THANK YOU LINA!

2010-04-30 @ 12:07:55
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (4)
Lina har gjort en jättefin header till mig, som kommer att komma upp inom kort! :) Ska ändra färger och sånt på bloggen med så det kan se ut lite hur som helst ett tag haha!

two girls one retard

2010-04-29 @ 22:01:26
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Jag Amanda sitter och snackar skype och har askul! Lägger upp ny header imon, om jag hinner!  :D

now i listen to you breathe

2010-04-27 @ 20:24:54
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Som jag nämnde igår så var vi ju då och spelade golf i tönnersjö. Haha, min moppe la av flera gånger, stackars lilla moppe! Var det kul att spela golf? Nja... Inte riktigt min grej. Jag håller mig till dom fyrbenta krabaterna. ;)

Nu lyssnar jag på musik och tar det lugnt, Desperate Housewifes börjar om ca en halvtimme! Det kan man ju inte missa! ;) Har även börjat på min slutreflektion. De är svååååårt!
Where did the updates go?

2010-04-26 @ 22:30:45
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (3)
I don't know! :o

Hehe, maybe an update in english for a change? No I'm just kidding. Hehe skrivit på engelska på någon random site så engelskan satt kvar i fingararna haha! ;)

Dagen har varit rätt bra, skolan är rätt chill på måndagar! Hade "nationellt prov" i franska. Man skulle skriva en uppsats om sin vecka. Kändes sådär men det är möjligt att det gick åt helvete haha! :P

Var och red innan idag, red en ny ponny som heter Mentos. En lat, vit D-ponny haha. Vi skrittade ut. Rätt segt hehe...

Imrogon ska vi åka och spela golf med klassen. Undra hur det kommer gå haha! Och köra moppe dit... D: Hellre det än att cykla dock!


pray to God he hears you

2010-04-25 @ 21:51:28
♡ Musik - Film Kommentarer (1)


en bra dag med lina

2010-04-24 @ 19:23:10
♡ Foto Kommentarer (3)
Som rubriken lyder så har jag spenderat dagen med Lina! Det var ett tag sen! Men vi hade mycket trevligt. :D Vi var på stranden och fotade, "askmoln HAHAH" (Lina fattar), käkat glass, gungat, chattat på omegle och skrattat så vi fick kramp i magen haha! En mycket bra dag alltså :)

 

 

 

 

 

 


ROOOLIGT!

2010-04-23 @ 14:26:01
♡ Tips Kommentarer (1)


look for the girl with the broken smile

2010-04-22 @ 19:40:22
♡ Musik - Film Kommentarer (2)

Maroon 5 – She Will Be Loved


Msn funkar inte...

2010-04-21 @ 15:34:30
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Har försökt öppna msn ett bra tag nu men det funkar inte... :(

Jaja, kom hem från skolan för typ en halvtimme sen och nu sitter jag och nördar facebook, läser bloggar och funderar på om jag ska börja på mitt arbete om tinitus. Fast jag tror jag gör det  ikväll. ;)

Förresten så fick jag brev från Sturegymnasiet idag, i'm in! :D


Back to normal!

2010-04-20 @ 18:33:41
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Allt är som vanligt i skolan igen... Arbeten som ska lämnas in och nya uppgifter som slängs på en hipp som happ och det är svårt att hålla koll på när allt ska vara inlämnat! Men det löser sig! Blev i alla fall klar med franska-uppgiften, om La Vie On Rose, en film om Edith Piaf. :)

Det var en rätt bra dag i skolan idag med mycket skratt! Jag och Gabbi hade lektion för klassen som gick väldigt bra måste jag säga. Kanske borde satsa på att bli lärare? ;) Eller inte haha..!

Och på tal om läxor och franska och sånt så har jag faktiskt funderat väldigt mycket på att ångra mig och fortsätta plugga franska på gymnasiet, vilket jag egentligen inte tänkte göra. Ska se om jag kan få tag på syon och se om man kan ändra sig nu eller i fall man måste ändra sig i början av terminen. Har insett att jag faktiskt vill lära mig språket.Tävling hos Dennis M

2010-04-20 @ 16:44:46
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Är med och tävlar hos Dennis M om LG's nya androidtelefon! Var med du också, här. :)Team A3

2010-04-19 @ 21:18:25
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Hallå! :)

Idag i skolan hade vi en tema-dag. Jag var då lagledare, jag var bäst som lagledare! Dagen var rätt segt faktiskt, hur kul är det att "leka" på trönningestanden? Not that much fun...

Var ju och red innan idag, min Lilla Prins, spring i benen hade han också, men det gick bra!

Mariette spelade på tv för en stund sen, missade första låten. Det är så typsikt när två program spelas samtidigt... Men såg när hon sjöng sin nya "Under the Wind". Så bäst.

Älskar bilden.

Elida - Sailing for Jesus Christ

2010-04-18 @ 19:06:02
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Kom hem från konfirmationslägret (UG, fick följa med) på Elida för 95orna! Det gungar fortfarande haha! Vi hade det i alla fall jättetrevligt som vanligt, besättningen på båten är ju den bästa! :)

Nu sitter jag här i gunget och är hur trött som helst! Jag och några till sov nere i salong där det lät en massa så man har inte fått så mycket sömn..! Härligt...

Några bilder (som är klickbara), orkar inte lägga upp alla... ;)


I'm travelling again

2010-04-16 @ 15:54:10
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Dom flyttar sista maj... :(

Nationella provet gick åt helvete vilket sabbade mitt humör totalt men Gabbi cheered me up just by living och lektionen om kristendomen gick bra, fastän jag sa fel!

Om ca en timme sitter jag på bussen upp till Göteborg, konfirmanderna ska på läger på Elida (en båt som "sailing for Jesus") och jag+massa andra ska följa med! Precis som det var för oss förra året. Ska bli jättekul! :) Dock har Greg åkt hem till Californien... Kommer dock inte att få någon sömn förrens nästa helg... Awesome...


"Därför kan man ha en sån när man knarkar..!"

2010-04-15 @ 19:10:26
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Haha fråga inte om rubriken, det blev lite galet när jag skulle förklara något på NO:n haha!

Dagen har varit rätt chill men har lite panik över redovisningen imorgon! Jag, Gabbi, Tim och Jocke ska hålla en lektion om kristendomen. Men det går nog bra hehe...

Såg en (av två) timme på min Håkan-DVD innan! Åh... Känslorna bara bubblar över! Saknar verkligen han konserter!

Åt nyss tacos, mums! Men jag är fan inte normal haha! Jag skrattade kanske 70% av tiden vi åt! Och min pappas humor är sjuk!

Stinky - den svarta bollen

Thoughts about Justin Bieber

2010-04-14 @ 21:08:57
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (5)
Alla vet väl vem Justin Bieber är? Den nya pop-sensationen som nästan alla unga tonårstjejer springer runt och skriker efter, rätt svårt att missa...

Jag har alltid tyckt att han är gullig och att han faktiskt sjunger bra, visst han har väldigt ljus röst men det gör inte hans röst sämre. Men något som har med denna killen att gör fick mig att tänka på något som jag tänker på rätt ofta.

Vad skulle en kändis vara utan sina fans? Ingenting. Och jag läste innan på en skvallerblogg (se under bilden) läste jag att att Justin ska spela en konsert i Australien rätt snart. Så läste jag att bl.a livvakter har bestämt han han ska spela innanför en glasruta och ska inte kunna sträcka ut handen till sina fans.

Detta tycker jag är helt sjukt! Som jag nämnde innan så är en kändis ingenting utan sina fans och nu ska dom stänga inne honom innanför en glasruta... Att han går med på det? Han borde jag ha en röst i situationen?! Jag skulle absolut sagt ifrån att så ska det inte vara. Den där närheten som man har med sina fans borde vara väldigt fin och inte förtjänas att stängas in. För fansens skull också! Och "JB" verkar som en väldigt smart och go kille som inte skulle vilja det här. Visst, tjejer kan vara rätt galna men ändå... Så fel enligt mig.

Just some thoughts...Källa

WAZZAAAAHH

2010-04-14 @ 17:42:33
♡ Tips Kommentarer (3)


HAHAHAH, jag dör lite!

you go through life, so sure of where you're heading

2010-04-14 @ 15:33:03
♡ Musik - Film Kommentarer (2)

Brad Paisley – Find Yourself

Tycker den låten är jättemysig, den är med i filmen "Cars/Bilar" som jag har sett 34958346983 gånger. Brad Paisley har även gjort den här sorliga men fina låten (tillsammans med Alison Krauss):

 

Brad Paisley;Alison Krauss – Whiskey Lullaby - Featuring Alison Krauss


party in the usa

2010-04-13 @ 20:11:48
♡ Foto Kommentarer (2)


Tuesday?! R u serious?

2010-04-13 @ 15:44:31
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)
Det känns lite så som rubriken lyder... Är det verkligen tisdag? Det känns som det eftersom att vi hade studiedag igår, rätt chill ändå. ;)

Hade lite tankar på att åka in till stan med Lisa och träffa Josse men jag har bara en 500lapp i kontanter så den iden gick i spillror... Kind of... Aja, får ta det en annan gång, hihi!

Jag borde verkligen städa mitt rum... Det var inte alls länge sen det var städat men nu ser det ut som ett jäkla bombnedslag! Jag fattar inte hur jag lyckas... Det ligger kläder och kuddar över hela golvet och sängen är obäddad (fast den är aldrig bäddad). Fast vi får se hur det går med den städningen haha!2 år sen...

2010-04-12 @ 22:21:19
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
... jag såg Håkan Hellström Live för första gången.


a thousand broken hearts, carried by a thousand broken wings

2010-04-12 @ 12:59:40
♡ Foto Kommentarer (5)
Har tänkt gå ut och sätta mig i solen och läsa en stund så jag bjuder på lite bilder jag tg igår! :)

Rubrik: Broken Wings - Flyleaf (finns inte på spotify)

explanation

2010-04-11 @ 13:55:22
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (4)
Varför har jag inte bloggat?

Jo för att i torsdags eftermiddag åkte jag hem till Gabbi och sov där tills i går och det har helt enkelt bloggen fått lida av. Det är ju tur att man inte är en Kissie, Kenza eller Blondinbella som lever på sina bloggar. ;)

Men jag har haft det superbra, förutom när jag var hos tanläkaren i fredags... Vi har käkat pizza, mer än en gång haha! Och SOVIT haha! Asnice.

Lovet lider mot sitt slut och jah hoppas att ni har haft ett lika bra lov som jag. Skönt att man har studiedag imorgon! :)

Fast jag själv för lida lite för att jag inte har varit hemma, jag har 238 blogginlägg att läsa!

Och... HAPPY BIRTHDAY EMPE SNYGGING! <3


happy birthday gorgeus

2010-04-09 @ 15:04:57
♡ Musik - Film Kommentarer (1)


You are the thunder and I am the lightning

2010-04-07 @ 18:30:03
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Blev ingen uppdatering igår för att rätt spontant åkte vi till Gekås! :D Köpte en skinnjacka och och några tishsor. Sen på kvällen åkte jag till Empe och sov där!

Och idag, efter att Empe hade skjutsat mig hem på hennes moppe, så messade Angelica mig så åkte vi inte till stan och kollade lite. :) Dom hade inte Evanescence på skivlagret...


I'm Just the Way That the Doctor Made Me

2010-04-05 @ 19:33:18
♡ Musik - Film Kommentarer (4)
Första dagen på lovet dåja. :) Mitt liv är minde händelserikt atm så min blogg är seeeegare än vanligt! Har precis käkat, kom hem från stallet från ett tag sen. Red Nero, det gick rätt bra, fin ponny det där!Rubrik: My Chemical Romance – Thank You For The Venom

I've tried so hard to tell myself that you're gone

2010-04-04 @ 16:36:39
♡ Musik - Film Kommentarer (6)
Läskigt bra.Spotifylänk: Evanescence – My Immortal (Live in Europe)

Happy easter!

2010-04-03 @ 18:34:43
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Glad påsk till alla! :)

Hoppas ni får en härlig dag, jag ska nog bara stanna hemma och käka god mat! ;)

Denna dagen har ju inte varit så händelserik, har mest glott tv och nördat framför datan hehe! Har även varit ute med Ludde och hoppat studsmatta (idag igen) och kollat igenom massa gamla foton.


In the name of love

2010-04-02 @ 19:32:59
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (4)
Kom nyss in, har varit ute och hoppat studsmatta med Ludde (dålig kondis har man!)! Har typ inte gjort något annat idag, har bara fikat, kollat film och satt fjädrar i ett... sånt... fan?! Vad heter det..? PÅSKRIS! Haha, fan vad dålig jag är!

Så tråkig dag=dålig uppdatering ;)


Rubrik: U2 – Pride (In The Name Of Love)


I'm lovin' angels instead

2010-04-01 @ 16:48:12
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (3)
Finally påsklov! Är hur trött som helst och det ska bli riktigt skönt med ett välförtjänt (stavas det så..?)

Kollade Ghost Whisperer för ett tag sedan, för ovanlighetens skull... Det går varje vardag kl. 15.00 @ 4an, in case you wanted yo know...

Nu sitter jag bara här och funderar på att läsa lite, en fin trudilutt (Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt) av Håkan började precis spelas ur högtalarna och jag kom på att jag saknar han och hans konserter otroligt mycket. Han jag har träffat honom kan jag inte riktigt fatta.

Peace out homedogs!

Ja det var ju ingen fin bild på mig men men..!

Rubrik: Robbie Williams – Angels