DET GÖR JU SÅ HIMLA ONT

2012-02-06 @ 00:10:05
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (0)
Att se någon jag bryr mig om må dåligt är nog nästan det värsta jag vet. Att se en vän ha ont, att se en vän gråta. Finns det något som känns mer än det? Som ett hårt jävla slag i magen. Så känns det för mig, men jag föddes ju också med himla mycket sympati i kroppen... Men jag tror dom flesta känner så. Fast ibland förundras jag lite över hur lite vissa personer bryr sig.

Något som är ännu värre är när man har orsakat det själv. Jag har en tendens att försöka så himla mycket att göra alla nöjda, men det går inte, och det slutar med att det blir fel på något håll och jag gör illa någon utan att ens ha menat det över huvud taget. Jag tänker så mycket på att göra alla andra nöjda så att det aldrig slutar bra, sen sitter man där med den där jävla sörjan framför sig som man inte vet hur man ska reda ut.

Och babe, jag hoppas att du förstår att jag finns här för dig, alltid. Det gör så himla ont att se dig såhär. Men du är stark, mycket starkare än mig och du klarar detta. Det vet jag helt säkert..Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: