Dreamer: Inspired by a True Story

2010-01-31 @ 17:13:37
♡ Musik - Film Kommentarer (10)
Kollade på "Dreamer: Ispired by a True Story" innan idag som jag blev tipsad om på denna bloggen. Jag tyckte den var mycket bra. Rekomenderas särkilt till "hästmänniskor". ;)

"Ben Crane (Russell) var tidigare en framgångsrik jockey. Men flera år senare, då familjen Crane har ont om pengar och en trasslig relation, är den drömmen förbi. När tävlingshästen Soñador (som betyder Dreamer på spanska) bryter ena benet i ett lopp adopterar Ben och hans dotter Cale (Fanning) Sonya i hopp om att göra henne frisk så att hon kan tävla igen."


Sega söndag

2010-01-31 @ 11:49:37
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (9)

Jag vaknade vid halv 11 vilket är väldigt tidigt för att vara mig..! Då var det söndag igen, skola imon... Funderar på att göra något, har bara suttit hemma och segat hela helgen! Fast det är rätt nice det med... ;)

Jag har fått rätt många kommentarer om att jag har lång tunga, så kan väl slänga in en bild på den... ;)


Bilder från Borås djurpark

2010-01-30 @ 18:33:14
♡ Foto Kommentarer (19)

Tänkte visa lite bilder från Borås djurpark, i sommras. Kommentera gärna! :)

Blogg.se krånglar som vanligt så jag kan bara få upp dom är tre bilderna...


Happyland

2010-01-30 @ 11:50:58
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)
Idag är jag glad! Och jag blir ännu gladare för nu är det bara en vecka kvar tills Mariette spelar på Rejmes! Solen skiner och det är helg! Kan det blir bättre..? Tror inte det va! ;)

Idag vill jag shoppa, tror jag haha! Någon som vill hänga med?!


I got to be strong.

2010-01-29 @ 23:09:26
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)
Lite smått sorglig musik spelas ur mina snäckor till iPoden. Känner mig lite nere. Känner efter lite men kan inte sätta fingret på varför. Egentligen vet jag nog... Tvekar... Bestämmer mig för att inte skriva det här. Är rädd för att får kommentarer som säger att jag är "töntig" eller att jag brode "skaffa mig ett liv". Tankarna cirkulerar runt i skallen.

Tankarna glider iväg till några av mina vänner som jag älskar väldigt mycket som har det svårt just nu. Tänker på vad dom har gått igenom och känner mig helt plötsligt väldigt dum, mitt "problem" är ju pyttelitet jämfört med deras. Skriker på mig själv för att jag tänker på mig själv istället för dom...

Tänker på något annat för några sekunder som får ett litet leende att krypa fram över mina läppar som snart försvinner. Jag undrar hur något kan göra en så lycklig och olycklig på samma gång. Saknad?

Jag är gladare nu för tiden. Allt känns bättre nu. Men även en glad person har sina dagar då man är lite nere... Men det är okej. Det är okej att vara ledsen. Det är okej att fälla en tår. Det är okej att tänka på sig själv. Det sista "tänka på sig själv" är något som just jag är dålig på. Knyter nävarna, biter mig lite i underläppen... Jag sätter alla andra framför mig sjäv.

Läser igenom texten gång på gång och undrar om jag ska lägga ut den eller inte. Jag bestämmer mig för att göra det. Lägger upp det. Läser igenom. Ändrar... Lägger upp.

Gymnasieval

2010-01-29 @ 21:17:57
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)
Idag var jag hos syon och gjorde mitt gymnasieval. Vilket känns bra! Jag valde Medieproduktion (fotografisk bild) på Sturegymnasiet. Och andra valet blev samma linje fast på Ljud- och Bildskolan. Syon sa också att om jag håller mina betyg kommer jag säkert att komma in!

Vad har ni 94or valt för något? :)


Dag 15

2010-01-29 @ 13:49:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (12)
Äntligen helg! Denna veckan har gått mycket fort precis som alla andra. Onödigt inlägg? Japp... Men jag kom i alla fall nyss hem från skolan och sitter och lyssnar på Melissa Horn – Vår Sista Dans.

Ikväll ska jag nog ta det lugnt och kolla på Let's Dance. Hur ska ni spendera eran fredag? :)

Bild ur arkivet...

Istappar

2010-01-28 @ 18:00:10
♡ Foto Kommentarer (14)

Tog mycket lite foton innan på några istappar som jag tänkte visa. Kommentera gärna, både bra och dåligt! :)


Dag 14

2010-01-28 @ 15:03:44
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (4)
Nu kom jag precis hem från skolan och ska förmodligen käka snart om det finns något i skafferiet dvs. Dagen, eller ja... Hela veckan har gått väldigt fort (tycker jag), vilket är skönt..! Imorgon är det fredag, äntligen! Vet inte om jag ska hitta på något eller om jag ska sitta hemma och kolla på Let's Dance.

Nu ska jag gå ut i köket och se om jag hittar något ätbart, sen ska jag förmodligen sätta mig och göra matteläxan... *Suck*


Tävlar hos Foki

2010-01-27 @ 17:33:38
♡ Tips Kommentarer (10)
Jag är med och tävlar hos Foki! Man vinner ett fint namn-smycke från Betties Galleria! Så passa på! Instruktioner finns på Foki's blogg. :)

Anmäl dig här!


Dag 13 = Sturegymnasiet

2010-01-27 @ 16:33:24
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (3)
Idag var jag och Sosso på Sturegymnasiet och kollade på MP. Det var väldigt kul men man kände sig liiiite "out of place" haha! Men vi fick fota, pilla lite i Photoshop och vi gick runt och kollade på alla inriktningarna. Sen vid 14.00 så var det en dansuppvisning som vi kollade på. Det var 16 elever (från estetiska programmet antar jag) som dansade, dom var jätteduktiga!

Sen när vi var hemma hoppade jag av vid skolan för att se om syon var kvar och hämta matteboken. Så var det låst..! Typiskt!

Så hu har jag precis ätit pannkakor och lyssnar på Mariette! Har det riktigt bra med andra ord! ;)

Oseriös bild:

vad jag bryr mig om är att se som i slow motion när du går sönder inuti, så som jag gjorde

2010-01-26 @ 20:42:01
♡ Håkan Hellström Kommentarer (10)

Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Jag lyssnar på denna låten just nu och den den väcker så otroligt många känslor. Jag fick precis gåshud. Både glädje och sorg men framför allt kärlek. När han sitter på kanten av scenen och sitter med lite smådålig hållning och sjunger denna vackra kärlekslåten med så otroligt mycket känslor kan man inte göra mer än att låta tårarna falla.


Min video:

Dag 12 och Fika @ Fribergs

2010-01-26 @ 18:41:16
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Stack och fikade efter den tråkiga skolan med Angelica i stan, på Fribergs, vi åt blåbärspaj. Den var asgod haha! Riktigt mysigt! :)

Så nu ska jag snart käka sen ska jag plugga franska, måste komma på meningar och sånt skit. Franska suger... Fast det visste ni nog redan! Wish me luck! ;)


Stallet

2010-01-25 @ 20:13:15
♡ Hästar Kommentarer (5)

Idag var jag i stallet! Som jag alltid är på måndagar... Jag red min lilla Prins idag igen. Det gick rätt bra dock måste man göra halvhalter hela tiden annars springer han iväg i 180 km/h som andra förmodligen skulle tycka var mindre kul men jag bara skrattar haha..!

Tyvärr har jag ingen egen bild på Prins,
så ni får denna som vanligt!


Dag 11

2010-01-25 @ 14:16:47
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (9)
Nu kom jag bygg hem från skolan och jag möttes av två glada vovvar! Nej, vi har inte hundar, det är mormor och morfars hundar! :)

Senare idag ska jag nog klippa mig. Får väl slänga upp någon bild sen eller vad säger ni? ;) Fast jag ska till stallet direkt efter så kanske inte hinner ta någon bild innan det sabbas totalt av ridhjälmen haha!
Det visade sig att det var nästa måndag...

Har ni haft en bra dag än så länge? :)

Haha, denna bjuder jag på. Jag ser rätt glad ut fast jag var pissed för att Joel tog min mobil och tog kort på mig, sånt uppskattar man... Inte!

Bio med Emma!

2010-01-24 @ 20:50:32
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
Kom nyss hem från staden, har varit på bio med Emma. Vi såg "Har du hört ryktet om Morgans?". Den har fått väldigt dålig kritik men jag tyckte den var bra och rätt rolig. ;)

"Meryl och Paul bor i New York och har nyligen separerat. När de blir vittnen till ett mord blir de tvungna att flytta till en liten stad för att ingå i ett vittnesskyddsprogram. Vistelsen på landet är först traumatiskt för de båda inbitna stadsborna men så småningom lär de sig att uppskatta den lugna tillvaron vilket gör att de börjar se på varandra med nya ögon."


Lördagsmys? ;)

2010-01-24 @ 11:57:10
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)

RÖSTA PÅ MIG HÄÄÄÄR SNÄLLA?! :)

Igår var jag, Empe, Amanda, Julle och Amanda hos Angelica och kollade film och åt oss tjocka på godis och chips. Mycket mysigt! Vi kollade på Paranormal Activity och The Blair Witch Project.

The Blair Witch Project
"Tre ungdomar ger sig i oktober 1994 ut på en campingtur för att spela in en dokumentär om den lokala legenden "The Blair Witch" ("Blair-häxan"). Utrustade med videokameror och bandspelare ger de sig in i Black Hills Forest i Maryland, där de sedan spårlöst försvinner. Ett år senare hittas ungdomarnas kamerautrustning i skogen och vi får nu följa deras dokumenterade resa." (Filmen är utformad för att kännas som en dokumentär. Allt foto kommer från rollfigurernas egna handhållna kameror och dialogen är improviserad.)

Paranormal Activity
"Micah är daytrader och Katie är student. De bor tillsammans i en förort till San Diego i Kalifornien. En dag avslöjar Katie för sin pojkvän att hon har blivit förföljd av en spökliknande vålnad ända sedan hon var en liten flicka. Hon säger också att hon tror att vålnaden nu befinner sig i samma hus som Micah och Katie. För att bevisa att så inte är fallet köper Micah en videokamera för att försöka fånga de paranormala händelserna på bild."


Gina Tricot = *suck*

2010-01-23 @ 16:17:15
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)
RÖSTA PÅ MIG HÄÄÄÄR SNÄLLA?! :)

Kom hem från Gina Tricot för att tag sedan. Min kofta går ju inte och knäppa längre... Sur jag blir. Jag gillade den koftan..! Så finns det inga kvar när jag kommer för och byta! Sug av mig typ. Så det blev en t-shirt och ett presentkort. Jag vill ha mina pengar! Hon frågade "Går det bra om du får ett presentkort på 150 kr?" då ville jag slå handen i bordet och skrika "JAG VILL HA MINA PENGAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!" Det gjorde jag dock inte, utan jag nöjde mig med ett presentkort...

Nu ska jag dra hem till Angelica! PUSS!

T-shirten:

Grattis Mariette! ♥

2010-01-23 @ 00:00:05
♡ Musik - Film Kommentarer (12)
Nu tycker jag att alla ska säga GRATTIS till världens finaste Mariette som fyller 27 år idag! HIPP HIPP HURRAAA!!

Hon spelar även i Stockholm idag! Synd att man inte är där... Men den 6... Då smäller det! ;)

Slänger in en bild som jag fotat. Hon är så himla fin!
Det där leendet får vem som helst på fall! ;)


Let's Dance!

2010-01-22 @ 21:38:51
♡ Musik - Film Kommentarer (6)
Jag tror jag håller på Elin Kling, jag tycker hon är så himla cool! Hehe, jag orkade inte kolla klart på hela programmet. Roligare att kolla på utslagningen ju... ;)


Vem tycker du ska vinna eller åka ur Let's Dance?
RÖSTA PÅ MIG HÄÄÄÄR SNÄLLA?! :)

bye bye beautiful

2010-01-22 @ 17:25:34
♡ Musik - Film Kommentarer (7)
Spotyfi länk: Nightwish – Bye Bye Beautiful


Bli gärna medlem här.

Tripp till postlådan!

2010-01-22 @ 15:29:54
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (6)

Jag kom nyss hem från macken, jag har postat ett brev till Mariette hihi! Hoppas hon uppskattar det. Det var rätt simpelt. Jag tvekade liiiite innan jag la ner det i postlådan haha, men sen släppte jag det och nu kan jag inte ångra mig. Men det gör jag nog inte heller! :)

Men ett frimärke kopstar för fasen 6 kronor! Är inte det rätt dyrt? Fast iofs, jag har ju inter skrivit ett brev på flera år så man är ju lite ovan hehe...


Har du skickat brev på sistone? :)Dag 10 - Nu är det dags för fredagsmyyyys!

2010-01-22 @ 13:52:19
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (4)
Jag komm nyss hem från skolan och nu är det äntligen fredag! Skönt att skolveckan är slut! Jag antar att det inte bara är jag som känner så? ;)

Funderar på att starta Wii fit sen och spela lite. Blev inget igår eftersoma att TV'n var ockuperad...

Och imorgon fyller ju Mariette år! Funderar på att skriva ett litet brev till henne och skicka iväg. Hon har sagt att hon uppskattar hansskrivna brev jättemycket så det kan man ju göra! Men vad ska man skriva?!?!?! Jättesvårt ju...

Deppigt...

2010-01-21 @ 19:54:09
♡ Musik - Film Kommentarer (4)
Det går inte att komma in på MaryJet's FB-profil! Nu blir jag ledsen... Hoppas det fixar sig snart!

Såhär står det:

Tävlar hos Ana

2010-01-21 @ 17:29:43
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (5)
Jag är med och tävlar hos Ana. Man kan vinna en "goodiebag" till ett värde av 400 kr! Hon lottar ut en vinnare ikväll kl 18.00 så skynda er att anmäla er! :)

Dag 9 = Vanlig dag @ Trönningeskolan

2010-01-21 @ 15:20:31
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (11)

Jag kom hem från skolan nyss och har tatt på mig myskläder och skrivit in i den lilla blåa boken vad jag har ätit idag. Lång mening..? Vi hade hemkunskap och jag fick slänga i mig maten, en timme är alldeles för lite!

Nu funderar jag på att sätta igång Wii fit och spela en halvtimme eller så. Jag orkade inte göra det igår efter som att vi hade varit ute nästan hela dagen och jag jättetrött! Och så tänkte jag att jag hade rört på mig så mycket ute, att jag slapp spela hehe... ;) Jag tror jag spelar ikväll istället och tar det lugnt nu på eftermiddagen.

Och jag måste åka in till Gina Tricot för att koftan jag köpte går inte att knäppa längre!!! Dåligt..!

Koftan.


P3 Guldgala 2010

2010-01-20 @ 17:59:23
♡ Musik - Film Kommentarer (7)

Igår var det P3 Guldgala 2010 på 1an. Det var massa band som jag inte kände till så det blev ju lite segt att kolla på tyvärr... Och Håkan kunde ju inte komma dit...

Årets pop: Deportees
Känner inte till dom...

Årets artist: Lars Winnerbäck
Det var ju inte mer än rätt eller vad säger ni? Lasse är en grym artist och han skriver mycket fina låtar!

Årets hiphop/soul: Stor
Känner inte till honom...

Årets grupp: Kent
Det var också rätt enligt mig. Jag tycker KENT är väldigt bra! Jag såg dom live sommaren -08. Dock var jag extremt utmattad då så det blev lite jobbigt... Hade redan stått upp i två timmar och kollat på Håkan.

Årets låt: "Dance with somebody" med Mando Diao
Bra låt som sätter sig på huvudet rätt kvickt..!

Årets dans: Fever Ray
Känner inte till henne...

Årets nykomling: Erik Hassle
Jag gillade inte denna grabben i början men jag börjat gilla honom mer nu!

Årets rock/metal: Switch Opens
Känner inte till dom...

Guldmicken: Lars Winnerbäck
Kunde inte blivit bättre. Grattis Lasse!


Dag 8 = Friluftsdag i Oskarström...

2010-01-20 @ 15:21:21
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (6)
Som sagt var vi i Oskarström idag. Friluftsdag... Det var kul att åka pulka hehe..! Jag, Gabbi och Anne åkte asfort, man bara såg alla kolla panikslaget på oss och slänge sig ur vägenv i backen, haha, och jag fick fetingmycket snö i ansiktet. För vem fick sitta längst fram? Jag.

Från toppen av backen.

Tåtaa (som vi säger här i hstd)

2010-01-19 @ 21:31:43
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (6)
Nu kom jag nyss hem från Angelica. Vi har käkat tårta och lite sånt! Så nu är vi tjocka och goa... Men gott vare..! ;)

Det snöade när jag gick hem... Jag vill ha sommar nu haha... Det är typiskt, när man har fått en riktigt vinter här så vill man ha sommar istället..!

Min data surrar somfan..! Funderar på att starta om den... igen...


Dag 7

2010-01-19 @ 15:07:22
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (15)
It's snowing again, the ground is white sky is gray... Jag vill ha sommar!

Nu kom jag precis hem från skolan (som för övrigt var som vanligt, tråkigt med andra ord.) Fast veckorna går snabbt och jag känner mig rätt säker på gymnasievalet så det är härligt!

Nu ska jag träna lite Wii Fit. Min kondis är verkligen superdålig! Om jag ska klara av ridningen behöver jag verkligen träna upp den..!

Nu pep Playstationet hehe, bäst att jag går och kollar!

Puss!Låt: MaryJet – My Desire.

Huvudvärk...

2010-01-18 @ 21:54:22
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
Nu har jag skallebank och har kollar klart på "Spårlöst". Så ska lägga min och läsa eller lyssna på musik!

Vi hörs imon. Gonatt! :)


Stallet

2010-01-18 @ 19:45:13
♡ Hästar Kommentarer (7)
Nu kom jag nyss ur duschen för att jag har varit i stallet och ridit. Det gick rätt bra, Prins är fin! :)

Nu ska jag äta 4 godisbitar för att det förtjänar jag! Och ja... Jag ska skriva upp det i den lilla boken. ;) Vi har fått en bok i hemskunskapen där vi ska skriva allt vi äter på en vecka. Inte lönt och ljuga ju!

Bild i repris på min Prins.

Dag 6

2010-01-18 @ 14:48:06
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (10)
Andra veckan av sista terminen påbörjad. Vi fick tillbaka Ulrika idag i franskan... Jag är redan skoltrött. Det är härligt! Eller inte...

Jag var i alla fall hos syon. Det är bra! Jag ska åka till Sture och hälsa på! Förmodligen blir det Sture för den känns bättre helt enkelt. Jag typ tackar Gud för att syon finns på skolan haha! Och så kan förhoppningsvis Sosso åka med! Det kanske man skulle tänk på innan man mejlade Sture men kul att åka dit själv lixom..! Jag hoppas dom fattar och låter henne följa med.

Senare ikväll blir det till stallet! Tror jag... Jag är inte säker på om jag rider på måndagar eller någon annan dag... Bra jobbat, Fanny! Jag får ta på mig typ 438396 lager kläder! Fatta kallt det var förra veckan. Jag vill ha en ponny att ta hand om...

Bara för att jag saknar min bebis... Somfan.


"Så fixar du drömkroppen"

2010-01-17 @ 22:16:21
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (8)
Jag köpte en FRIDA-tidning för ungefär en vecka sen. I den stod det bland annat om hur du fixar din drömkropp. Det gör det i rätt många tidningar man stöter på.

Men en sak jag har funderat på är att det står bara hur man går ner i vikt... (I FRIDA stod det bara om yoga och äta nyttigt men det fick mig att tänka på andra tidningarJag har aldrig läst i en tidning tips på att gå upp i vikt (det betyder inte att det inte finns). Tänk så finns det tjejer där ute som är jättesmala och vill gå upp i vikt och bli kurvig? Hur ofta står det om det egentligen? Det stod ju att du skulle fixa din drömkropp. Hur vet dom att det är ha en smal och inte en kropp med fina kurvor?

Bara en tanke.


Slutet har just börjat mellan dig och mig.

2010-01-17 @ 19:23:43
♡ Musik - Film Kommentarer (7)
Lite sköna Håkan-lyrics i rubriken för jag lyssnar på honom nu.

Idag har jag kollat på Idol i säkert flera timmar, haha! Jag såg inte så mycket av det i början. Jag såg typ bara fredagsfinalerna så var rätt kul att kolla på "tiden innan fredagsfinalerna" hehe.

Annars har jag bara tagit det lugnt och försökt att få dagen att gå saaaakta så morgondagen inte kommer lika fort. Har även varit med mamma på Hemmakväll och köpt lite godis. Och läst bloggar såklart! ;)

Förresten så blev Calles och Mariettes framträdande med "Someone New" (av Eskobar och Heather Nova) framröstat till det bästa framträdandet i Idol 2009! Vilket jag tyckte var helt rätt!

Vilket framträdande tyckte du var bäst i Idol 2009?


Söndag...

2010-01-17 @ 15:24:59
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)

ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER SÖNDAGAR ÄR SEGA?

Man vet så väl att man måste gå upp tidigt imorgon och gå till skolan... *Suck* Vi ska inte ha några läxor nästa vecka (vilket är skönt) men istället ska vi skriva omdömen i alla (17) ämnen! Tråååkigt. Det är väl bara att bita ihop och göra det...

Och gymnasievalet kommer bara närmre och närmre för varje dag... Det lutar mot Strue... På något konstigt sätt känns det som jag sviker alla som tycker att jag ska börja på LBS och säger att den är bättre om jag väljer Sture och tvärt om... Så ska det inte kännas! Fuck.

Bra låt.


GRATTIS ANGELICA! ♥

2010-01-17 @ 11:49:38
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)
Vi alla säger grattis till Angelica som blir 16 år idag! ♥

Därför bjuder jag på en gammal bild från ett mjölkrig @ Majas längenhet!

Jag hatar blogg.se ibland.

2010-01-16 @ 20:24:30
♡ Musik - Film Kommentarer (5)

Blogg.se är så jäkla segt och sparar inget! Fan vad lack jag blir..!

Men jag tycker verkligen att ni ska kolla på denna videon! Det är från när Mary-Jet spelade i Halmstad på Rejmes samma dag som hennes Idol-audition visades på TV. Sen att Mary-Jet är grym är ju bara en liten detalj.


Invigning av Halmstad Arena

2010-01-16 @ 14:02:48
♡ Musik - Film Kommentarer (11)
Somsagt så är det ju invigning av Halmstad Arena den 20 februari. Vilka ska dit? För jag ska dit har jag bestämt. Men kul att åka dit själv lixom... Mariette spelar ju och det ska tydligen bli väldigt häftigt, så skulle vara kul att åka dit.

Är det någon som vill åka dit med mig?

Läs mer här.Dag 5 (igår) FREDAGSMYS!

2010-01-16 @ 00:31:56
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (7)
FREEEDAG! Dock är det inte det längre men jag har inte uppdaterat idag för att jag har gjort annat!

Först var jag, Emma, Empe o Julle på Eurostop och handlade typ... Mat. Sen stack vi hem till Julle och flummade och lagade mat. Fatta skillz vi har! Dock gjorde inte jag så mycket hehe... Potatisklyftor, kött och beanässås. Fett gott! Sen gjorde Empe en blåbärspaj som var riktigt god! Lyckad dag helt enkelt!

Besök Tubas blogg, den är fett skön och rosa! ;)


LBS

2010-01-14 @ 20:07:20
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (14)
Jättemysig skola! Men så gryyymt liten! 250 elvever. Och jag tyckte vi var lite elever Trönningeskolan..! Men jag vet verkligen inte vad jag ska välja. Det är skiiiitsvårt!

Så nej, jag vet inte vilket gymnasie jag ska gå på.
Dag 4

2010-01-14 @ 15:04:01
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (7)
Kom nyss hem från ännu en dag i skolan. Veckan har gått väldigt fort vilket känns skönt! Som lärarna säger så kommer förmodligen vårterminen bara springa iväg...

Ikväll ska jag åka till Ljud- och bildskolan, vilket känns mycket skönt! Har inte haft möjlighet att åka dit på öppet hus innan pga att vi har varit i sthlm, varit sjuka osv... Men nu ska jag dit och förhoppningsvis kan jag bestämma mig om jag ska gå där eller på Sture!

Imorgon blir det nog tjejkväll fast var har inte bestämt någonting än, haha! Vi är bäst tjejer..! ;)


Mariette-spelning

2010-01-13 @ 22:14:12
♡ Musik - Film Kommentarer (10)

Mariette-spelning!
Datum:
6/2
Plats: Rejmes, Halmstad
Tid: 13.00
Övrig info: Öppet hus på Rejmes i Halmstad. MaryJet spelar en stund under eftermiddagen samt signerar "In this skin".

Be there, cuz I will! :D

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MARIETTE HÄR! Hon förtjänar att vinna så gör som jag, rösta somfan!


Dag 3

2010-01-13 @ 18:30:31
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (9)
Skolan har segat sig fram idag. Som vanligt. Man är skoltrött efter 3 dagar. Härligt. Jag fick presenter från USA av Amanda! Armband, godis (som är så färgstarka att det typ lyser om dom) och ett jättefint halsband! Så tack Amanda! ♥ Kanske slänger in en bild på halsbandet någon gång. Haha, förresten så såg jag och Gabbi lika dana ut idag! Gråa jeansleggings, klasströja, svart linne och knut i håret. Oplanerat också haha!

Vid 4 drog jag in till stan och fikade på Fribergs. Så trodde jag att vi såg Mariette(!!!!). Jag såg bara håret och ögonen, fatta likt det var eller. Sen när jag såg hela hennes ansikte såg man tydligt att det inte var hon. Fatta hårt mitt hjärta slog. Händerna skakade rätt rejält med!

Jag bjuder på en oseriös bild som inte äns ser ut som mig!

Amerikansk Mariette-intervju

2010-01-12 @ 20:31:02
♡ Musik - Film Kommentarer (14)
Måste bara tipsa om denna Mariette intervjun som är från en amerikansk tidning. Hur coolt är inte det!? Härligt för henne att resten av världen har fått upp ögonen för henne!

denna bloggen hittade jag länken. Kika. :)


Dag 2 avklarad

2010-01-12 @ 19:31:27
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (6)
Som rubriken säger så har jag segat mig igenom andra dagen i skolan! Idag och igår fick vi reda på datumen till nationella proven... AAAH!

Empe följde med mig hem efter skolan chill! Älskar dig. Sen kom Julle med en liten stund så vi har chillat här! Riktigt nice. Förmodligen blir det tjejkväll med dom två+Emma på fredag. Riktigt nice!

Malin hade tydligen sett Mariette på stan idag. O-M-G.

Bild på mig och Empe, verkligen inte den vackrasta som finns haha! (Från Idol@Scandinavium)

Kallt i stallet!

2010-01-11 @ 19:15:17
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (10)
Jag kom nyss hem från stallet, faaaan vad kallt det är där! Jag är helt genomfrusen... Och vad tror ni det första jag gjorde va när jag klev ut ur bilen? Jo, såklart halkar jag med knäet rakt ner i den stenfrusna marken. Aj...

Men det gick rätt bra idag, jag red Prins. Han är lite springig och stel, fast han är jätteduktig egentligen. Den sidan kom fram emot slutet! Jag måste börja träna annars kommer jag inte orka rida.


Hittade ingen egen bild på min Prins så tog från ridskolans hemsida.

Vinnare av "Veckans blogg"

2010-01-11 @ 19:01:51
Kommentarer (1)
Det var Ella som skrapade ihop mest röster i "Veckans Blogg"! Så grattis till henne! Kika in på hennes blogg och släng in en liten kommentar!


Rosa och fluffiga!

2010-01-11 @ 15:47:14
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (16)
Jag måste bara visa dom här små söta inneskorna som mamma köpte till mig! För halva rea-priset, 40 spänn... ;) Babyrosa, fluffiga och jättemysiga(haha speglar inte direkt min pesronlighet...)! :)


Som vanlig står jag med tårna innåt, det är inte mina ben som är snea.

Första dagen av sista terminen

2010-01-11 @ 14:22:40
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)
Somsagt så har jag klarat av den första dagen av den sista terminen i nian. 9,5 år på samma skola, slå det! ;)

Det kändes konstigt att det kändes helt normalt att komma tillbaka till skolan. Det kändes som att man har kommit tillbaka efter en helg, inte ett helt lov!

Gymnasieval... Ljud- och bildskolan? Sturegymnasiet? Ibörjan så kände jag att jag vill gå på LBS men nu börjar det luta mot Sture faktiskt... Men jag har ju inte varit på LBS än, ska dit på torsdag, så då får vi ser hur det blir. Om jag ändå inte kan bestämma mig så får jag väl helt enkelt knacka på hos syon!


Dålig uppdatering? Ehe... JA!

2010-01-10 @ 21:08:53
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)
Jag har uppdaterat dåligt idag. Varför? Jo haha, för jag inte gjort någonting typ. Jag har läst mycket (Harry Potter, bloggar och OKEJ).

Jag har hållt på att rensa min bilddagbok också. Inte klar än dock... Jävlar i helvet med bilder jag har! Dom började väl i juni 2007 någon gång och nu är jag på juni 2008. Ca 3000 bilder från 2007 till 2010!

Ni har väl inte missat Alisas blogg? Jag tycker också att ni ska kika på Nicolinas blogg.

Random-bild på Mariette, bara för att inlägget inte ska bli så tomt.

Harry Potter

2010-01-10 @ 14:52:42
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (10)
Jag har galet tråkigt just nu... Ska nog lägga mig och läsa "Harry Potter och Den flammande bägaren". Det är härligt att man redan vet vad som kommer hända eftersom att man har sett filmen typ fem gånger... (y) Och så väntar jag mig massa kommentarer när jag är tillbaka, okej? ;)

Glöm inte att rösta på "Veckans Blogg", klicka på kategorin Veckans blogg till vänster.


Sista dagen på jullovet...

2010-01-10 @ 13:52:32
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)
Nu har dagen kommit som man verkligen inte ville skulle komma... I alla fall inte jag. Eller ja, det ska bli kul att träffa alla igen men det är bara ännu ett steg mot sommarlovet. Lämna klassen med andra ord

Sen börjar gymnasiet. Det ska väl bli rätt kul. Särkilt om man är lika skoltrött som jag... ;)
300 frågor. Läs om du orkar...

2010-01-09 @ 22:34:39
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (14)

1. Vad heter du? Fanny Linnéa Walhed
2. Vad kallas du? Det du vill kalla mig.
3. Vad vill du bli kallad? Fanny!
4. Födelsedatum? 1994-08-26
5. Stjärntecken? Jungfru.
6. Lunar? Nej.
7. Msn? Ja, fannylinnea@live.se
8. Helgon? Nej.
9. Vart bor du? Halmstad (Trönninge) 

10. Vad har du för mobil? Sony Ericsson...
11. Har du en egen dator? Ja
12. Vem är din/dina bästisar? Har ingen "bästis direkt".
14. Vad ska du göra i sommar? HA KUL SOMFAN!
15. Favoritfärg? Gillar dom flesta färgerna.
16. Turnummer? 5&3
17. Vad älskar du mest? Vänner, musik och hästar.
18. Intressen? Hästar och fotografera.
19. Favoritband/artist? My Chemical Romance, Håkan Hellström och MaryJet.

20. Favoritlåt? Just nu... Lies Beyond - MaryJet
21. Namnsdag? 9 februari och 13 maj.
22. Vad skulle du vilja heta? Något amerikansk tror jag...
23. Vad heter du på msn just nu? Fanny
24. Hur många online? 59
25. Vem är din 15:onde online? Amanda Frick
26. Vem har du blockat? 1
27. Hur många olika grupper har du? Två
28. Har du några olästa mejl på hotmail? Nope
29. Har du några nya kommentarer på bdb? Nej

30. Isf hur många? - Haha...
31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Som Zac Efron.
32. Beskriv ditt hår? Ganska långt, lockigt, mörkbrunt.
33. Har du några piercingar/tatueringar? Öronen. Vill ha i tungan.
34. Vart skulle du bo om du fick välja? LOS ANGELES!!!!!!!!!!!
35. Bor du i lägenhet eller villa? Villa.
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Svart.
37. Vad har du på dig? Underkläder, sockar, mjukisbyxor och tröja.
38. Har du något i håret just nu? Tofs.
39. Vad har du gjort idag? Varit hos Angelica.

40. Vad ska du göra imorron? Deppa över att det sista dagen på jullovet?
41. Hur mår du just nu? Bra.
42. Hur brukar du annars må? Bra.
43. Är du sjuk? Nix!
44. Har du ont nånstans? I höften. Sen är det ju min snea rygg...
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Nej
46. Vad heter din pappa? Håkan Walhed
47. Har du några syskon? Ja, en storebror och en lillebror.
48. Vilket är ditt favoritdjur? Häst.
49. Äter du ofta godis? Nja...

50. Vilket är ditt favoritgodis? Lakris
51. Vad är det finaste som finns? Bra vänner.
52. Vilken är din favoritdryck? Cola eller Pepsi.
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Ghost Whisperer och Glee.
54. Vilken är din favoritveckodag? Lördagar.
55. Vem är din förebild? Mariette Hansson.
56. Vad är bäst med dig? Jag är snäll.
57. Har du några komplex? Ja
58. Hatar du någon just nu? Nej
59. Vem hatar du? - ...

60. Har du kysst en apa? Haha, nej.
61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? En leguan.
62. Är du allergisk mot något? Nej.
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? Nej.
64. Hur många bilder har du lagt ut? 3728, ska rensa snart.
65. Vad har du valt för bild här ovan? Lägger ut denna på bloggen inte BDB.
66. Vilket band är det sämsta som finns? Ola Svensson
67. Är du kär? Nej.
68. Isåfall i vem? ...
69. Vad är din civilstatus? Singel.

70. Är du cool? Ja, klart?
71. Är du homofil? Tror det betyder homosexuell, så nej. 
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Ja.
73. Isåfall vilken/vilka? Hur många som helst.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? -
75. Vilket är det fulaste killnamnet? -
76. Har du varit hos frisören det här året? Nej
77. Använder du nagellack? Ibland
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Ja, alla tre.
79. Har du eget rum? Ja

80. Har du en dubbelsäng? Nej
81. Har du en egen platt tv? Ja
82. När flyttade du senast? Snart 12 år sen.
83. Vilken stil har du? Pojkflicka typ.
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Gerard Way.
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Jennifer Love Hewitt.
86. Vill du bli känd? Nej.
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Nej.
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nej.
89. Vilken är den godaste frukten? Vindruvor och melon.

90. Äter du grönsaker varje dag? Nej
91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Nej...
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Normal tror jag?
93. Hur lång är du? 160 cm
94. Är du nöjd med dig själv? Nja...
95. Vad är du bra på? Rida. Misstolka hur mycket ni vill.
96. Har du en egen hemsida? Bara blogg.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Nej.
99. Vad är klockan just nu? 22.00

100. Är det jobbigt att svara på frågor? Nja, inte direkt.
101. Hur ser din dataskärm ut? Platt och fyrkantig.
102. Har du städat idag? Nej.
103. Har du varit ute idag? Ja.
104. Vem ringde du senast? Hem. Ringklockan funkade inte och dörren var låst.
105. Vad var du senast arg på? Öh... Vet inte.
106. Vad har du för status på msn just nu? Tillgänglig
107. Är du ofta inne på msn? Blir allt mer sällan.
108. Önskar du att du var tjockare? Nej
109. Hur många hus har du bott i? 1

110. Är du medlem på last.fm? Ja
111. Lyssnar du på webradio? Ibland
112. Bäddar du sängen? Sällan
113. Har du lätt för att somna? Nej
114. Snarkar du? Händer nog.
115. Vad har du för startsida? Mariettes blogg.
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Nej.
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Nej.
118. Vad lyssnar du på just nu? The Show Must Go On - Erik Grönwall
119. Vad har du för ögonfärg? Blåa.

120. Vill du tatuera dig? Ja.
121. Vad har du för visningsbild på msn? En bild på mig själv.
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? BDB, blogg.se, MSN och Spotify.
123. Laddar du olagligt ner musik? Aldrig...
124. Har du en egen ipod? Ja. Min bebis.
125. Är du fet? Nej, det kan jag väl inte påstå.
126. Vad önskar du dig i julklapp? Har inte tänkt så långt än.
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? Ja.
129. Är du emo? Nej, har varit sk "emo".

130. Vad stör du dig på? Elaka människor.
131. Vad är emo enligt dig? Musikstil.
132. Brukar du lyssna på hög musik? Ja.
133. Vad gör du om dagarna? Vad jag känner för.
134. Tycker du om popcorn? Ja.
135. Vilken är din favoritläsk? Cola och Pepsi.
136. Vad är din favoriträtt? Pizza!
137. Vad tycker du om raggare? Haha. Jeansjacka och trätofflor Angelica!
138. Vad tycker du om punkare? Cool stil.
139. Har du skärt dig nån gång? Nej.

140. Är du död? Hah, nej.
141. Är du osynlig? Bara när jag lånar Harry Potter's osynlighetsmantel.
142. Filar du naglarna? Ibland.
143. Har du fräknar? Liiite.
144. Har du posters på dina väggar? Ja, rätt många.
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? Gerard. Jag älskar My Chem.
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Jag själv typ haha!
147. Vilket är ditt favoritämne? Inget... Engelska är enklast dock.
148. Vilket ämne hatar du? Alla.
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Geografi ironiskt nog.

150. Vilket ämne har du sämst betyg i? Alla NO-ämnena.
151. Favoritstad? Halmstad såklart.
152. Favorit loka? - Citron.
153. Cola eller cola light? Cola.
154. Älskar du din dator? Nej.
155. Är din dator bög? Nej.
156. Vad är ditt favoritplagg? Min mössa.
157. Vilka affärer handlar du oftast i? Gina Tricot och H&M.
158. Vart handlar du? Det svarde jag nyss på...
159. Favorit tvserie? Det har jag svarat på innan med. Ghost Whisperer och Glee.

160. Tycker du Top Model är roligt? Ja, HAHAH!
161. Vilken är din favoritbok? Om jag kunde drömma.
162. Favoritfilm? Twilight kanske.
163. Vilken är den bästa musikgenren? Rock och pop.
164. Bada eller sola? Bada
165. Katt eller hund? Hund
166. Åska eller sol? Sol
167. vinter eller sommar? Sommar
168. Knarkar du? Nej
169. Röker du? Nej

170. Snusar du? Nej
171. Äter du? Ja?
172. Snattar du? Nej
173. Röker vattenpipa? Nej
174. Är MER gott? Ja
175. Tycker du om salt? Ja
176. Har du kysst din egna spegelbild? Mycket möjligt.
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? Försöker tänka positivt.
178. Ät en banan? Nej tack.
179. Har du runkat någon gång? 293837 gånger. Haha, men nej!

180. Använder du för mycket hårspray? Nej
181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Jag borstar nästan aldrig mitt hår.
182. Favoritsäng? Min!
183. Har du en snopp? Haha, nej.
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? Nej
185. Vill du ha sex just nu? Nej
186. Har du ljugit någon gång? Ja
187. Favoritmeny på donken? Lilla menyn med cheeseburgare!
188. Donken eller burger king? Donken
189. Svart eller vitt? Svart

190. Rosa eller grönt? Rosa
191. Död eller levande? Beror på vad vi snackar om.
192. Rädda joppe? Öh... Visst...
193. Tittar du på tv just nu? Nej
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? Haha, nej.
195. Favoritkaraktär i simpsons? Bart?
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? Haha, helst inte.
198. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson? Ehm, jag har inget empt honom direkt... Men nej.
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink 182? Tror inte det...

200. Städat eller stökigt? Städat.
201. Bästa sexplatsen? Sängen?
202. Favorithalstablett? Läkerol!
203. Är du ofta sjuk? Nej, väldigt sällan.
204. Gillar du anonyma bevakare? Nej.
205. Vågar du rapa högt inför andra? HAHA, lätt! En ovana jag har.
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? Ibland!!!
207. Vad är klockan nu då? 22.21
208. Vad är det för datum? 9 januari
209. Vad ska du göra sen? SOVA

210. Är du inne på msn nu? Ja
211. Hur många har du blockat på din msn? 1
212. Är nallar söta? Ja
213. Är Rob söt? Rob? Robert Pattinson? Mja, lite.
214. Vart handlar du helst mat? I en matbutik.
215. Favoritglass? Vet inte.
216. Hemmakväll eller fest? Hemma.
217. Privat fest eller festa med folk på stan? Privat
218. Ditt nordiska favoritland? Sverige
219. Älva eller vampyr? Vampyr

220. Gud eller djävulen? Gud.
221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Flyga.
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? Hus.
223. Favoritgrönsak? Gurka och tomat.
224. Har du anorexia? Nej
225. Vem shoppar du helst med? En kompis.
226. Räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M? Nej, en sak typ?
227. Hur vill du dö? I sömnen.
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? Nej.
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Vet inte.

230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? Nej
231. Hur ofta sitter du vid datorn? Rätt ofta.
232. Har du klippt ditt eget hår? Ja lite.
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Ja.
234. Favoritöl? Ingen
235. Vitt eller rött vin? Inget
236. Öl eller vin? Inget
237. Coca cola eller red bull? Cola
238. Vad ska man blanda vodkan med? Läsk. Dock dricker jag inte vodka.
239. Havet eller sjön? Havet

240. Favoritö? Öland
241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? Vet inte.
242. Vad klarar du dig inte utan? Musik
243. Behöver du mer kärlek? Ja
244. Blir du full varje helg? Nej
245. Är du natt eller dagmänniska? Natt
246. Är du vampyr? Haha nej.
247. Har du varit med i något rollspel? Har jag säkert.
248. Favorit "the sims"-spel? 2
249. Festa eller festival? Festival

250. Ska du på pride? Nej
251. Vill du det då? Vet inte riktigt vad det går ut på...
252. Är du transa? Nej
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Nej
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Nej
255. Barn eller vuxen? Barn!
256. När ska du flytta hemifrån? Efter gymnasiet.
257. Eller har du redan gjort det? Nej
258. Går du i kyrkan varje söndag? Nej
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Nej
260. Har du piercat någon? Nej

261. Är du laglig? Rätt så
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Nej
263. Värsta musikstilen? Techno
264. Resesätt du föredrar? Bil eller buss.
265. Är Britney en bra mamma? Det är hon säkert.
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Lilla My, lätt!
267. Vilken skådespelare är hetast? Johnny Depp! Eller Jennifer Love Hewitt...
268. Tvättbräda eller ölmage? Tvättbräda
269. Vill du ha barn någon gång? Ja
270. Har du sjungit singstar nångång? Ja

271. Vilken är din favorit då? Favorit vad? Singstar?
272. Favoritparfym? Vet inte? Avril eller Britney kanske.
273. Använder du deodorant? Ja!
274. Är du beroende av nånting? Ja
276. Favoritradiokanal? Rix FM eller Bandit
277. Favoritbil? Vår BMW.
278. Vad tycker du om att Helen Sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år? Kul för henne! Bryr mig inte.
279. Favoritförfattare? Stephenie Meyer?

280. Vad vill du bli när du blir stor? Fotograf.
281. Favoritmodeexpert Olivia eller Sofia, båda från aftonbladet? Sofia kanske?
282. Senaste biofilm du såg? Avatar.
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? Nej.
284. Är du rik eller fattig? Mitt i mellan.
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? Posh är lite överdriven...
286. Favoritsport? Ridning
287. Silvertåget eller kustpilen? Där ja...
288. Har du sett filmen spökhistorier? Nej
289. Var den bra då? ...
290. Vilken historia är läskigast? ...

291. Har du långt hår? Ganska
292. Vill du ha längre/kortare? Längre!
293. Schlagernörd eller? Nej.
294. Kungafamilj eller president? Kungafamilj
295. Sämsta veckodagen? Måndag
296. Har du en dålig hårdag idag? Kanske...
297. Tror du på ett liv efter döden? Hm... Jag tror dock att döden hämtar en på ett sätt som man vill, kanske ett starkt minne eller något som man alltid har velat göra.
298. Är du politiskt intresserad? Nej.
299. Är du rädd för att dö? Nja... Men jag vill inte dö nu.
300. Vad är klockan nu då? 22.34


You're in the air I breathe...

2010-01-09 @ 18:02:56
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (16)
Idag vaknade man hos Angelica runt kl 15.00... Inte bra haha! Sjusovare for sure! Vi kollade på halva "The Curious Case of Benjamin Button", den är bra! Eller i alla fall den halvan jag såg... ;)

Nu sitter jag och lyssnar på Mariette som jag inte har gjort på hela dan! Eftersom att jag har sovit. Jag kan fortfarande inte släppa att hon hälsade mig. Att hon och Nicolina pratade om mig. You're in the air I breathe, Mariette...Rösta på "Veckans Blogg" här.

OH MYY GOOOOD!!!!!!! Typ.

2010-01-08 @ 19:56:49
♡ Musik - Film Kommentarer (16)

Nicolina säger:
FANNY!
Fannyfannyfanny!

fanny säger:
JAJAJA??

Nicolina säger:
Idag var jag och min kompis i stan och fikade. På samma fik satt Mariette!

fanny säger:
O.O

Nicolina säger:
Och vi tog bild med henne, och vi kommer hamna i kvällsposten osv. Men jag pratade om dig där, och tänkte ringa dig, men hade inte ditt nummer! Hon kommer ihåg dig, eller iallafall namnet 'Fanny' från någon kommentar och sådär, jag nämde din blogg att du brukade skriva om henne
och att du blev glad över skivan i julklapp
och så skulle jag hälsa till dig från henne!!!!!!!!

fanny säger:
DU SKOJJAR?
GAH! Jag skakar nuu!!!

Nicolina säger:
Nej! Det gör jag inte.
Jag ville så gärna ringa dig, men jag hade inte ditt nummer kvar på min mobil (ny mobil)
Men hon kommer ihåg dig och hon hälsade verkligen
och sa "naw" när jag berättade att du hade blivit jätteglad över en signerad cd med henne

fanny säger:
Åh... Jag vet inte vad jag ska säga. OH MY GOOOD!!!!!!! Typ. Seriöst. SHIT! Mina händer skakar verkligen! Och mitt nummer är ********** om du behöver det i framtiden!! Om my... Jag dör! Hon hälsade till lilla mig!!!Mja somsagt. Ni som följer min blogg eller känner mig kanske förstår hur jag reagerade. MARIETTE HANSSON hälsade till lilla mig! Hjärtat slog väldigt fort och mina händer skakade rejält.

Ni ser förmodligen inte var det står men där är det jag skrev ovan.


Foton

2010-01-08 @ 17:36:54
♡ Foto Kommentarer (6)
Jag var ju somsagt ute och fotade Emma innan när hon red Daffodil. Här kommer rätt många några bilder! :) Jag är dålig på att redigera så jag har bara dragit upp kontrasten lite. Kvaliten blir inte den bästa här...


Snö+sol=väldigt kallt men bra fotoväder

2010-01-08 @ 12:23:27
♡ Foto Kommentarer (5)
Nu ska jag snart dra ner till Piggagård och fota Emma när hon rider. Det är kallt ute så jag får ta på mig typ 50 lager kläder. Mina fingrar kommer förmodligen frysa till is hehe... Bilder kommer nog att komma upp senare! :)

En bild på Diddan sen i April förra året.


Rösta på "Veckans Blogg"
här.

Grattis #2!

2010-01-08 @ 00:02:14
♡ Musik - Film Kommentarer (2)
Haha, grattis till Mariette och Alisa som firar 3 år tillsammans idag! Kika in på Alisas blogg och på Mariettes blogg som hon ska börja använda när Idol-bloggen stängs ner. :)

Mariette spelar i Stockholm den 23 januari, på hennes födelsedag! Men självklart är det borta i Stockholm och så är det 18årsgräns..! Typiskt. När hon fyller år av alla dagar tycker man ju faktiskt att hon ska spela i Halmstad... ;)

Och nu är klockan 00.01 så min plan om att lägga in detta på deras 3-årsdag sprack... Men vi låtsas lite att jag la in detta inlägget för några minuter sen, ok?

00.02...


FINALISTER, RÖSTA!!!

2010-01-07 @ 20:30:03
Kommentarer (26)
Nu har jag lottat ut dom 5 finalisterna i "Veckans Blogg". Så nu är det bara att rösta! Det kommer att komma upp en video i detta inlägget där jag drar alla finalister.

Det blev:
1. Sofia Josefine Olsson


2. Maja Essunger


3. Lina Dahlberg


4. Ella Svensson


5. Matilda LundqvistGRATTIS JOSSAN ♥

2010-01-07 @ 16:28:20
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (7)

Grattis tjejen, I miss you.
Lär känna Fanny... Lite.

2010-01-06 @ 22:04:12
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (10)
Vilken svordom använder du mest? "Jävlar i helvete!" haha!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Om det skoldag 7.00
Var köper du dina matvaror ifrån? Jag köper inte, men Coop eller Citygross
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? JA!!!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En resa till USA!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Hm... Nej det tror jag inte.
När var senast någon stötte på dig? Haha, inte så länge sen i guess!
Vad åt du till middag senast? Tacopaj. Mums säger jag bara!
Kan du vissla? Oh yes indeed!
Tittade du på tecknat när du var liten? Sailor Moon!
Äger du några popband t-shirts? Hehe... Kan ränka upp alla jag har. Lena PH (för liten), Gyllene Tider (för liten), My Chemical Romance, Aiden och Håkan Hellström.
När flög du senast? Den 27 september påväg hen från Turkiet.
Pratar du några andra språk? Engelska och ytterst lite franska.
Har du gråtit offentligt? Ja.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja!
Vad har du med dig in på bion? Mobil, godis och dricka. Och en kompis haha ;)
Vad har du för väder? SNÖ, SNÖ OCH ÅTER SNÖ!
När sov du senast på golvet? Det var nog ett tag sen.
Gillar du din boendesituation? Hahaha. Ja det gör jag väl.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 9-10?
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nja, ibland. Inte just nu.
Hamnar du ofta i trubbel för att pratar under lektionerna? Nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16!
Tror du på liv på andra planeter? Nej.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Du klarar det här, Fanny.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Njaa... Kanske!
Tycker du om att krama folk? Ja, klart!
Äger du en digitalkamera? Japp, en rosa sådan ;)
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Jny sa en gång att jag påminde henne om Jennifer Love Hewitt när jag hade lugg! Den fetaste komplimangen jag fått typ.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Nej. Eller... Lite.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ibland.
Är du mörkrädd? Ja.
Tre saker du alltid har med dig? Ipod, pengar och mobil. (Dock glömmer jag ofta något av det)


"KRAM FANNY! MARY-JET"

2010-01-06 @ 19:12:38
♡ Musik - Film Kommentarer (12)
Nu har vi börjat ta ner tomtar, ljusstakar, stjärnor osv. Julen försvinner lika fort som den kommer! Tiden bara springer iväg! Det är bara 6 månader kvar med klassen vilket känns väldigt ledsamt... Och så är det snart gymnasieval... Shit..!

Nu väntar jag på att den mumsiga tacopajen (som jag hjälpte till att laga) ska svalna! Under tiden jag och pappa gjorde den så satte jag på "Lies Beyond"(med Mary-Jet för dom som inte vet). Det är ju pappa som trycker Mariettes skivomslag så han fixade en signerad skiva till mig i julklapp.Var med att tävla om att bli "Veckans Blogg" här.

Snö snö snö

2010-01-06 @ 14:52:33
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (11)

Anmäl gärna dig till att vara med att tävla om att bli "Veckans Blogg" i det förra inlägget. :)

Galet att det inte har slutat snöa än! Jag har inget att skirva om tyvärr... Det snöar ju rätt rejält så jag håller mig heslt inne... ;)

Laleh – Hide Away


Veckans blogg!

2010-01-06 @ 00:48:07
Kommentarer (17)
Nu går jag i alla andras fotspår och gör en " veckans blogg-tävling".

Nu kan du anmäla dig för att bli veckans blogg. Sista anmälningsdag är på fredag, 8 januari torsdag den 7 januari. Då kommer jag att lotta ut 5 finalister som man kan rösta på. Den som vinner får en länk i alla mina inlägg i en vecka. :)

Gör såhär:
1. Lämna en kommentar om att du är med att tävlar. Alla får vara med!
2. Lägg in bilden nedan och en länk på din blogg till mig blogg om att du är med att tävlar.


Hjälp..?

2010-01-06 @ 00:03:30
♡ Undrar Kommentarer (8)

Okej... Nu är det såhär att jag är inte så smart. Men är det någon som skulle kunna förklara den exakta skillnaden mellan unika besökare och sidvisningar? Det skulle uppskattas. :)


My Sister's Keeper

2010-01-05 @ 22:35:14
♡ Musik - Film Kommentarer (4)
Har nyss kollat på "My Sister's Keeper". Jag har velat se den från att jag såg trailern för ganska länge sedan och nu fanns den att ladda ner!

Det var nog en av dom bästa filmerna jag sett. Riktigt bra. Väldigt sorglig... Om du inte har sett den innan så borde du defenitivt se den!

"Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död..."John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre

VILL HA!!!!!!!!!!

2010-01-05 @ 17:41:04
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (16)
Hittade ett jättesnyggt linne här som jag tror att jag ska köpa när jag har betalat tillbaka mamma. (y)


"Hellström släpper nytt album 2010"

2010-01-05 @ 16:01:52
♡ Håkan Hellström Kommentarer (7)
Jag visste det. Jag visste det. Jag visste att han inte skulle svika oss.

Läs mer här.


Sällsynt vinter i söder?

2010-01-05 @ 15:11:21
♡ Foto Kommentarer (7)
Det snöar som faaaasen här i nere i Halmstad! Sällsynt? Mycket. Det är sällan det snöar så här mycket. Det vräker ner! Jag gillar't. I alla fall så länge jag är inomhus. ;)

Så kommer mamma... "Fanny, kan inte du ta kort som vi kan maila till Abu Dhabi?" *suck* "Okej då..!" Det snöar ju knappas där nere haha...


AWESOME!

2010-01-05 @ 00:19:56
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (7)

Jag har inte varit inne och skrivit på bloggen på hela dagen (FÖRLÅT) och så ser jag det här:

Härligt härligt, säger jag bara! Ett grattis? :D

Anledning till att jag inte har uppdaterat idag är för att jag har varit i stan med Angelica, vi gjorde typ inget haha. Käkade (y)

Sen kollade vi på tre filmer hemma hos henne :)

The House Bunny
"Den före detta utvikningstjejen Shelly blir utslängd från ”The Playboy Mansion” och hamnar av en ren slump på ett jobb som husmor på UCLAs töntigaste elevhem. De sju tjejerna på elevhemmet är de mest socialt handikappade och nördigaste tjejerna på Universitetet. Det blir Shellys kall att få ordning på dem och vända deras motgångar till framgång."

Paranormal Activity
"Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover."

New Moon
"Nu kommer uppföljaren till biosuccén Twilight, New Moon. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka..."


Finding Neverland...

2010-01-04 @ 00:34:24
Kommentarer (14)
Jag kollade klart på filmen "Finding Neverland" som Johnny Depp är med i. Måste bara säga att Freddie Highmore är med i den som även spelar Charlie i "Charlie and the Choclatefactory" (som Johnny Depp också spelar i). Den vackre Kate Winslet (som spelar Rose i Titanic) är också med.

Filmen handlar om författaren till "Peter Pan", James Matthew Barrie, under tiden han skrev pjäsen "Peter Pan".

Jag tyckte filmen var riktigt bra. Den var inte överdrivet romatisk (inte en enda kyss otroligt nog) osv. Den var bra helt enkelt. Jag tycker du ska ta och se den.

Om jag ska vara riktigt ärlig så letade jag efter den ikke teckanade Peter Pan och jag hittade denna och såg att Johnny Depp var med så jag laddade ner den och den visade sig vara bra. Awesome!

"Författaren J.M. Barries (Johnny Depp) senaste pjäs har blivit ett misslyckande och han sätter sig i en park för att få inspiration till en ny pjäs. Där träffar han änkan Sylvia (Kate Winslet) med sina fyra pojkar, som han underhåller med sina berättelser. Eftersom Sylvia är änka har hon väldigt jobbigt med att uppfostra alla pojkarna. Snart börjar J.M Barrie följa med pojkarna hem och leka med dem, (till sin frus stora förtret) som hjälp för Sylvia och för att han börjar fatta tycke för pojkarna. Deras livfullhet, och den näst yngsta pojkens, Peters (Freddie Highmore), besynnerliga beteende, är det som ger honom idéer till pjäsen Peter Pan."


Foto dag

2010-01-03 @ 21:33:05
♡ Foto Kommentarer (16)
Får börja med att säga att jag har noll kunskap om fotografering, redigering och inställningar på kameran. Jag bara kör på för att jag tycker att det är kul.

Och när jag var ute idag tog batteriet slut. Fan vad sur jag blev. Aja, här kommer några bilder. Klicka på dom för att se dom större.

    

Lugg?

2010-01-03 @ 19:11:52
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (12)
Tjena tjena!
Jag har funderat på att klippa lugg igen. Det är grymt snyggt! Dock är det jobbigt att platta osv. Men vad tycker du? Lugg eller inte? :)

Slänger in några bilder på mig i lugg så får ni se, endel är inte så seriösa hehe... (Klicka på bilden för att se den större)
    

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HOS TWORK! :)

Låttips: Lars Winnerbäck – En tätort på en slätt

Titanic

2010-01-03 @ 14:06:01
♡ Musik - Film Kommentarer (8)

Inatt innan jag skulle sova så kollade jag på Titanic. Man kan ju inte göra annat än att älska den filmen. Jag grät mig igenom nästan hela filmen, haha! Och Leonardo DiCaprio är ju rätt läcker. ;)

Så får dom få som inte har sett den så tycker jag att ni ska se den, snarast! :)GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HOS TWORK! :)


Svinalängorna

2010-01-02 @ 22:51:14
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)
Svinalängorna är en bok som vi ska läsa i svenskan som jag läste klart för ett tag sedan. Jag gillade den inte alls, jag mådde bara dåligt av att läsa den. Den var brutal. Det var därför jag läste ut den rätt fort, jag ville bara att den skulle ta slut. Jag rekomenderar den inte. Fast vad vad vet jag, du kanske gillar den... Och jag säger bara att dom tre första sidorna handlar om hur dom dränker kattungar.

"Allt börjar så bra. Leena, hennes mamma, pappa och syskon har lämnat fattigdomens och bostadsmisärens Finland bakom sig. 70-talets Sverige är ett himmelrike och familjens nya lägenhet skimrar av lyx. Rinnande varmt vatten direkt ur kranen, "inomhustoalett" och en spis som har fler än en platta att laga mat på samtidigt. Det är en tid av löften och hopp.
Men på kommunalkontoret är bilden av de nyanlända en annan. I samma andetag som invandrare, låginkomsttagare och sjukskrivna buntats ihop och placerats i ett gemensamt område byts stadsdelens namn ut från det pittoreskt klingande Fridhem till det hånfulla Svinalängorna."GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HOS TWORK! :)

FIX&TRIX

2010-01-02 @ 18:58:08
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (11)
Nu har jag fixat och trixat lite med bloggen! Och jag vill bara säga STORT TACK till designadinblogg.se, och tack till Lina som tipsade mig om den bloggen! Den är jättebra om du vill ändra designen på din blogg. :)

Jag har i alla fall ändrat färgen på länkarna på lite olika ställen, tagit bort texten "OM" till höger, lagt till en bild i kommentarsrutan (gå och kika på den och släng in en kommentar samtidigt!) och lagt till en text i menyraden till vänster.

Kommentera vad du tycker? Visst, jag har inte ändrat så mycket men lite kan göra mycket. ;)

Sen måste jag ju bara visa denna bilden jag hittade här! Haha! Den är från när Mariette spelade på B&B här i Halmstad.GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HOS TWORK! Stort tack till alla som redan har röstat på mig. Ni är guld värda! :)

Föräldrafällan

2010-01-02 @ 16:45:16
♡ Musik - Film Kommentarer (10)
Jag sitter och kollar på "Föräldrfällan" nu, på tv4x typ, med Lindsay Lohan. Jag har sett den 49396 gånger, haha, men den är fortfarande lika rolig! :)

"Enäggstvillingarna Hallie och Annie separeras bara några veckor efter födseln när deras föräldrar skiljer sig och behåller varsitt barn, pappan bor kvar i USA med Hallie, medan mamman flyttar till England med Annie. Barnen känner inte till varandras existens men av en slump möts de på ett sommarläger i USA. På lägret så blir de nästan som rivaler och ställer till med en del bråk, men de lär känna varandra och kommer bättre och bättre överens när de efter att ha stökat ned en hel stuga isoleras tillsammans i en egen stuga bortanför de andra stugorna. Där inser de till slut att de är tvillingar bestämmer de sig efter några veckor för att "byta plats" med varandra, båda har alltid drömt om att träffa sin mamma respektive pappa och följer efter lägrets slut med flyget hem till den förälder som de aldrig fått lära känna. När Annie, som nu flyttat hem till sin pappa, inser att pappan ska gifta om sig med en ny kvinna, får hon panik och ringer sin syster. Flickorna beslutar båda två att detta inte får ske och gör upp en plan för att få föräldrarna att träffas igen."

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG HÄR. :)


OMG I'M ONE OF THE FINALISTS!

2010-01-02 @ 01:01:58
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (18)
Jag brukar egentligen vilja ha 5 kommentarer innan jag lägger upp ett nytt inlägg men nu kan jag inte hålla mig...

Jag är somsagt med i en tävling hos twork. Och jag är en av dom 5 finalisterna! Så... RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA HÄÄÄÄÄÄR, KLICKA, KLICKA, KLICKA OCH RÖSTA! Hihi, så är du gullig. :)


Avatar

2010-01-02 @ 00:13:46
♡ Musik - Film Kommentarer (4)
Igår (får jag väl säga, kl är 00.10) var jag, Emma och Malin på Avatar. Den var jättebra! Jag rekomenderar den starkt!

Den är tydligen världens dyraste film eller något sådant, redan två dagar efter premiären så hade den gått vinst, så många såg den! Galet!

Den var klar att göras redan 1994 men tekniken höll inte, så dom fick vänta med att göra den. Och den var verkligen värd att vänta på. Den är jättefint gjord!

"Historiens protagonist, Jake Sully (Sam Worthington), är en före detta marinkårssoldat som efter strider på jorden blivit förlamad från midjan. Jake blir utvald till att delta i Avatar-programmet, genom vilket han ges möjligheten att åter kunna gå. Genom Avatar-programmet reser Jake till Pandora, en måne täckt av grönskande djungel, fylld av fantastiska livsformer - vissa vackra, men många skrämmande. Pandora är även hem för Na’vi, en humanoid ras som anses primitiva, men som är fysiskt kraftfullare än människor. Na’vi har svansar, blå hud och en längd på tre meter och lever i harmoni med deras oförstörda värld. Då människorna tränger djupare in i Pandoras skogar på jakt efter värdefulla mineraler tvingas Na’vi att strida för sin överlevnad.

Jake har ovetandes blivit rekryterad för att fortsätta med övergreppen. Eftersom människor inte kan andas luften på Pandora har människan genetiskt skapat Avatarerna, vilket är hybrider av människor och Na’vi. Genom sin Avatarkropp kan Jake åter gå och han sänds in i Pandoras djungel som spanare för de soldater som kommer att komma efter honom. Där upplever han Pandoras skönhet och faror och möter en ung Na’vi-kvinna, Neytiri (Zoe Saldaña).

Med tiden blir Jake allt mer införlivad i Na’vi-klanen och han förälskar sig i Neytiri. På grund av det finner han sig vara fångad mellan det militär-industriella styrkorna från jorden och Na’vi och han tvingas välja sida i en strid som kommer att avgöra Pandoras öde för alltid."Jag såg även en Air Bud film igår. Åh, dom är så söta. Jag började nästan gråta.

"Josh och hans familj flyttar till en ny stad och Josh känner sig ensam. En dag när han står och tränar basket för sig själv så kommer det förbi en bortsprungen hund, Buddy. Inte nog med att Josh och Buddy blir goda vänner - Buddy visar sig också vara riktigt duktig på basket."


nya låtar i min spellista

2010-01-01 @ 18:50:29
♡ Musik - Film Kommentarer (6)
Tänkte slänga in lite låtar som jag nydligen har lagt till i min spellista! Hoppas ni hittar någon ni tycker om. :)

Aqualung – Brighter Than Sunshine
Damien Rice – Dogs
Damien Rice – The Blower's Daughter
Foo Fighters – The Pretender
Laleh – Hide Away <- Den gillar jag starkt!
Edwin McCain – I'll Be
Alanis Morissette – Ironic <- Jag lovar att ni har hört den förut.
P!nk – Just Like A Pill - Main

"Mariette vann flickornas hjärtan"

2010-01-01 @ 16:23:55
♡ Musik - Film Kommentarer (7)
På juldagen spelade Mariette på Saga bar i GBG. Det var riktigt synd att man inte var där, fast det var ju åldersgräns... Det var tydligen riktigt bra och hon "fick taket att lyfta"! Sen var det ju en tjejkväll så det var endast tjejer där. ;)

Du hittar videos från spelningen på youtube och på den här bloggen.

"De må kanske vara en kille som vann årets Idol, men vem som vunnit flickornas hjärta stod utan allt tvivel igår när Mariette äntrade scenen på Saga bars tjejkväll på Belle. Redan vid nio när Saga bar slog upp portarna stod flickorna på kö och de blev inte besvikna.

Mariette visste att leverera vad tjejerna ville ha, med stark scennärvaro ägde hon scenen och gav en bra start på en skön partykväll.

Sedan efter konserten så fortsatte festen under hela kvällen och det var härligt partyglada kvinnor, tjejer och flickor som gjorde kvällen. Vem bryr sig om snö och slask på utsidan när det fanns så mycket sol och värme på insidan."

Källa

2010

2010-01-01 @ 13:57:43
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (8)

För det första vill jag tacka alla går gårkvällen! Kul somfan hade jag! Och för det andra så hoppas jag att alla läsare och bloggare hade ett lika härligt nyår som mig! Tyvärr orkar jag inte lägga upp alla bilder, det kanske kommer fler sen nån gång! ;)
Klicka på bilderna om ni vill se dom större!