Marinfestival två dagar i rad

2009-07-31 @ 23:53:58
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)

Tjena bloggen!
Igår var jag och Angelica inne i stan på Marinfestivalen, det var ganska segt... Men vi kollade var hon skulle dansa och så och så hittade jag en tröja som jag MÅSTE ha hehe. Men sen drog vi till Eurostop och köpte Ben&Jerrys och Pringles, vi fick skjuts av mamma hem till mig så packade jag ihop mina grejer sen körde pappa oss till Angelicas hus och där chillade vi och sov... hehe.
Idag så drog jag in till stan med Empe och kollade på när Angelica dansade och sen köpte vi tre en heliumballong och och den hade vi ganska kul med vid nissan. Och nu sitter jag här ensam... blir kanske stan imon med, who knows!


Borås Djurpark

2009-07-28 @ 19:55:30
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Idag var man på Borås Djurpark med mamma, pappa, Ludde, Peter, Jessi, Isak och Alex. Jag hade ju kamran med mig så jag kunde underhålla mig själv! Men det var ganska mysig och Alex är så jäkla charmig! Gick upp tjugo över åtta och nu är jag trött! Puss på er!

Public Enemies... Johnny Depp asså!

2009-07-28 @ 19:51:41
Kommentarer (0)

Igår drog jag och Angelica in till stan och kollade på Public Enemies på bio, Johnny Depp spelade huvudrollen som ironiskt nog också hette Johnny! Men iallafall, filmen var riktigt bra! Vi satt jämte två roliga killar, jag tror dom snackade lika mycket om oss som vi snackade om dom haha! Jag tycker defenitivt att du ska kolla på den, grymt sevärd, och två timmar och 20 minuter med Johnny Depp är ju inte helt fel hehe... puss!


Stugan... igen!

2009-07-26 @ 22:07:15
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Idag bar det av till stugan igen för att hämta lillebror. Mina stockholmare till kusiner var också där, trevligt! Alex var där, han tröttade ut mig ganska rejält haha, han är 4 år och vill bara busa hela tiden! Som tur va så hade mormor bakat massa goda kakor hehe, jag är kakmonster no 1! Men får se om det händer något intressant imon, puss på er!

Halvkass

2009-07-24 @ 13:38:26
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Nu ser bloggen bättre ut iallafall! Tack fina Ida för att du hjälpte mig, det är sånt Idapower gör! Är det nån skom skulle kunna göra en fin header till mig? Skriv till mig på bilddagboken, abcdefanny.
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma med maten för att jag är ashungrig haha. I eftermiddag ska förmodligen hela familjen hitta på något, får se vad det blir.

Två dagar i stugan

2009-07-23 @ 14:11:40
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Jag, mamma, pappa och Ludde har spenderat två dagar i stugan hos mormor och morfar. Vi åkte till Gekås, där hittade jag lite kläder och sånt, annars har man väl mest chillat och kört fyrhjuling. Vaknade innan kl 10 idag! Shit... så jag är trött som få haha! Men nu sitter jag här och tråkar och funderar på hur jag ska ändra bloggen, jag vill ha den ROOOOSA! Typ. Hör av er om ni vill något, puss på rumpan! (Ni får tyvärr inte se bilder på mig och min lillebror, dom blev lite knasiga).

Harry Potter and the Half Blood Prince

2009-07-15 @ 20:52:41
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
Den såg jag idag med Emil!
Den var helgrym, jag rekomdenderar den starkt till alla, Harry Potter fans or not, see it!
Ja så bra var den!

Jag har tänkt uppdatera lite oftare på bloggen, vad jag gör ochsåvidare, så som man brukar göra. Och inte bara lägga in knasiga inlägg, woho! Men se filmen, du kommer inte att ångra dig!