MINA BÄSTA SKÖNHETSTIPS

2014-01-17 @ 19:39:00
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (0)

1. För ett välformat snyggt bryn, lägg en ljus concealer runt hela ögonbrynet. Det gör stor skillnad, lyfter brynet och ser ut som man är ett proffs på ögonbryn helt enkelt. And remember, eyebrows are sisters not twins.
 
2. Om man, som jag, har problem med att ens concealer lägger sig i vecken under ögonen, titta upp när du lägger concealern och lägg ett puder över så snabbt du kan för att undvika fula streck under ögonen.
 
3. När du duschar, skölj av håret med kallt vatten i slutet. Det stänger igen hårstråna och gör att all fukt från balsamet stannar där. Håret blir också glansigare.
 
4. Och efter duschen ska du tänka på att inte gnugga handduken mot håret, det är väldigt slitsamt då håret är väldigt ömtåligt när det är blött.
 
5. Något som är bra att göra är att en gång i veckan, om man använder mycket hårspray etc, är att schamponera håret när det är torrt, och sen tvätta det som vanligt. Då blir det lättare att tvätta ur alla rester från olika hårprodukter.
 
6. Om dina ögonbryn inte vill stanna på plats... Ta en ren mascaraborste och spraya hårspray på den, borsta sedan igenom ögonbrynen med den. Asbra!

7. Om din concealer är slut, kolla i locket på din foundation. Där fastnar ofta lite produkt som blir lite tjockare och passar då bra som en akut-concealer!

8. Mina ögonfransar står ofta rakt ut och är omöjliga att böja. Värm en ögonfransbörjare lite med till exempel hårfönen så blir det mycket lättare...

9. ... och när du har gjort det, lägg en vattenfast mascara för det gör att böjen håller längre för det innehåller vax.

10. Om du inte orkar vänta på att nagellacket ska torka, häll upp en skål med kallt vatten och stoppa ner fingrarna där, det gör att nagellacket stelnar mycket snabbare.

Hoppas ni tyckte om dom! Puss!
Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: