give a cheer for all the broken

2012-10-26 @ 20:21:00
Kommentarer (2)
Ungefär såhär vill jag att min lilla darling ska se ut. Eller ja, nästan exakt så. Möjligtvis med något typsnitt med lite "mjukare" kanter, annars gillade jag det här jättemycket. Vill ha det så det ser nästan handskrivet ut och rätt diskret.

Och för er som undrar varför just "so long and goodnight"... Det ska jag försöka förklara i korta drag. Vissa kommer förstå, andra inte. I alla fall... Helena är en låt av My Chemical Romance. Den första jag hörde faktiskt. Och jag var fast, sen dess har dom följt med mig. Sen jag var 12-13 år alltså. Jag älskade (älskar) det bandet mer än något annat på denna jorden. Deras musik var min tillflykt när jag ville fly verkligheten. Om jag var glad, ledsen, kär eller arg så var dom där. Dom har betytt så FRUKTANSVÄRT mycket för mig dom där fem (nu fyra) pojkarna och jag älskar så mycket. Visst, jag är en Håkan Hellström tjej in i döden men detta band har en mycket speciell plats i mitt hjärta. Kan inte ens förklara. Att jag ska göra en tatuering dedikerade till dom borde räcka som förklaring. Har mött några av mina finaste vänner genom det bandet och ja, nu ska jag sluta.

Jag ska bara våga boka tid.

Postat av: Moa | hobbyfotograf

Vad heter typsnittet i tatueringen? :)

Svar: Signerica Fat :)
Fanny Linnéa Walhed

2014-11-26 @ 10:21:02
URL: http://nattstad.se/moahakansdotter
Postat av: Carro

Hejsan. Snygg tatuering! Hur gjorde du för att se hur det kommer se ut? Funderar på att göra en tatuering i text men vill se hur det kommer se ut på kroppen på en bild först i det textsnittet Signerica :)

Svar: Hej! Jag laddade ner typsnittet och skrev det på bilden i Photoshop bara :) Jag har en riktig tatuering där nu hehe, dock med en annan text
Fanny Linnéa Walhed

2016-03-01 @ 18:58:23


Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: