GRATTIS FRANK OCH LISA

2009-10-31 @ 14:59:27
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Får väl säga

HAPPY HALLOWEEEN

och

GRATTIS

till en viss gitarrist och en viss Lisa!¨


Halloween... BUH!

2009-10-30 @ 22:05:09
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Halloween imogron ju! Dagen när man klä ut sig och vara hur galen man vill! I alla fall i USA, det är ju faktiskt en amerikansk högtid.
Är det bara jag eller är Halloween inte lika stort i Sverige längre? Förra året kom det inga bus eller godis-barn hem till oss... Sorgligt.
Själv ska man nog inte göra något... Men frågan är vad ska DU vara för något? Ska du vara något läskigt eller ska du dra till med en sexig Paris Hilton och vara en sjöman? Lämna gärna en kommentar!


 

Idol

2009-10-30 @ 21:53:51
♡ Musik - Film Kommentarer (0)
Vem blir det som åker ut ikväll?
Jag tycket Rabih ska åka...


Fredagmys

2009-10-30 @ 16:32:36
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)

"Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsMYYYYYYYYYYS!"
Yes, då var det dags för fredagsmys. Dock har jag inget och göra annat än att kika Idol, får väl se om någon vill göra det med mig!
Nu sitter jag och lyssnar på soundtracket till Hiarspray, jag älskar den filmen! Och Nikki Blonsky är ju bara så söt! Det var allt tror jag, vi hörs, puss!


Ghost Whisperer

2009-10-29 @ 15:46:56
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Hellu.
Jag bara ligger och slöar och kollar på Ghost Whisperer, chill! (Och Jennifer Love Hewitt är ju så grymt snygg!) Jag tror jag måste börja med lägenheten när mamma kommer hem. Tråkigt.

Idag är faktiskt den första dagen på lovet som jag inte har något att göra haha. I fredags var jag på Clinic, i lördags sov jag över med Amanda, i söndags var jag på UG och sov över med Angelica, i måndags va jag lite med angelica, i tisdags red jag igår så var jag och Amanda på bio! Lovet börja gå mot sitt slut, tyärr... Jaja, inga sura miner, bara och ta tag i skolarbetet igen... Great..!This is it!

2009-10-28 @ 23:28:09
♡ Musik - Film Kommentarer (0)
Hey!
Idag så var jag och Amanda på bio, "Michael Jackson - This Is It". Jag tyckte att det var bra faktiskt. Han hade ju planerat in femtio (slutsålda) konserter i London, man fick se alla förberedelser. Efter jag såg det visste jag att jag defentivt skulle ha velat gått på en av dom konserterna! Alla specialeffekter och sånt, asgrymt! Michael är verkligen en perfektionist (stavning?) haha! Och han sjunger ju som ingen annan, jag fick rysningar jag skojjar inte! Så ja... SE DEN!

Sen ikväll var jag och några till på Gula Villan... Eller Draget som dom vill kalla det igen och kollade film. "The Hangover", "The Tuxedo" (Jennifer Love hewitt!) och "What Happens In Vegas". Mys!


P!nk?

2009-10-27 @ 22:40:48
♡ Musik - Film Kommentarer (0)
Hallå!
Idag vaknade jag av att jag hade en helskum dröm, jag skojjar inte! Pink, var på trönningeskolan! Haha helskumt var det, hon besökte tydligen 7b. Sen helt plötsligt var vi i USA... Somsagt, helskumt!

Idag så var jag och red. Ricky blev det idag, det gick bra! Fin ponny det där.

Imorgon blir det bio med Amanda, mys! This Is It, ska vi se. Får se om det är något att ha! Puss och kram!


New Moon

2009-10-26 @ 17:07:59
♡ Musik - Film Kommentarer (3)
Hejsan!
Nu sitter jag här, kom hem från Angelica, har sovit där. Mys! Vi kollade på "100 girls", "Girls Just Want To Have Fun" och någon "Bring It On".

Jag lyssnade nyss på det nya "New Moon"-soundtracket. Sådär måste jag säga. Lykke Li sjunger en av låtarna, lite coolt faktiskt!

Lol på detta inlägget.
xoxo

Lördagsmys

2009-10-25 @ 17:40:27
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Chacha!
Igår så kom Amanda hit och vi snackade med Seun på skype typ aslänge! Riktigt nice. Sen sov hon är och idag så kollade vi på Mean Girls och efter det stack Amanda hem! Haha, fett lite saker gjorde vi!
Nu ska jag och Angelica snart sticka till UG, undra vad som händer där ikväll, säkert något nice!
xoxo

Mariah Carey - I Want To Know What Love Is

2009-10-24 @ 14:23:22
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
http://www.youtube.com/watch?v=JS_ZJj79-9M

Jag hoppas det kostade mycket att förstöra en låt på det sättet hon gjorde.
Idol 2009

2009-10-23 @ 22:28:08
♡ Musik - Film Kommentarer (5)

Vem ska vinna idol 2009?
Anna Anka i Let's Dance..?

2009-10-23 @ 21:39:44
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (1)
Tydligen ska TV4 åka på ett "hemligt möte" till USA och prata med Anna Anka om att vara med i Let's Dance. Inte bra. Det är min åsikt. Hon är inte bara otrevlig, hon ser dessutom ut och va tio år äldre än vad hon egentligen är! Jag tycker synd om dom andra kändisarna som ska vara med i programmet, och killen hon ska dansa med... Men jag antar att det kan blir ganska underhållande också. Nyttigt för Anna att spendera lite tid i Sverige, som engligt henne är ett hemskt land. Bara Stockholm duger. Lixom hallå!? Ja, så jag tycker inte att Anna Anka ska vara med i Let's Dance!Låttips:
Thinking Of You - Katy Perry
Bump In the Road - Erik Hassle
Imagine - Avril Lavigne

I want you to know...

2009-10-22 @ 16:51:13
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
No-provet idag gick skit skit skit. Jag kommer få omprov, indeed. Jaja, man kan inte vara bäst på allt right? Veckorna är jobbiga och går asfort nu. Det är så himla mycket prov, uppsatser och läxor hela tiden! Men det är bara imorgon också, sen är det lov. Ska försöka uppdatera mer eller mindre varje dag då!

Låttips:
Already Gone - Kelly Clarkson
Party In the U.S.A - Miley Cyrus
Butterfly Fly Away - Miley Cyrus
The Best Day - Taylor Swift
I Gotta Feeling - Black Eyed Peas

Helgen tar alltid slut lika fort som den kommer...

2009-10-18 @ 17:00:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Då var det söndag igen. Helgen försvinner alldeles för fort och jag ser inte fram emot veckan som kommer. Tre prov! På onsdag har vi engelskaprov, inte så farlig, sen på torsdag har vi NO-prov, ångest till tusen och på fredag har vi matteprov. Men det ska nog gå bra... Tillbaka till helgen! I fredags tror jag inte att jag gjorde något, det var ju bara idol, Michael Jackson-tema, asnice! Igår så var jag hos Angelica med henne och Sosso, det var mys och idag har jag kollat High School Musical 3 haha! Jag har även städat mitt rum, duktig Fanny! That's it pretty much...

xoxo
fanny

FIXAT OCH TRIXAT

2009-10-16 @ 16:58:15
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Har fixat lite med bloggen, ska försöka göra en snyggare header snart! :)

Varit lite inaktiv

2009-10-16 @ 14:19:26
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Idag var vi 9or på teater på Furulundskolan. Den var... Annorlunda... Defenitivt annorlunda. En man som var en gris som åt spaghetti och drack ketchup. Nice. Men den hade säkert ett bra budskap eller något. Well, har varit seg på att uppdatera för det har varit ganska mycket jobb i skolan nu, 9an är jobbig har jag kommit fram till. Och nu ska vi snart beställa klasströjor hoho! Puss&kram!


Stockholm

2009-10-05 @ 20:01:27
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)

Nu är jag hemma från Turkiet och vi hade det asnice!
Och i helgen var vi i Stockholm hos kusinerna. Vi chillade mest och var i stan. Jag köpte en kofta, en tröja och ett par byxor. Ja that's is, pretty much. Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge men det ändå ingen som läser så puss och klem!

I made my bed and I sleep like a baby,
With no regrets and I don't mind saying,
It's a sad sad story
That a mother will teach her daughter
that she ought to hate a perfect stranger.
And how in the world
Can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they'd write me a letter
Saying that I better shut up and sing
Or my life will be over