X X LIKES JUSTIN BIEBER IS GAY

2012-02-05 @ 17:16:00
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (1)

Jag har skrivit om Justin Bieber på denna bloggen innan. Men nu är det inte han som person jag vill prata om. Han var bara ett himla bra exempel på just detta. Jag såg att en vän på facebook gillade en sida som heter "Justin Bieber Is Gay". Det var flera av mina vänner som gillade det, dom som gjorde det är väl runt 14-15.

Är det coolt att hata? På något sätt så känns det som dom där fjortonåringarna tycker det, om man gillar en kaxig sida på facebook är man helt plötsligt asball. Särkilt om man är tjej och vågar gilla en sån sida, fastän man egentligen sitter och lyssnar på "Misteltoe" i sina hörlurar, då tycker man själv att man är hipp som fan.

Dom har ju så fel. Det är fan inte coolt att hata. Våga sticka ut lite, våga tycka om saker som andra inte gillar. Om du gillar Justin Bieber, tryck upp det i folks ansikten och visa det. Jag vet hur det är att bli hackad på av musik, verkligen. Men lova mig en sak, stå upp för dig själv och låt ingen trycka ner dig. Och det är inte coolt att hata. Att älska är coolt!

Ja, frustrerad tjej.

Postat av: Rode

Intressanta tankar, diggar! :)

2012-02-08 @ 22:13:06
URL: http://coriniz.blogg.se/


Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: