡ Foto Kommentarer (0)


ETT FEL NÄRMARE RÄTT

2012-02-27 @ 19:51:08
♡ Musik - Film Kommentarer (1)


Äntligen har jag fått hem Den svenska björnstammen – Ett fel närmare rätt! Mina fina björnars nyaste skiva. Vartenda låt är underbar och det är förmodligen det bästa som har gjorts sen Håkan Hellström – 2 steg från paradise. Min favorit hittills är nog Den svenska björnstammen – Mörkt kallt ljus.

BACK ON TRACK

2012-02-27 @ 13:39:43
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)


Vaknade kl 10 idag, hade tänkt hinna åka in till stan innan skolan, men jag sket i det, ställde fram alarmet och sov en timme till istället... ;)

Jag stack ut och sprang en liten runda innan, är så himla dålig på att springa utomhus men hade tänkt försöka ändra på det! På vägen hem börjar det komma några snöflingor, inte alls mycket så jag tänkte "Äh, det slutar nog snart.." Jaha, nej, slap in the face! Nu snöar det hur mycket som helst. Igår var det vår och idag snö..? Hoppas inte att det lägger sig!'

Såg precis att jag hade värsta foundationfläcken på min skjorta... Alltså måste jag hitta en ny outfit. Haha FML...

SORRY SORRY

2012-02-24 @ 16:29:32
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Hallå alla fina.

Som ni kanske har läst tidigare har uppdateringen sugit sen nästan två veckor tillbaka. Hände en grej som gjorde mig väldigt (väldigt!) ledsen. Orkade inte starta datorn för allt jag såg påminde mig om vad som hade hänt. Så jag sket i datorn och låg hemma och tyckte synd om mig själv. Och jag har knappt sovit ordentligt sen dess heller så jag har varit allmänt trött hur länge som helst. Men börjar bli lite bättre.

Men allt löser sig. Det kommer kännas bättre till slut, det vet jag. Man får vara ledsen, men nu ska jag försöka rycka upp mig. Ta tag i mitt liv och börja uppdatera här igen. Har ju sportlov nu och nästan inte gjort någonting, tränat, ätit och legat framför TVn typ haha. Men nu är det ju bara helgen kvar på lovet... Så på måndag ska jag försöka komma igång igen!

Ta hand om er. :)

DU ÄR SÅ FIN MITT HJÄRTA

2012-02-23 @ 22:11:46
♡ Håkan Hellström Kommentarer (0)

KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER

2012-02-21 @ 22:03:49
♡ Håkan Hellström Kommentarer (0)
Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig.

Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn.

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen, den tar slut från kyss till kyss.

Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret och det låter som om det går på dig.

Vad jag bryr mig om nu är att du då ser det, hur smutsigt livet blivit.

Och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt.

Vad jag bryr mig om nu, i dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig.

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit och du ringde aldrig.


Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig
.

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti så som jag gjorde nyss.


Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära, förlåt, nu slutar jag.

EN DOKUMENTÄR MUSIKSAGA OM KÄNSLAN ATT INTE VETA NÅGOT

2012-02-21 @ 18:02:47
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

VILL BARA SLÄNGA IN ETT LITET TACK

2012-02-21 @ 12:18:06
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Tusen miljoners miljaders tack (om det ens räcker) till alla fina vänner som har funnits här för mig den senaste veckan. Tack till alla er som har kramat om mig, lyssnat på mitt tjat och tagit min hand och sagt att han inte är värd mina tårar. Utan er skulle jag nog inte klivit upp ur sängen på morgonen.

Jag älskar er.

TÄVLING HOS KAN DEE

2012-02-16 @ 17:11:45
♡ Tips Kommentarer (0)


Är med i två tävlingar hos fina SANDRAKan Dee Shop där jag i den ena har chansen att vinna linnet WILD SPIRIT och i den andra en valfri tygkasse! Hur nice?!

ANLEDNINGEN TILL TOMHETEN HÄR

2012-02-15 @ 23:04:55
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Ja, anledningen till tomheten här är väl för att jag känner mig tom själv. Jag orkade inte starta datorn igår och läsa allt trams om Alla Hjärtans Dag. Det räcker med att allt jag ser och gör påminner mig om dig.

Så datan har inte varit startad på ett tag. Skönt. Som ni förstår är det jobbigt för mig just nu, bloggen prioriteras inte. Tyvärr. Men jag orkar inte.

Kanske slänger in nått litet inlägg då och då, annars hörs vi när vi hörs helt enkelt.


TVÅ MÅNADER

2012-02-13 @ 14:35:03
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


JAG UNDRAR VAD SOM HÄNDER

2012-02-12 @ 18:11:42
♡ Håkan Hellström Kommentarer (0)
Och du va sötare än dom men jag slängde bort dig igen, jag slängde bort nån slags vän. Det va så mörkt den kvällen jag gick hem. Jag hade hoppats på något.

SKRIDSKOÅKNING MED MATILDA - JAG VURPADE BARA EN GÅNG!

2012-02-11 @ 20:01:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


---

2012-02-10 @ 20:22:00
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


WHITE WEDDING

2012-02-10 @ 19:19:28
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)


Var hos min kära vän Sandra igår som utnyttjade mig som modell. Haha nej, jag ställde gladeligen upp! Hon skulle ju fixa mig till en brud och det lyckades hon med tycker jag! Så här bjuder jag på två bilder från gårdagen. :)

LIFE HAS IT'S TRICKY WAYS OF THROWING SOMETHING AT YOU THAT YOU NEVER EXPECTED

2012-02-09 @ 22:25:51
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)

"They say you can't be in love when you are young, one of the greatest and most known love story is about Romeo and Juliet. Juliet was fourteen. They say you can't make the right decisions at a young age yet why do they give us choices then? They say we have to be ready for the 'real world', what are we living in now? Life is just as hard as it is for you as it is for us, just in different ways."


IBLAND BLIR DET BARA SÅ.

2012-02-09 @ 21:24:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Jag scrollade nyss ner på min egen blogg. Här alltså. Och jag insåg hur länge sen det var jag skrev ett textinlägg. Lite pinsamt, nästan. Men om jag inte gjort något intressant så orkar jag inte skriva. Min vardag är himla ointressant så om jag skriver om att jag varit i skolan och blah blah så tror jag inte det finns en jäkel som kommer klicka sig in här på min lilla blogg. Alltså kommer ni få stå ut med massa bilder osv tills jag har något vettigt att skriva.

Jag kan berätta en sak jag gjorde idag. Var modell åt en vän och blev bröllopsstylad, hon lovade att skicka bilder så dom får ni nog se någon gång nästa vecka.

IT TAKES A FOOL TO REMAIN SANE

2012-02-09 @ 20:19:09
♡ Foto Kommentarer (0)


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

2012-02-09 @ 17:55:22
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


THE BOYS WHO

2012-02-08 @ 22:05:10
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (2)


GRATTIS FINA MAMMA! ♥

2012-02-08 @ 19:40:39
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)The Studio, sommaren 2010.


JAG ÄR SKOLTRÖTT TILL TUSEN

2012-02-08 @ 00:17:47
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (0)

Har himla massa och göra i skolan just nu. Tidningar ska skrivas, rättegångar ska ske, stora projekt ska göras, peta sen in ett litet samhällsprov där och en liten engelskaläxa här och 3 fotouppgifter där i mellan, och vips..! Då ser du hur mitt liv i skolan ser ut.

Sen räknar alla (mest lärare) att man ska göra klart saker hemma hela tiden..! Slutar sent varenda dag i veckan, hur kul tror dom att det är och sitta hemma på kvällarna och göra skoluppgifter? Det är fan inte kul alls och det resulterar i att man skiter i och göra det och folk blir sura som bin.

Man ska ju inte jämföra sig själv med någon annan när det gäller skolan och sånt. Man ska ju köra sitt egna race, efter egen förmåga och göra sitt bästa helt enkelt. Men hur kul är det då när vuxna jämför en men folk som är nått år äldre och konstant påminner en om hur himla duktiga dom är..? Skittråkigt. Det gör en verkligen noll motiverad och sen har dom mage och klaga på att man inte är motiverad när det är dom själv som har orsakat det.

Fel och misstag är tillåtet i skolan. Det har man ju fått med sig sen man var liten. Men nu om man gör sitt bästa och ändå gör fel så visas det på ett papper med två bokstäver. IG. Även fast man har gjort sitt bästa så duger inte det. Helt plötsligt kan man inte göra fel utan att bli straffad för det. Vad hände med "det är okej att göra fel"? Vad fan hände med det? Visst, man lär ju sig av sina misstag men det känns som helt plötsligt är det fel att göra fel. Herregud, vi är bara människor, vi gör fel varje dag. Cut us some slack.

Ja... Skolan har jag fått nog av.


DU KAN FÅ MIG HUR LÄTT SOM HELST

2012-02-07 @ 22:47:23
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


Du kan få mig hur lätt som helst i en värld som är så kantig och hård som den här är en blöt mjuk kyss det enda jag begär. Du kan få mig hur lätt som helst, något så simpelt som att du håller mig hårt, blås på det onda, ta bort allting svårt. Åh kärlek, var inte kärlek menat som något enkelt att ge? När blev kärlek så svårt att få?

Du kan få mig hur lätt som helst om du ler när det regnar och fångar min blick i en tid där ingen nånsin ler och fångar min blick. Du kan få mig hur lätt som helst, det räcker med att jag är den förste som du tänker på,
när du vaknar och känner dig ovanligt grå.

Åh kärlek, var inte kärlek menat som något enkelt att ge? När blev kärlek så svårt att få?

Du kan få mig hur lätt som helst. Dölj världen från mig i dina lockar, kryp närmre och viska jag älskar dig så.

SKA VI GÖRA NÅGOT ÄCKLIG, BABY?

2012-02-07 @ 20:35:00
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


POPKORN FÖR FAN

2012-02-07 @ 18:43:24
♡ Foto Kommentarer (2)


Lina följde med mig hem idag, så fotade vi omslagsbilder till skoltidningen Popkorn. Om man inte gör det får man väl en utskällning... Bjuder på en av alla misslyckade bilder vi tog, haha. Vi sket i om bilderna blev bra och bara tutade och körde lixom.

Men hela den skoltidningsgrejen har vatt en enda stor, geggig sörja tycker jag. Vi har knappt haft någon tid på oss och jag och Lina hade fyra jobb och göra. Och vi är fortfarande inte klara med ett av dom... Vi har ju massa andra arbeten också som ska göras.

Jävla skola. Tror det är den som bidrar till mitt fittiga humör som jag har ibland.

HA DET BRA, VI HÖRS, VI SES I DINA DRÖMMAR

2012-02-06 @ 19:34:38
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


En stor Fani.
Men just nu går mitt humör som en bergochdalbana just nu, så om det ena dagen kommer ett jätteglatt inlägg och sen nästa är en text om något sorgligt så är det förklaringen. Har humörsvängningar som en gravid kvinna. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. Så bare with me sålänge..! :)

DU FÖRSTÅR INTE HUR GLAD DU GÖR MIG

2012-02-06 @ 19:20:23
♡ Hästar Kommentarer (0)


EGENTLIGEN ÄR JAG FÖR COOL FÖR SKOLAN... MEN JAG FÅR VÄL ÅKA DIT ÄNDÅ

2012-02-06 @ 12:31:14
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)Ha det fint, peace! Och snacka om butterflyljus..!


DET GÖR JU SÅ HIMLA ONT

2012-02-06 @ 00:10:05
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (0)
Att se någon jag bryr mig om må dåligt är nog nästan det värsta jag vet. Att se en vän ha ont, att se en vän gråta. Finns det något som känns mer än det? Som ett hårt jävla slag i magen. Så känns det för mig, men jag föddes ju också med himla mycket sympati i kroppen... Men jag tror dom flesta känner så. Fast ibland förundras jag lite över hur lite vissa personer bryr sig.

Något som är ännu värre är när man har orsakat det själv. Jag har en tendens att försöka så himla mycket att göra alla nöjda, men det går inte, och det slutar med att det blir fel på något håll och jag gör illa någon utan att ens ha menat det över huvud taget. Jag tänker så mycket på att göra alla andra nöjda så att det aldrig slutar bra, sen sitter man där med den där jävla sörjan framför sig som man inte vet hur man ska reda ut.

Och babe, jag hoppas att du förstår att jag finns här för dig, alltid. Det gör så himla ont att se dig såhär. Men du är stark, mycket starkare än mig och du klarar detta. Det vet jag helt säkert..

MARKNADSUNDERSÖKNING

2012-02-05 @ 18:18:48
♡ Undrar Kommentarer (4)

Vi är fyra tjejer som kommer från medieprogrammet på Sturegymnasiet, vi håller på med ett projekt och vi ska försöka lansera kläder inspirerade av den amerikanska flaggan, allt ifrån jeans till luvtröjor till ytterkläder. Vi skulle uppskatta om du kunde svara på några frågor för att hjälpa oss. Tack på förhand!

1. Är du kille eller tjej?
Svar:

2. Ålder?
Svar:

3. Skulle du kunna tänka dig att köpa våra kläder, med den designen(tex jeans med flaggan på bakfickan?)
Svar:

4. Skulle du helst vilja köpa kläderna i butik eller via webben?
Svar:

5. Vilka plagg skulle du helst vilja se?
Svar:


Tack så mycket,

MVH Fanny, Lina, Julia och Josefin!

Inspiration till våra kläder. Dom på bilden ovan kommer bl.a. från Gina Tricot. Självklart kommer kläder till killar också finnas.

 


X X LIKES JUSTIN BIEBER IS GAY

2012-02-05 @ 17:16:00
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (1)

Jag har skrivit om Justin Bieber på denna bloggen innan. Men nu är det inte han som person jag vill prata om. Han var bara ett himla bra exempel på just detta. Jag såg att en vän på facebook gillade en sida som heter "Justin Bieber Is Gay". Det var flera av mina vänner som gillade det, dom som gjorde det är väl runt 14-15.

Är det coolt att hata? På något sätt så känns det som dom där fjortonåringarna tycker det, om man gillar en kaxig sida på facebook är man helt plötsligt asball. Särkilt om man är tjej och vågar gilla en sån sida, fastän man egentligen sitter och lyssnar på "Misteltoe" i sina hörlurar, då tycker man själv att man är hipp som fan.

Dom har ju så fel. Det är fan inte coolt att hata. Våga sticka ut lite, våga tycka om saker som andra inte gillar. Om du gillar Justin Bieber, tryck upp det i folks ansikten och visa det. Jag vet hur det är att bli hackad på av musik, verkligen. Men lova mig en sak, stå upp för dig själv och låt ingen trycka ner dig. Och det är inte coolt att hata. Att älska är coolt!

Ja, frustrerad tjej.

NU KAN JAG DÖ MED GOTT SAMVETE

2012-02-05 @ 14:37:13
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Haha nej nu överdrev jag. Rätt rejält faktiskt. Med rubriken alltså för den som inte förstod det... Det jag menade var att jag har tagit vara på denna helgen, gjort saker. Har inte blivit så på länge... Don't know why. Så nu kan jag komma tillbaka till skolan med gott samvete. Hah..! Men det är väl nästan som att dö eller..?
I fredags var det ju party party och jag hade så jävla kul, tack alla fina som gjorde min kväll. Förutom idoiten som gömde mina skor... Och igår åkte jag in till stan och fikade med en vän och sen kollade vi film. Och idag, söndag, sitter jag här och trycker i mig godis!

Alltså kan jag dö med gott samvete imorgon... ;)

BEFORE I DIE #11

2012-02-04 @ 17:40:51
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


PARTY ROCKERS

2012-02-04 @ 14:03:02
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

En liten snabbisupdate nu. Gårdagen var hur kul som helst, dansade runt till massa Håkanlåtar med Emma och några andra grymma brudar. Kul tills jag skulle gå hem då någon jävel gömt min sko… blir man lack eller..? EHH JA! Men skon har kommit fram nu och jag är hemma och lever haha.

Och det kunde väl vatt värre..! ;)


BARA EN TANKE SOM SLOG MIG

2012-02-03 @ 13:38:00
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (1)
För en liten stund sen kom jag och tänka på en sak. Om mig själv, eller du kanske också känner igen dig i det jag hade tänkt skriva om.

Jag hänger ofta upp mig på saker, håller ett desperat tag om allt dåligt som händer. Jag går runt och tänker på det länge och är ledsen över det. Är inte det för jävla onödigt? Jag säger inte att man inte får vara ledsen jag menar bara att ibland kan man faktiskt ta tag i skaker, lösa dom och sen kunna le för att dom faktiskt är över. Eller gråt en skvätt, eller varför inte en hel natt? Ut med skiten bara. Håll det inte inom dig. Då kommer allt komma över dig som ett crash boom bang tillsut. Och det är inte kul

Jag vet, det är vinter och kallt nu. Jag blir också lätt nere och mycket tjurigare då och känner mig allmänt skit ibland. But hey, häng inte läpp..! Våren och sommaren kommer komma fortare än du tror...

... så medans du väntar, le lite. :)

TÄNKTE VISA UPP DET NYASTE TILLSKOTTET I MIN GARDEROB

2012-02-02 @ 19:25:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)

Stolt ägare till min första Kan Dee t-shirt!

TUMME NER TILL...

2012-02-02 @ 17:17:28
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (0)


... Dam DAM DAAAAAAAAAAAM BUSSRESOR! Egentligen så tycker jag om bussresor, tycker det är mysigt att bara sitta och lyssna på musik och tänka. I början av gymnasiet tyckte jag det var obehagligt att sätta mig jämte andra männiksor men nu efter 1,5 år så har man vant sig!

Detta hände mig idag. Jag fick sätta mig jämte en okänd människa. Killarna från min gamla högstadie skola, ungefär fem stycken tar ju upp tio säten/5par, jobbigt... Så jag bara satte mig och hamnade jämte en man i 45årsåldern. Well, han är väl inte farlig?! Farlig kanske jag inte tyckte han var men bara när bussen kört iväg ser jag hur han sitter jämte mig och spanar in mig. Kollar jättemycket på mitt ansikte och sen ner på mina lår, han sitter alltså och sngelar på mig under hela bussresan. Himla obehagligt, sen ska han av på samma hållplats som mig också...

Så jag ger tummen ner till bussresor jämte gamla peddogubbar!

SMILE, IT CONFUSES PEOPLE

2012-02-01 @ 20:55:00
♡ Foto Kommentarer (1)


TÄVLING HOS KEELA

2012-02-01 @ 19:23:34
♡ Tips Kommentarer (0)

Jag är med och tävlar hos KEELA om en valfri produkt från UFFESSAKEROCHTING!

THE FUNERAL OF HEARTS

2012-02-01 @ 18:52:13
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Jag har inte mycket att säga idag faktiskt. Tänkte bara visa att jag lever och så vill jag bara säga att Håkan är ju för himla bra. Kanske återkommer senare. Ha det fint.