KLAR

2009-12-31 @ 17:15:33
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (11)


Nu är jag äntligen klar för nyårsparty! Hoppas det blir en lyckad kväll! Och eftersom att dett förmodligen blir det sista inlägget för idag så vill jag passa på att ÖNSKA ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYÅTT ÅR!

Datum jag minns från 2009

2009-12-31 @ 15:24:22
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)

28 februari.
Håkan Hellström med syster. Behöver jag säga något annat? Magiskt som vanligt. Han höll min hand. Jag skrek sa "Jag älskar dig Håkan, du är bäst". Han la sin hand över sitt hjärta och gjorde slängkyssar mot mig. Nu blev jag helt skakis. Jag kommer aldrig glömma det.


17 maj.
Konfirmation. Jag saknar det och det var riktigt kul! Från början tvekade jag till att göra det, men jag är glad att jag ändrade mig och gjorde det... För fan va kul vi hade! Jag får börja gå mer till ungdomsgruppen!


4 december.
IDOL live i Scandinavium. Semefinal. Calle sjöng "Walking In Memphis". Erik rockade loss till "Run To the Hills". Tove sjöng "Greatest Love Of All" så att man fick gåshud. Sen får man ju inte glömma anledningen till att man åkte dit. Mariette Hansson. Hon skrev att hon+andra idoler skulle uppträda i pauserna. Hon sjöng innan programmet började, "Because the Night". G-A-L-E-T. Och jag lyckades få pappa på torsdag kväll att köra mig och Empe till Scandinavium på fredag eftermiddag. Få grejer kan toppa stämmningen i Scandinavium den kvällen. Och jag får ju inte glömma att Westlife var där. ;)


13 december.
Idolerna var på Eurostop. Jag pratade med Mariette. Det är väl det som jag att jag kommer minnas denna dagen. Mina simpla ord som fick henne att skina upp i ett leende som ingen annan! Shit.


18 december.
Jag såg Mariette live för tredje gången. På B&B i Halmstad. Fan vad bra hon är. Och jag var där med dom bästa. Jag ville gå fram och träffa Mariette men jag kade inga pengar att köpa skiva och inget att signera och det skulle kännas dumt att bara gå fram och prata... Men det kommer fler chanser!

Fotot är taget av Bob Dudas.

24 december.
Jag vet inte vad jag ska säga så jag visar bilden direkt istället.


20-27 september.
Jag höll på att glömma. HAHA! Dessa dagar var vi i alla fall i Turkiet! Härligt med värme. Dessvärre var inte maten så god och endel turkar var liiite för närgångna!


Stuff to do!

2009-12-31 @ 14:46:34
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Jag är mitt uppe i fixeriet och uppdaterar när jag kan! Så mycket att göra!

Pussel

2009-12-31 @ 13:11:40
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)
Puh! Det är inte enkelt, men jag får nog ge mamma de mesta credsen för hon har nästan gjort allt. Fast jag har hjälpt till lite..!


A Cinderella Story

2009-12-30 @ 23:00:07
♡ Musik - Film Kommentarer (10)
Har precis kollat klart på "A Cinderella Story". Jag har faktiskt inte sett den innan..! Det är en sådan film som faller mig smaken. En "cheesy chick filck"!

Till alla (tjejer fram för allt) där ute, om ni inte har sett den så tycker jag att ni ska se den. Och Chad Michael Murray är ju med i den, och han är det ju inget större fel på måste jag ju säga haha! ;)


"När den unga flickan Sams pappa dör tas hans café över av Sams styvmamma som tvingar henne att jobba där, då får hon också öknamnet "Caféflickan" i skolan. Samtidigt chattar Sam oavbrutet med en kille från hennes skola, med hemligt namn.

På höstbalen stämmer de träff och allt i Sams värld förändras när killen med den hemliga mejladressen visar sig vara skolans populäraste kille. Finns det någon chans för Sam att bli ihop med honom, hon är ju bara en nörd som jobbar på café? Killens före detta flickvän gör också allt för att livet ska bli botten för Sam."

"Jag var lite sugen..."

2009-12-30 @ 19:39:15
♡ Musik - Film Kommentarer (7)
Man kan ju inte göra annat än att älska Calle och Mariette! Så himla sköna! Särkilt när dom är tillsammans. ;)

Kvaliten är inte den bästa.


Sen måste jag bara säga att jag hade noll koll på att Calle hade startat en egen hemsida, så självklart blev jag medlem där. Bli medlem du också. Vem älskar inte Calle?
Köp också hans debut-album med dom 11 bästa låtarna han sjöng i Idol!

Eurostop

2009-12-30 @ 18:00:50
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)
Jag kom hem från Eurostop med mamma för en stund sedan. Trots att jag inte hade plånboken med mig så kom jag hem med jeans-leggings, en tröja, två BH:ar och tre par trosor haha! ;)

Dock så ska jag betala tröjan och leggingsen själv! Jag hittar tyvärr ingen bild på kläderna på JC's hemsida...

Måste också säga att jag skulle kunna ha stannat inne på B-Young (heter det så?) hur länge som helst. Dom spelade endast Calle och Erik. HÄRLIGT!Klänning

2009-12-29 @ 22:40:53
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (24)
Yes ni får tjuvkika på min klänning som jag ska ha på nyår! Hiss eller diss?Jag vet att jag inte är världens smalaste tjej.

Stan idag igen!

2009-12-29 @ 20:23:50
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Med Angelica idag! Jag köpte inget, bara fika hehe. (y) "Vilka är det som går och går men aldrig kommer fram till Regnbågen? Fanny och Angelica!" YEAH!

Uppdateringen har varit lite tunn hehe... Jag vet inte varför. Jag måste sticka klart mina vantar. Men jag har inget garn med utstickande färg och mormor är inte i Trönninge. Fuck..! Och så måste jag fixa mina naglar till nyår. Intressant inlägg känner jag. Men whatever!

Hur ska ni göra för att bli extra snygga på nyår? ;) (OMG, I'M SUCH A KISSIE WANNABE!!)

Svar

2009-12-29 @ 17:50:03
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)

Dö lycklig eller leva olycklig?
Dö lycklig, helt klart!

Bästa låten just nu?
Lies Beyond - MaryJet

Hur ska en kille vara för att du ska falla för honom?
Snäll och omtänksam framför allt. Sen om han är snygg är ju bara ett plus i kanten. ;)

Hur ska en kille inte vara under ett förhållande?
Förstående. Inte för klängig.

Varför började du blogga / Varför bloggar du?
Föll för grupptrycket? Haha nej, att blogga är väl nästan som terapi för en själv. Det känns bra att skriva och jag tycker om det!

Hur många besökare har du per dag?
Mellan 50-70 (unika besökare) brukar det ligga mellan.

Vad vill du göra i framtiden?
Helst av allt vill jag flytta till USA och utbilda mig till fotograf.

Är du Katt- eller Hundmänniska?
Defenitivt en hundmänniska.

Har du bestämt dig för vilket gymnasium du ska gå än?
Nej tyvärr. Somsagt så står det mellan sture och LBS.

Har du läst ut Svinalängorna än?
Nej, jag är på sida 205. Jag gillar inte boken.

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
I don't know... Pretty much I guess?

Whose leg do I have to hump to get a dry martini around here?
Hehe...


Veckans blogg

2009-12-29 @ 13:11:53
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Jag är med och tävlar om att bli årets blogg hos twork - en blogg för alla "twilight dorks". ;) Hon kommer att välja ut ca 5 finalister som man kan rösta på sen så håll utkik på hennes blogg!


Frågetajm!

2009-12-28 @ 21:40:06
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (7)
Jag såg en tjej som hade en frågestund på sin blogg (kommer dock inte ihåg vad hon heter) så tänkte jag att det kan vara kul!

Så ställ vilken fråga du vill jag svarar på nästan allt. ;) Så fråga på nu va!

Svaren kommer att komma upp på tisdag.

Slänger in en bild när jag ändå håller på!

Bloggar som jag följer

2009-12-28 @ 20:47:28
♡ Tips Kommentarer (3)
Mariette Hanssons blogg - Haha, nu blev du förvånad! Eller inte! Men jag älskar att läsa Mariettes blogg. Det tror jag du kommer göra också! Uppdateringarna kommer ju inte jätteofta men hon är ju inte som Kissie, Kenza osv (som tur är) som lever på din blogg.
Så gör som jag, lägg till Mariettes blogg som startsida!

Mariettes blivande blogg - En blogg som drivs av två stora Mariette-fans! Mariette kommer även ta över den när IDOL-bloggen läggs ner så håll utkik på den!

Nicolinas blogg - En härlig brud på 16 år som går journalistik på LBS i Halmstad. Hon är grymt duktigt på att skriva och fotografera så jag tycker defenitivt att du ska kolla in hennes blogg.

My Milk Toof - En urgullig men massa olika bildserier som handlar om två små mjölktänder haha!

Dessies blogg - Kusses blogg handlar om hennes liv. Så om du vill ha reda på hur livet är á la Dessie så ska du verkligen kolla på hennes blogg!

MaryJet-blogg - En blogg som jag inte vet vem den drivs av. Men hon uppdaterar i alla fall väldigt mycket om Mariette och lägger in videos och bilder från olika spelningar, så kolla in den!

Issas blogg - Min gamla barndomsvän. Hon är jätteduktig på att skriva texter, man blir helt fast så kolla in henne.

Linas blogg - Lina är en av mina bästa vänner som har gjort min header. Tack till henne. Utan Lina ingen Fanny.

Sofijahs blogg - Dom flesta känner till rappar-tjejen Sofijah? Det är i alla fall hennes blogg!

En blogg om självförtroendet - En fin blogg som handlar om självförtroende och självkänsla. Alltid bra att läsa lite då och då!

Kissies blogg - Everyone loves Kissie right? Men jag älskar Kissies blogg! Det är ju hennes blogg och jag tror inte hon är så dum i huvudet som hon är på bloggen. Men man ska inte ta åt sig av något hon säger utan man ska skita fullständigt i henne för hennes åsikt om dig = 0!

Fokis blogg - En allmännt söt blogg om en tjej som heter Anischa och kommer från Thailand. Hon lägger upp inlägg om hennes vardag och hennes insperationer.

Designa din blogg - En riktigt bra blogg om du vill lära dig om hur du designar din blogg. Där finns i princip allt!

Stan

2009-12-28 @ 17:16:38
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (4)
Idag var jag med Emma i stan. Jag hittade en klänning, för 249:-, till nyår på Gina Tricot, tro det eller ej! Amazing... Hehe... Köpte även en tröja för 50:- för då skulle jag fått en stämpel(man får en stämpel vid ett köp av 250:-). Men så gällde inte det på reaplagg, det sög lite... Jag var en fkn krona ifrån! Sug av mig, typ. :)

Jag köpte också Calles skiva, härligt säger jag bara! Har inte hunnit lyssna på den på stereon är bara. Förresten så spelas MaryJet – Without Grace om och om igen i mitt rum. Lyssna!!!!


Q&A med Mariette

2009-12-28 @ 00:15:05
♡ Musik - Film Kommentarer (8)

Ett tips till alla som vill lära känna Mariette lite. Fans har fått ställa frågor till henne på hennes blogg. Så kika där.

Min fråga:
Vilket är ditt absoluta favorit band? Eller artist?
Mariettes svar:
Alanis Morissette ligger varmt…!

Jag har faktiskt inte hört talas om Alanis Morissette så henne får jag kolla upp... Imorgon! ;) Nu ska jag sova, gonatt!
Uppdatering: Jag påstod ju att jag inte hade hört talats om Alanis Morissette så satte jag på Alanis Morissette – Ironic och lyssnade ett tag sen kände jag igen den, det är en sådan låt som när man hör den så säger man "JAHAAA! Det är den!". ;)


Jag kan inte släppa hur jäkla vacker hon är.

Förresten så hjälper du både mig och dig själv om du registrerar dig
här. :)


IDOL-moments

2009-12-27 @ 22:00:02
♡ Musik - Film Kommentarer (6)
Nu har jag kollat klart "IDOL 2009 - de magiska ögonblicken". Mitt favorit-moment var ju lätt när Mariette och Calle sjöng "Someone New" med Eskobar! Vilket var ditt favorit-framträdande i IDOL 2009?


Nyår

2009-12-27 @ 19:37:56
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (7)
Jag måste ha en klänning till nyår, det är tydligen förbjudet att ha byxor på sig haha..! Men mina converse ska jag ha, inget snack om saken. ;)

Vad ska ni göra på nyår?


Alla älskar google-bilder... ;)

KISS

2009-12-27 @ 15:43:05
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (6)

Mamma kom hem med tröjan som jag vill ha! HÄRLIGT!

Den är från H&M, 149 kr!

Inte världens bästa bild men men!


haunted by secret lies

2009-12-27 @ 14:19:41
♡ Musik - Film Kommentarer (0)
Jag har absolut inget att göra. Jag har ont i magen. Jag bara sitter och lyssnar på MaryJet.


"IDOL 2009 - de magiska ögonblicken"

2009-12-26 @ 21:13:21
♡ Musik - Film Kommentarer (6)
Tänkte bara tipsa alla IDOL-fans där ute om att imorgon (27/12) på 4an kl 20.00 så är det IDOL 2009 - de magiska ögonblicken, där de visar de magiska ögonblicken från Idol 2009 helt enkelt!

Är det bara jag som defentivit kommer sitta bänkad framför TV:n? I hopp om att få se Mariette.


Få mer besökare på din blogg, gratis!

2009-12-26 @ 14:34:27
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Registrera dig här för att få fler besökare till din blogg, gratis. Det går ut på att man ska besöka 7 bloggar i en minut var och sen kopiera koden ja... Ni får helt enkelt läsa själva. Ge det en chans? :)

Annandag Jul

2009-12-26 @ 13:36:30
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)

Då var det redan annandag jul! Jag hoppas ni har fått något fint i julklapp! Och innan jag åt hade jag massa att skriva men nu har jag glömt det... AWESOME!

Är det någon som vet vart man kan köpa snygga klänningar i Halmstad? Jag måste ha en till nyår och jag har jättesvårt att hitta kläningar. Dom går lixom aldrig att knäppa dom enda upp... Så säg inte typ Gina Tricot. För där kan jag ablsolut inte köpa klänningar så ah...

På måndag blir det att åka in till stan med Emma. Då får jag leta efter en klänning! Och så ska jag även köpa Calles skiva. Den är ju ett måste, right! Jag ska även leta efter en astuff tröja på H&M som den här bloggen http://s94356.blogg.se/, så kika på den!

Sen på tisdag ska jag in till stan med Angelica och då ska det shoppas BH:ar hehe! Och Angelica ska kanske köpa en jättesnygg topp som hon hittade på Carlings, så det blir trevligt!

Förresten så tycker jag att ni ska kika på Linas blogg! http://friteradkamel.blogg.se/ Det är hon som har gjort min supersnygga header så hon förtjänar absolut en titt och en liten kommentar!

Och jag kom på allt jag skulle skriva.


I DON'T KNOW!

2009-12-25 @ 23:29:36
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)

Jag vet inte vilken skola jag ska välja! Man känner sig lite... bortskämd? När man vet att det finns ungar i andra länder som skulle göra vad som helst för att gå i skolan så sitter man själv här och har panik över att man inte kan välja vilken skola man ska gå på. (y)
Avatar

2009-12-25 @ 20:00:46
♡ Musik - Film Kommentarer (5)

Jag är fett pepp på att se Avatar! Fast just nu vill jag inte lägga pengar på bio hehe. Det blir att se den med Emma... Nån gång!

Har du sett den? I så fall, vad tyckte du om den? Bra/dålig?


Astrids Jul

2009-12-25 @ 19:28:19
♡ Musik - Film Kommentarer (2)
Jag kollade precis lite på Astrids Jul. Man blir lite nostalgiskt faktiskt. Man ser Emil som gör en varggrop och bjuder fattigjonen på fest, Ronja Rövardotter och rumpnissarna som inte fattar någonting och Pippi, Kajsa, Madicken, jag älskar't!

Ganska knasigt ändå att inte Astrid Lindgren fick nobelpriset. Jag menar, hon har ju skrivit dom mest kända kända barnböckerna och grymma är dom också!


Juldagen

2009-12-25 @ 17:43:04
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Inte mycket inlägg idag inte hehe... Det har bara inte blivit så! Inte för att jag inte har haft mycket och göra men för att jag inte har haft något speciellt att skriva om!

Innan idag kollade jag och Ludde på Kalle och Chokladfabriken, som han fick av mig i julklapp! Jag älskar den filmen! Och jag älskar Johnny Depp hehe..!

Nu har vi precis käkat kalkon. Jag är inte så förtjust i kött, sås och potatis men kalkon är rätt okej.

Shit. Jag har fortfarande inte hämtat mig från igår. Skivan alltså... Jag kunde inte sova haha! Och Mariette var med i min dröm! Misstolka inte, tack! Så nu sitter jag och lyssnar på In This Skin. Bästa skivan! Särkilt nu när det står mitt namn på den hehe..! ;)

 

Min älskade CD.

Julklappar

2009-12-24 @ 22:14:42
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)
Haha, jag var helt uppe i varv efter skivan så jag glömde helt bort mina andra julklappar! Men detta är vad jag fick:

- MaryJet - In This Skin (as you know)
- Parfym (Britney Spears
- Morgonrock
- Prestentkort på KICKS
- Godis
- Pengar
- Digitalfotoram
- Bodylotion + Showergel

Det var allt. Tror jag...

OMG

2009-12-24 @ 21:58:59
♡ Musik - Film Kommentarer (0)
Jag dog. Jag dog rätt rejält när jag öppnade den julklappen. Tårarna smög sig fram i ögonen. Fast dom blinkade man såklart envist bort. Men att hon hade skrivit mitt namn. Mitt namn. Jag dog...


Tack Mariette!

Kalle Anka

2009-12-24 @ 16:25:59
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Nu har jag precis kollar Kalle Anka och är lite smått stressad hehe. Egentligen inte. Vi ska åka snart och jag har inte äns duschat. Bra Fanny!

Kollade på Kalle eller Anna Anka? Själv kollar jag självklart på Kalle. Anna Anka påstår ju att det inte finns några snygga brunetter. Tack för den!


God Morgon...

2009-12-24 @ 11:00:10
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
... Och God Jul!

Har ni fått någon fin julklapp nu på morgonen? Själv fick jag en bok, Genom Dina Ögon av Stephenie Meyer! Som jag önskade mig. :)


MERRY X-MAS!

2009-12-24 @ 00:03:18
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
GOD JUL TILL ALLA DÄR UTE!

Ät er nu riktigt tjocka på all julmat och öppna massa fina julklappar! Glöm inte att drösa er "loved ones" med kärlek också!
Calle Kristiansson

2009-12-23 @ 22:33:46
♡ Tips Kommentarer (1)

Idag(!) så släppte ju Idol-Calle sin samlingsplatta med några låtar från Idol. Jag tror den släpptes igår eller något på Spotify men skivan släpptes i butik idag!

Jag antar att jag inte är den enda som önskar mig plattan som en sista-minuten-julkapp, eller? Jag tjuvlyssnade såklart på Spotyfi och gillade det jag hörde väldigt mycket! Så självklart står den uppskriven på min önskelista(tillsammans med MaryJets skiva såklart, haha!)! Jag menar, vad är bättre än en härlig CD i julkapp?!?!?

Skivomslaget


I Wanna Be VIP

2009-12-23 @ 21:37:01
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Jag är med i en tävling som man kan vinna VIP-biljetter till Göteborg Horse Show. Inte vilken VIP som helst utan en bloggare som bloggar direkt från showen får gå backstage i stallarna osv. Hur nice är inte det! Det är ju inte så stor chans att man vinner men det är ju alltid värt ett försök! :)


New Moon

2009-12-23 @ 20:54:14
♡ Musik - Film Kommentarer (1)

Nu har jag äntligen sett New Moon! Med två fina tjejer dessutom. ;)

Den var faktiskt riktigt bra! Jag tyckte att den var liiiite bättre än den första men man har du sett Twilight lite för många gånger hehe... Men om ni inte har sett den tycker jag defentivt att ni ska se den! Det var lite mer "action" och spänning i denna än Twilight. Det hände lite mer också. Fast ibland hoppade dom lite så man måste nästan ha läst boken för att hänga med men men, den var bra helt enkelt!

Nu sitter jag här och lyssnar på Calles skiva. Riktigt mysig. Han var ju trots allt bättre än Erik. Tycker jag.
Calle Kristiansson – Calle Kristiansson


känslor

2009-12-22 @ 19:43:01
♡ Håkan Hellström Kommentarer (2)
Ted Gärdestad spelas lungt från högtalarna. Jag tänker på dig. Saknar dig. Undrar lite hur du mår och saknar dig lite till. Jag blir lite tårögd när jag tänker på det. Jag får lite ont i hjärtat när jag tänker på vad som har hänt dig.

Vi kunde varit där. Men det blev inte så. Det var inte meningen att vi skulle stå där tryckta mot staketet och gråta till Håkan Hellströms hjärtkrossande texter.

Jag undrar hur det var där. Vad han sa... Vad han hade på sig. Om han gjorde hans alldeles egna lite småtöntiga danssteg. Jag undrar om dom slängde ut rosor i publiken. Så som dom gör varje gång.

Som dom flesta vet är Håkan Hellström en person som jag håller väldigt nära mitt hjärta. Han kan få mig att känna på ett sätt som ingen annan kan. Jag känner mig varm... Lycklig.

Jag har ignorerat alla kommentarer som alla har slängt mot Håkan när jag har sagt att jag lyssnar på honom. Slått händerna över öronen och stampat i marken och skrikit "HÅLL TYST!". Inombords. Varje gång någon sa "Han är bög!" reagerade jag så. Fast inombords så att ingen skulle se hur ont det gjorde. Nu blir jag lite tårögd igen. Jag får sluta skriva för ett slag och ta ett andetag. Tvinga tillbaka tårarna.

Jag vet inte vad jag skulle varit utan Håkan Hellström.

Info om Invigningen av Halmstad Arena 20/2-10

2009-12-22 @ 14:50:42
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Till Madeleine: Det här var infon jag hittade!

Invigning av Halmstad Arena

Under sportlovsveckan invigs Halmstad Arena – och nu växer ett spännande program fram.


Det blir stort kalas med massor av aktiviteter under veckan med öppet hus, fest och artister. Och framför allt kommer den lokala kulturen och idrotten att visa sin spänst och kraft. Läge att stanna hemma på sportlovet?

Program.
Vi kommer löpande fylla på programmet med ännu mer aktiviteter.

20 februari.
Stor invigningsgala med Mariette Hansson, Ika Nord, Anders Kraft, Charlie Caper, Johan Wellton, Cottonclub m.fl. i ett program från opera till idrott med lokala och nationella underhållare och artister på scen. Galan regiseras av Internationella Gatuteaterfestivalens Ulf Andersson.

Biljetter till galan säljs på Halmstad Turistbyrå, www.ticnet.se och www.webbiljett.se/halmstadarena.
Galan på Facebook Lägg till på Facebook

21 februari.
Föreningsdagen. Fem timmar öppet hus när idrottsföreningar i Halmstad presenterar sig. kl. 11-16.

23-24 februari.
Hundratals ”lanare”möts, kopplar samman sina datorer och spelar dygnet runt.
LAN partyt på Facebook Lägg till på Facebook

24 februari
Drogfritt jättedisco med DJ La Fleur.

25 februari.
High School Musical med Idol-Kevin i en av huvudrollerna. Kommunen har köpt in succémusikalen och biljettpriset (barn 150 kr, vuxna 295
kr) är självkostnadspris. Biljetter säljs på Halmstad Turistbyrå och Julius Biljettservice.
High School Musical på Facebook Lägg till på Facebook

Invigningen produceras av Krall Event


JAG har fotat bilden.


GRATTIS GABBI!

2009-12-21 @ 11:53:23
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Hoppas du får en riktigt fin dag! :) <3
Hela 15 år nu ju! ;)


låttips

2009-12-20 @ 22:56:55
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
Slänger in några låttips! (Spotifylänkar)

The Cardigans – You're The Storm
Skillet – The Older I Get - Acoustic
Vanessa Carlton – A Thousand Miles - Single Version
Mew – Am I Wry? No

Mariette + Calle = Rock'n'roll-dröm?

2009-12-20 @ 21:32:48
♡ Musik - Film Kommentarer (2)

Visst är det en rock'n'roll-dröm allt!
Jag läste för några dagar sen i Halmstads lokaltidning att Mariette vill väldigt gärna spela in låtar med Calle! Och det gillar vi, eller hur?!?!?


Eurostop, Bella och Mariette!

2009-12-20 @ 17:39:30
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)

Idag var jag på Europstop med mamma för att hitta kläder till julafton... Det gick sådär hehe..! Träffade även kusin med sin pojkvän och dotter! Bella har blivit stor, och jättesöt!

Tänkte även säga att Mariette spelar på invigningen av Halmstad arena den 20 februari, be there... Beacuse I will!

Slänger upp en bild på den finaste tjejen!GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MARIETTE!

2009-12-19 @ 16:04:46
♡ Musik - Film Kommentarer (3)
GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MARIETTE! :)

http://www.qx.se/gaygalan/12725/nu-borjar-omrostningen-till-gaygalan-2010Ett perfekt avslut på första terminen i 9an!

2009-12-18 @ 22:56:45
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
Jullov! Äntligen säger jag bara!

Och så var det ju Mariette idag! Fy fasen vad bra hon är! Åh, jag dog när hon sjöng Lies Beyond, så jäkla fint!


Ett år i USA

2009-12-17 @ 15:11:35
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Det är få saker jag vill så mycket som detta.


Crazy Day!

2009-12-16 @ 22:01:01
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Sista Crazy Day idag för oss nior, sorligt men skönt! Jag var en cheerleader!

Joel - En gentleman... Haha?


Malin&Emma - Siamesiska tvillingar


Tilda och Gabbi - En vacker tjej och en söt tomte! Med röda ögon dock...


Prahl, Mange och Fiddäää - HAHAAHAHAHAHAHHA! Behöver jag säga något annat?!?!?


Gabbis bild - Jag och Emil - En cheerleader och en död. Vi kunde slått ihop det så vi var döda cheerleaders hehe...
(Tyvärr får ni inte se helkroppsbilden som Gabbi tog, för fy vad tjock jag ser ut!)

Snögubbe

2009-12-16 @ 21:56:05
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Ibland är det okej att bara vara barn.

Lilla Gubben

2009-12-15 @ 15:54:15
♡ Hästar Kommentarer (3)
Nu sitter jag här hemma och har tråkigt och lyssnar på musik. Gabbi var här innan, chill!
Jag ska dra till stallet sen och tänkte bjuda på en bild på världens sötaste häst!

Ignore the spooky eyes...

Sista veckan!!!!!

2009-12-14 @ 21:55:08
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Äntligen är det sista veckan innan jullovet!

Skolveckan:
Måndag: Vanlig dag.
Tisdag: Vanlig dag + show. Sova över med Gabbi!
Onsdag: Crazy Day, ska nog bara klä ut mig lite random!
Torsdag: Städdag, jag kommer städa... Jättemycket...
Fredag: AVSLUTNING OCH DET ÄR MARIETTE PÅ B&B!!!!


Mariette, Nicklas och Eddie @ Eurostop

2009-12-13 @ 16:42:27
♡ Musik - Film Kommentarer (4)
Det var nice men varmt!

Min och Mariettes konverstation:
Jag: Det var jättefint när du sjöng!
Mariette: Åh, tack! *Jättestort leende*
Jag: Jag har lyssnat på din skiva konstant i två veckor nu haha!
Mariette: *Se jätteglad ut* Åh, kommer du till B&B på fredag?!?!?
Jag: Japp! Jag kommer dit!
Mariette: Härligt!

Jag glömde be om en kram men fan vilken härlig människa hon är!

I was shaking.

FYFAN VAD BRA!!!!!!!!!!!

2009-12-12 @ 20:27:16
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

Jag blir helt tårögd.


Skulle Calle vunnit istället?

2009-12-12 @ 11:58:35
♡ Musik - Film Kommentarer (4)
Erik vann, tycker du att Calle skulle vunnit istället?


Vem ska vinna idol 2009?

2009-12-11 @ 16:04:49
♡ Musik - Film Kommentarer (3)

Vem tycker du ska vinna idol 2009? Själv tycker jag att Calle är bäst!Inte världen bästa bilder men det är i all fall jag som har fotat dom :)


Videos från Idol 4/12

2009-12-11 @ 15:55:01
♡ Musik - Film Kommentarer (0)
låttips

2009-12-10 @ 21:59:43
♡ Musik - Film Kommentarer (1)

David ville ha låttips så varför inte!

Lies Beyond - MaryJet
Walking in Memphis - Cher
Dear Mr. President - Mariette Hansson
Wake Me Up When September Ends - Green Day
Waking Up In Vegas - Katy Perry
Down - Jay Sean
Änglabarn - Ken Ring
Fading Like A Flower - Roxette
Hero Of War - Rise Against
My Immortal - Evanescence
Cassie - Flyleaf
Last Resort - Papa Roach
Died In Your Arms - Cutting Crew
A Drop In the Ocean - Ron Pope
21 Guns - Green Day


Lucia

2009-12-10 @ 19:32:59
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Ja då gick vi lucia-tåg idag... Det gick väl bra hehe.


Frida!


Jag, ser lite förvånad ut och Fidde är suddig i bakgrunden, men men! (Jag har även svart nagellack... Hehe.)


Tilda (Grymt fin var hon!)


Ljusbruden själv! A.k.a Gabbi!

Klasströja

2009-12-10 @ 19:25:34
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Nu har vi äntligen fått våra klasströjor och byxor! :D

Framsidan av tröjan:Baksidan av tröjan:Baksida av byxorna (ignore that piece of skin but it's kinda hard to take a picture of your ass...):

Ishallen

2009-12-10 @ 16:05:19
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
För det första vill jag bara säga... JAG TRILLADE INTE EN ENDA GÅNG! Men det var sjukt nice i ishallen och våran klass är lagom omogen hehe... Jag, Gabbi och Joel åkte runt flera varv och sjöng julsånger ashögt!
Tur att bara trönningeskolan var där, nu tänker du "Går hon på den där jävla bonneskolan?!?!?!?" då säger jag "Talk to the hand 'cause the won't care!" hehe.
Vi får våra klass tröjor idag, bilder kommer senare!
LUCIA IKVÄLL! :O


En suddig men söt bild på Joel, Fiddäää och Lussebruden aka Gabbi!Ännu en suddig bild på Gabbi men min mobil ville inte sammarbeta!Vi vet redan att vi är snyggare än du!

Halmstad, halmstad, halmstad..!

2009-12-09 @ 19:36:10
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Idag drog jag in till stan, lite akut, mitt smink var nästan slut! Haha, det var det tjejigaste jag har sagt på länge... Gabbi kom in och gjorde mig lite sällskap, fin tjej det där dom man har många minnen med, du skulle bara veta..!
Jag sprang in en snabbis på Skivlagret, en av dom minsta affärerna i stan jag skojjar inte och det var jättemycket folk! Nästan varenda människa i affären gick fram till hyllan och tog ner Mariettes skiva och kollade och vred och vände, härligt att se!
Imorgon ska vi till ishallen med skolan, jag kommer uppdatera er imorgonkväll om hur många gånger jag trillade! Om jag hinner, det är även Lucia imorgon (och på fredag!) på skolan, vi får se hur det går...
Till helgen så kommer tydligen "idolstjärnorna" vara på Eurostop, har hört att det är den 12 och 13 (ett av dom), så jag får försöka forska lite mer om det.
Nästa fredag spelar Mariette på B&B! Kom dit, kom dit! You won't regret it! ;)

Jag slänger även in en bild på Gabbi! (SOM ÄR LUCIA!)

Mariette konsert!

2009-12-07 @ 20:26:08
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

Mariette ska spela i Halmstad på B&B, den 18/12 kl 19.00. Insläppet är kl 18.00 och det kostar 100 kr! Ska du dit? Det ska i alla fall jag! ;)


(Slänger in en fin bild på den fina tjejen!)


JAG HAR UNDER 2009...

2009-12-07 @ 14:32:02
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

JAG HAR UNDER 2009

( ) Rökt.
( ) Snusat.
( ) Drogat.
( ) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
( ) Hånglat med samma kön 
(x) Sovit i samma säng med samma kön. Hah, det var förra året!
(x) Varit kär.
( ) Gått på en blind date.
( ) Ljugit för en vän.
( ) Skolkat.
( ) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
( ) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.

(x) Gråtit dig till sömns.
( ) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
( ) Busringt.
( ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
( ) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn.
( ) Skrivit till Jultomten.
( ) Sett solen gå ner med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
(x) Grillat på en strand.
( ) Åkt inlines.
( ) Åkt skidor.
( ) Åkt skridskor. Jag ska på torsdag!
( ) Åkt snowboard.
( ) Kännt dig som ett reklamavbrott   
( ) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare. 
( ) Sett en del av mig själv brinna.
( ) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
( ) Gjort en snöängel.
( ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
( ) Somnat i skolan/på jobbet.
( ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
( ) Varit med i en jordbävning.
( ) Rört en orm.
( ) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
( ) Blivit kittlad så du spytt.
( ) Blivit bestulen.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Bevittnat i en bilolycka.
(x) Haft kramp.
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
( ) Varit vittne till ett brott.
( ) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
( ) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen
( ) Smakat torrfoder för ett djur.
( ) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
( ) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
( ) Drömt att jag gifta mig med någon.
( ) Slickat på en lyktstolpe på vintern. 
( ) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
( ) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
( ) Inte duschat på en vecka. 
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
( ) Haft en koja.
( ) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
( ) Brutit någon kroppsdel.
( ) Fångat en fjäril.
( ) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
( ) Sovit naken.
( ) Tatuerat mig.
( ) Piercat mig på annat ställe än öronen

Som ni ser har jag ett väldigt händelserikt liv...


STORT TACK

2009-12-05 @ 22:53:18
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Stort tack till Lina som fixade en ny jättesnygg header till mig! Tuuuusen tack!

Idol i Scandinavium 4/12-09

2009-12-05 @ 14:19:59
♡ Musik - Film Kommentarer (1)

Idol igår var helt galet, vilket jäkla drag det var! Mariette inledde det hela med "Because the Night" (http://www.youtube.com/watch?v=PhLv23NwCk0). Och den tjejen är så jävla grym. Det vet nog dom flesta att jag tycker haha! Sen sjöng Eddie, Rabih och Reza också.

Erik sjöng "Heaven" och "Run To the Hills", han var sjukt grym. Det var helt galet när han sjöng "Run To the Hills", han är verkligen jätteduktig! Jag tror att alla blev grymt chockade när han hängde löst!

Jag tror att Tove, åkte ut på grund av juryns låtval, riktigt elaka låtval tycker jag! Men men... Hon sjorde det bra ialla fann! Jag ville ändå se Calle i finalen!

Så... Calle... Fifan vad bra det var när han sjöng "Walking in Memphis", ah riktigt nice att han gick till final! Ni borde varit där!

Och Westlife, dom va fan bra live! Dock blandade jag ihop dom lite med Backstreet Boys haha!
I pausen när jag och Empe stod i toakön så började folk skrika så vände jag mig om och såg att Mariette kom nerför trappan så jag typ började hoppa och bah "DET ÄR MARIETTE!" om och om igen haha, Empe skämdes nog lite haha!