sture på stan

2011-05-31 @ 18:03:47
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


en gammal bild

2011-05-31 @ 00:40:00
♡ Foto Kommentarer (0)


Visste inte riktigt vad jag skulle ta för "gammal" bild. Så det fick bli denna, från 2009. Bilden är inte så märkvärdig egentligen men jag gillar redigeringen jag lyckades med för ett tag sen. Så här har ni en gammal bild som okunniga Fanny har tagit.

prom

2011-05-30 @ 21:51:34
♡ Foto Kommentarer (0)


you're all that I hoped I'd find in every single way

2011-05-30 @ 19:43:06
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Har nyss kollat klart på Flashdance, där av bilden. Kom hem från stallet för ett litet tag sen, vi red ut. Carizma cvar hur snäll och söt som helst och gick som en klocka sen på banan. Nu ska jag ta en dusch och sen får vi se vad Fanny hittar på för att fördriva tiden. Peace.

min hobby

2011-05-30 @ 00:29:00
♡ Hästar Kommentarer (0)


10 år. I 10 långa år har jag hållt på med hästar. Jag har ingen egen häst. Varför? Vi har inte råd och ärligt talat vill jag inte ha en häst 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Eller jo... Kanske. Det är nog mer bara en dålig ursäkt, egentligen vill jag nog egentligen ha min egna fina.

Jag vet inte helt riktigt vad det är som drar mig till hästar. Kanske sättet som tittar upp på en när man ropar på dom? Kanske känslan av att galoppera så fort att man knappt känner hovarna nudda marken? Kanske spänningen i att aldrig veta av vad som kan hända om en halv sekund? Kanske känslan av att veta att man nästan har full kontroll på ett djur som vägen flera hundra kilo? Eller så är det nog allt det där. Och att kunna borra in näsan i deras päls och djupt andas in hästlukten, deras underbart mjuka mule.

När Carizma trycker sin mule mot min hals, det är något av det bästa jag vet, att känna hur hela hon slappnar av och trycker sig mot mig. Litar på mig. Hur jag försöker få henne att stå still när jag sadlar och hur hon tittar på mig med stora nyfikna ögon när jag sätter mig på huk en bit ifrån henne för att visa att jag gör detta på hennes villkor, jag kommer lägga på sadeln om hon tillåter det.

Jag har en rätt fin hobby.

kandeeshop.se

2011-05-29 @ 22:22:09
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)

Denna skitsnygga tröjan som överheta Kenza äger har jag nyss beställt! Hoppas den kommer snart hihi, så galet snygg är den..! Förresten passa på att beställa hos kandeeshop.se nu när det är fri frakt! Där finns kläder för både killar och tjejer så check in vettja!

walk down that red carpet..! you look beautiful.

2011-05-29 @ 21:20:35
♡ Foto Kommentarer (0)


Fler bilder kommer någon annan gång.

you gotta dance till you ache, till you drop, till you break. free your soul, lemme see you shake

2011-05-29 @ 21:11:45
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)


No nose och inte så snygg bild men vad ska man göra?! Hade i alla fall en go kväll med Tes, Erica och Bella igår. Träffade annat fint folk också. Fanns mindre bra delar av kvällen också men det löser sig..! Kom hem för ungefär en och en halv timme sen, var och tittade på alla fina studenter som gick på röda mattan. Balen alltså. Har suttit och redigerat hur länge som helst..! Slänger nog upp lite bilder snart. Ha det bra mina fina!

en familjemedlem

2011-05-29 @ 15:12:00
♡ Foto Kommentarer (0)

Jag bjuder på en bild på min fina lillebror, Ludde, från förra sommaren. Han kan vara en pain in the ass ibland men jag älskar honom jättemycket ändå. Kan ju säga att denna pojken är inte den lättaste att fota tihi... Han springer och gör fula miner hela tiden. Så det är bara att chansa och hoppas att man får med honom på bilden haha..!

favoritpryl

2011-05-28 @ 18:32:00
♡ Foto Kommentarer (0)Jag får nog faktiskt välja min iPhone. My Sweet little baby... Glömde den hemma för ett tag sen. Det reluterade i, 8 sms, 3 missade samtal, 1 mms och INGEN MUSIK. I felt so naked. But I made it through alive! Barely... Men med min kärsate kan jag kolla facebook, hålla kontaketen, kolla klockan, kolla vädret, twittra... Ja det mesta helt enkelt. Så min favoritpryl är... Min ett år gamla iPhone med världens finaste skal!

day ten

2011-05-28 @ 18:25:00
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)

one confession.

Jag är inte kär i dig, eller kanske jag vet inte. Men my one confession är till mig själv, att jag tycker om dig. Så det är det enda. Som kompis? Eller kärlek? Jag vet inte. Men jag tycker om dig. Och det kan inget ändra på. Detta lät lite konstigt tycker jag. Men jag har inte vågat erkänna det för mig själv innan. Har varit osäker och inte vetat hur jag känner, men det är rätt enkelt ändå. Jag tycker om dig.


dust & diamonds

2011-05-28 @ 18:04:41
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

2 för 1 på H&M, 39.50:-


if she's amazing, she won't be easy. if she's easy, she won't be amazing. if she's worth it, you won't give up. if you give up, you're not worthy.

2011-05-28 @ 16:41:16
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)


Panik, panik, ångest, stress, PANIK! Nej nu överdrev jag. Försökte beskriva känslan jag kände över att jag behövde kläder till skolavslutningen. Det slutade ju med en fet överdrift. Aja, jag har hittat kläder nu. PLUS två andra linnen och ett par shorts. Nu ska jag måla naglarna. Visar nog bild sen. Hihi, puss mina fina.

det var första gången han fick stryk av en främling och hur skulle han kunna hålla tillbaka tårarna

2011-05-28 @ 00:23:09
♡ Håkan Hellström Kommentarer (0)


Man måste dö några gånger in man kan leva. Dom nio orden kan vara några av dom klokaste jag någonsin har hört. Och ja, jag var tvunget att försiktigt räkna orden innan jag skrev det där... Det ligger så mycket i dom. Han säger så mycket med endast nio ord. Och dom är sanna, så sanna...

Jag tror faktiskt att man behöver bli trampad på och nertryckt för att kunna se allt det fina i livet. Man blundar gärna för det och ser bara det mörka istället för att titta åt andra hållet. Men jag antar att det är nyttigt att vandra i mörker. Det som inte dödar en, det gör en starkare.

Allt detta, det har världens finaste Håkan lärt mig.

I don't know why I can't keep my eyes off of you

2011-05-27 @ 23:51:52
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)Tacos, skratt, musik, ATL, piano, iPad, så ska det låta, MCR och massa annat fint = med en finfin kväll med fina Mattis som nu has left the building. FULLT ÖS MEDVETSLÖS VARE!!!!!!!!!! Eller..? Nja, inte riktigt. Men vi hade det fint ändå. Och nu är jag lite trött i ögat. Vi ses mina finaste.

Förresten, den vackra flickan på bilden, det är min vän Matilda.

day nine

2011-05-27 @ 22:24:00
♡ Musik - Film Kommentarer (1)two favourite songs.

Den första låten är ett självklart val. My Chemical Romance – Helena - So Long & Goodnight Album Version. Min all time favorite av världens finaste band. Tror inte så många blev förvånade av just det valet.

Det tror jag inte ni kommer bli av mitt andra val som är Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt. Fina, fina Håkan. Behöver jag säga något mer? Håkan är finast i hela världen och har en vädligt speciell del av mitt hjärta i hans händer. Det kommer han alltid att ha. Jag älskar Håkan.

självporträtt

2011-05-27 @ 13:44:00
♡ Foto Kommentarer (1)


något som kallas tidsfördriv för att göra denna bloggen en gnutta mer intressant

2011-05-27 @ 12:43:00
♡ Foto Kommentarer (0)
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31: Valfri bild

det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

2011-05-26 @ 21:26:21
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (1)Fångad. Jag känner mig fångad, instängd. Precis som om någon har låst in mig i ett litet rum utan fönster och slängt bort nyckeln. Det känns som om ingen förstår, som att ingen kan hjälpa mig. Kommer jag någonsin ta mig ur den här skiten? Kommer jag att finna styrkan att ta mig upp ur detta hål som jag har grävt för mig själv?

När jag går längs gatan känns det som att alla stirrar på mig, precis som om att de ser rakt igenom mig och ser den bittra sanningen som jag så fint försöker dölja. Deras blickar bränner i ryggen och jag känner hur de spottar efter mig. Det känns som om deras händer trycker runt min hals och jag får svårt att andas.

Är det ingen som ser? Är det ingen som hör mina plågade skrik efter hjälp? Finns det inte någon där ute som ser smärtan i mitt ansikte?

”Bara en till. Bara ikväll också, sen är det slut.” Det lovar jag mig själv varje kväll men jag bryter även det senare, jag sviker mig själv om och om igen. Sen ligger jag sömnlös på natten. Smärtan i bröstet växer och växer, sveket gör ondare och ondare och sömnen är långt borta.

Jag vill springa, jag vill bort men när jag försöker så viker sig mina ben under mig och istället för att resa mig upp och försöka igen så vänder jag om och kryper tillbaka till samma plats som jag började på.

Rädd. Jag är så fruktansvärt rädd. Rädd för allt men mest av allt, mig själv… Rädslan finns alltid där, dag som natt och trycker ner mig mer och mer.

När blev jag detta monster? Den jag lovade mig själv att aldrig bli. Var det ingen som såg vad jag höll på att bli? Varför stoppade ingen mig? Såg inte JAG? Varför satte jag inte ner foten för mig själv innan jag fastnade?

Jag ser tillbaka på tiden jag hade innan. Vad hände? Vad snubblade jag på? Vart tog allt det fina i mitt liv vägen? Egentligen vet jag svaret på den frågan. Jag slängde iväg det själv.

Jag är trött. Trött på smärtan, på rädslan, på livet. Jag skriker, försöker att få det att försvinna men det kommer inget ljud från mina läppar.

Jag faller, längre och längre ner. Bara ett snesteg krävdes för att falla. Finns det någon där nere som kommer att ta emot mig?

Jag förlorade allt jag hade. Jag förlorade luften i mina lungor. Jag förlorade dig… Jag tog dig för givet, jag trodde att jag alltid skulle ha dig vid min sida. Så fel jag hade… Du hjälpte mer än du tror, du höll mig över ytan. Sen släppte jag din hand. Jag trodde att jag skulle vara stark utan dig men det visade sig att du var min styrka. Du var det enda som höll mig ifrån att inte trilla över kanten och när du försvann föll jag ner mot mörkret. Jag kommer nog aldrig att förlåta mig själv för allt som har hänt och för allt som jag har gjort mot mig själv. Men framförallt, mot dig.

Tiden läker alla sår. Jag vill tro på de orden. Jag försöker varje intala mig varje dag att det kommer sluta bra men har verkligen alla sagor ett lyckligt slut? Jag trodde att du var mitt lyckliga slut men du bevisade det motsatta.

Jag är beroende. Jag behöver hjälp. Feg. Det är det som är problemet, jag är så feg..! Jag vågar inte ens ta tag i mitt liv. Vad är det för fel på mig? Vad är det som gör allt så svårt?

Jag har så många frågor men inga svar. Fel. Fel, igen..! Jag har svaren framför mig, jag kan se dem hela tiden. De står de skrivna på ett papper framför mig, men jag vågar inte läsa dom för att jag är rädd för sanningen.

Nej. Nu är det slut, slut på beroendet. Jag är stark och ingen kan säga det motsatta. Jag ska börja klättra uppåt, mot ljuset. Mot livet.

- Fanny Walhed (Texten är från mitt svenska-projekt. Inspirerad av en låt, inte mitt liv)


jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt?

2011-05-26 @ 21:10:18
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (2)


Den där pojken var rätt fin. Ett tag. Innan han trampade på mig. Han sa rätt fina ord till mig, han menade inte dom. Men jag var för naiv för att se det. Jag sa "Jag litar alldeles för lätt på folk, big mistake..." då svarade han "Det är det inte alls det, det är dom du litar på som missbrukar det.", jag litade på dig. Bara så att du vet.

Jag vill bara banka huvudet i väggen för att jag inte insåg. Jag borde ha sett det, nu efter åt så inser jag ju att det var hur tydligt som helst och blir arg på mig själv för att jag inte såg. Dumma, dumma Fanny. Du kunde sparat dig mycket smärta, men du tog chansen och hoppade i stället. Men jag klarade mig, här står jag, stark och rak i ryggen. Jag tog mig igenom det och det vet jag att du också kan göra. Det som inte dödar dig gör dig bara starkare. Så våga hoppa, det finns alltid någon där nere som tar emot dig. Kanske den personen du minst anar.

- Fanny Walhed

och jag undrar hur du gör, om det är lättare att falla med ena foten utanför

2011-05-26 @ 20:46:36
♡ Musik - Film Kommentarer (0)Melissa Horn är fin att lyssna på när man behöver inspiration. Eller ja, mest alltid. Men speciellt när man vill skriva eller göra något annat kreativt. Det är precis som om hon har tagit ens egna tankar, skrivit ner dom på ett papper och sen sjungit dom med en så fin och unik röst.

Kanske känner man... Jag... På detta viset för att hon har varit med om så mycket. Hon vet hur det känns att bli trampad på. Det känns som om hon lyssnar fastän det egentligen är jag som lyssar på henne. Jag tror att jag behöver hennes texter ibland. Hon är fin hon, Melissa.

Foto & text: Fanny Walhed

day eight

2011-05-26 @ 20:26:00
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (0)
three turn ons.

- TATUERINGAR
- KILLPARFYM!!!!!!!!!
- muskler

Egentligen så är det mest en fin personlighet som jag faller för. Någon som bryr sig om en och lyssnar på en. Det behöver inte tvunget vara kärlek. Det kan vara en vän. Så någon som är omtänksam, det är riktigt fint enligt mig. Någon som ser. På riktigt.

blitt sparkad runt några gånger

2011-05-26 @ 20:16:58
♡ Foto Kommentarer (0)


day seven

2011-05-25 @ 22:53:00
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (1)
four turn offs.

- killar som bara är ute efter sex
- helt fel kommentarer
- svettlukt
- fötter

we're strong

2011-05-25 @ 21:00:18
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)

We're trying every day. Every day is a fight against our self. A fight of love. It's though, but we're strong and I know that we can get through it. It's not like we're fighting all the the time, it's not like that at all. Actually, it's the other way around, we love eachother more than we've ever had. We're strong.

- fanny walhed


liten failtext sådär.

that's why I smile, It's been a while since everyday and everything has felt this right

2011-05-25 @ 17:54:51
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


jag är kär i bilden av dig, inte i dig.

2011-05-25 @ 17:33:30
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)

weheartit


that I can live without you but without you I'll be miserable at best

2011-05-25 @ 16:25:53
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

You're all that I hoped I'd find
In every single way
And everything I would give
Is everything you couldn't take
Cause nothing feels like home, you're a thousand miles away
And the hardest part of living
Is just taking breaths to stay


december 2010

2011-05-25 @ 15:32:05
♡ Minnen Kommentarer (0)


this is a lovesong, it's called summertime.

2011-05-25 @ 15:22:01
♡ Musik - Film Kommentarer (0)
"We looked outside the window and there was just fuckin' snow. I got so pumped, 'cause I haven't seen like proper snowfall in a long time, you know..."


day six

2011-05-24 @ 22:16:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
five things you like to do.

- rida


- umgås med mina fina vänner


- fota


- lyssna på musik


- kolla film

a guy and a girl can be just friends, but at one point or another, they will fall for each other...maybe temporarily, maybe at the wrong time, maybe too late, or maybe forever

2011-05-24 @ 20:58:20
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


the boy who lived

2011-05-24 @ 14:23:54
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

Jag kommer dö.

queer - att bestämma själv.

2011-05-24 @ 13:53:27
♡ Åsikter - Tankar Kommentarer (0)
Queer är ett ord som man kan använda för att beskriva sig själv om man till exempel inte vill tillhöra ett visst kön eller en viss sexuell läggning. Det kan också vara ett sätt att visa att man tycker att heterosexualitet inte ska vara ett ideal i samhället, eller att tjejer och killar inte måste vara på olika sätt.
That's me.

Azra ♥

nothing can stop these lonely tears from falling tell me baby where did I go wrong?

2011-05-23 @ 19:47:35
♡ Musik - Film Kommentarer (1)


she will chase you around for a while; but theres going to be a day when she's gonna stop running in circles around you. she's gonna get over you & at that very moment you're going to wish you had let her catch you.

2011-05-23 @ 19:19:18
♡ Foto Kommentarer (0)


day five

2011-05-23 @ 17:45:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
six men you think are really handsome.

johnny depp


- gerard way


- rupert grint


- elvis presley- ashton kutcher


- chad michael murray


every time I trust somebody, they show me why I shouldn't

2011-05-23 @ 11:07:38
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Ball chey va? :3 Aja, om 40 min ska jag dra till skuuuulen..! Helt ok att börja 12.30 faktiskt! I lördags var det galet kul, det får vi aboslut göra om cheyor! :D Aja, peace out homedog!

hello mrs. perfect

2011-05-22 @ 22:28:32
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)


the sun is bright, I close my eyes the summer caught me by surprise

2011-05-22 @ 22:27:13
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Hej, jag har fixat min header nu..! Wihooooo! Så nu är allt rättstavat. :) Huehue, nu ska jag nog snart gå och lägga mig är trött som fanken! Peace out! And remember, make peace, not war..!

you aren't like any other girl that I've met in this whole world you're so much more than they can be

2011-05-22 @ 17:55:22
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Ge-kaos idag med mor & far. Fick med mig ett linne, träningsbyxor, lösnaglar, skydd till telfonen... Det var nog det hela, nu orkar jag inte skriva mer peace.

2011-05-22 @ 17:49:24
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)

with a [fake smile] on her face, she's feeling so [out of place],

her lips tell a [lie], deep inside she [wants to cry,]

she [must] get through the day, but shes [feeling this way,]

she locks the bedroom door, and {falls}to the floor


[tears] streaming, mind [screaming],

her world [crashes] she's done dreaming

{and now that she's broken her pillows are soaking}

she used to be [happy,]

with her head in a whirl,

she was [mommy's perfect angel]

and [daddy's little girl.]


day four

2011-05-22 @ 17:42:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
seven things that cross your mind a lot.

- kärlek
- musik
- johnny depp
- fantiserar om mitt drömliv
- saker jag inte borde tänka på
- om
- vänner


day three

2011-05-21 @ 17:37:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
eight ways to win your heart.- gulliga ord
- enkla grejer som att till exempel hålla upp dörren
- säg att du tycker att håkan hellström är bra
- ge mig bounty
- säg till mig att jag är söt
- smsa ofta
- gilla mina bilder på facebook
- var dig själv

lillebror, bli aldrig som jag när du blir stor

2011-05-21 @ 00:18:13
♡ Minnen Kommentarer (1)


oh yes it's justin bieber

2011-05-20 @ 23:24:16
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

 

Bara jag som tycker att hans röst är gal1 sexig mellan 00.07 och 00.13..?


someone like you

2011-05-20 @ 23:13:48
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


Jag SKA SKA SKA SKA bli så här bra.


give me that jacket. now. please?

2011-05-20 @ 22:41:47
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


☐ Single ☐ Taken ☑ Mentally dating Johnny Depp

2011-05-20 @ 22:33:41
Kommentarer (0)


nothing but a dead scene, product of a white dream

2011-05-20 @ 21:19:14
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


day two

2011-05-20 @ 17:36:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
nine things about yourself.

- vänsterhänt
- kan nudda min näsa med min tunga
- utan musiken skulle jag inte vara där jag är idag
- hästar är ett av mina stora intressen
- jag är rädd för känslor
- jag är smått obssesed av johnny depp
- jag älskar att fota men jag är inte så bra på det
- att skriva är något jag tycker mycket om
- jag är 159 stolta centimetrar

I'm the type of girl who can be so hurt but still look at you & smile. The type of girl who is willing to brighten your day even if I cant brighten my own.

2011-05-19 @ 22:07:23
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


never apologize for what you feel. it's like saying sorry for being real.

2011-05-19 @ 18:30:11
♡ Minnen Kommentarer (1)
Haha ja... Vad kan jag säga?!


never felt this way in my whole life never had this feeling before tonight

2011-05-19 @ 18:27:59
♡ Foto Kommentarer (1)


day one

2011-05-19 @ 17:30:31
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
ten things you want to do before you die.

- träffa mcr


- besöka usa


- lära mig spela piano


- tatuera mig, mer än en gång


- träffa johnny depp


- hoppa fallskärm


- dyka bland hajar


- åka på roadtrip genom carlifornien


- pierca tungan


- se alla mina favoritband live


this will happen for the next ten days. starts today.

2011-05-19 @ 17:16:51
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
day one: ten things you want to do before you die.
day two: nine things about yourself.
day three: eight ways to win your heart.
day four: seven things that cross your mind a lot.
day five: six men you think are really handsome.
day six: five things you like to do.
day seven: four turn offs.
day eight: three turn ons.
day nine: two favorite songs.
day ten: one confession.

förklarat krig mot kärleken

2011-05-19 @ 16:49:22
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Tjolahopp! Igår blev det knappt någon uppdatering. Jag stack hemifrån vid 8.30 och kom hem vid 21.00. Kul... Var på sån körkortsgrej i typ 3,5 timmar, det var det tråkigaste på länge allstå. Höll på att somna.

Och jag fick 7 poäng på NP i matte. Bra för att vara mig huehue. Nu måste jag "bara" skrapa i hop 13 poäng till sen är jag upp i g-gränsen...


two months ago

2011-05-18 @ 22:18:53
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


summetime

2011-05-17 @ 20:51:08
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)

weheartit

I didnt give up on you, you thought I did because you gave up on me first.

2011-05-17 @ 20:47:56
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)
Hehehehe rätt ball chay, ay?


the horse whisperer

2011-05-17 @ 19:03:25
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


from silent dreams we never wake, and in this promise that we'll make starless eyes for heaven's sake

2011-05-17 @ 17:47:25
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Tihi, fina skor va? Bilden tog jag när jag satt och väntade på Matilda i meddan i 3 kvart. Hade ingen matte så väntade i skolan från kl 11 till kl 13 i onödan. Kul. Drog in till stan, fick med mig smink och pincett hem. Nu orkar jag fan inte skriva mer är på konstigt humör. Peace.

I'd give up forever to see the day where the two of us both could just walk away hand in hand

2011-05-16 @ 20:37:36
♡ Foto Kommentarer (0)

Idag på foto-lektionen skrev jag ut mina bilder till "En anna värld". Använde denna bilden och en till som jag kan visa någon annan gång. Mattis va snäll och ställde upp och var modell! Bosse sa "Är du nöjd?" "Ja..!" svarade jag då och då sa han "Bra! Det ska du va!" så då antar jag att dom blev helt okej..! PEACE.

just look into my eyes, kiss our fears goodbye

2011-05-16 @ 20:31:08
♡ Hästar Kommentarer (0)

En bild på Carizma och en på mig tihi. Hon vilade mulen på boxkanten, syns dock inte så tydligt på denna bilden, men hon var i alla fall hur söt som helst..! Var tvungen och fota. Hon gick rätt fint idag, spjärnar fortfarande emot lite när man ska ställa henne och vill helst inte vänta bara springa... But she's getting there..!

everytime that you loose it sing it for the world

2011-05-15 @ 21:20:15
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


I'll be fine if you stay the night

2011-05-15 @ 15:29:49
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Hej, vet ni? Jag har stavat fel i "forever" i min header. Orkar jag ändra? . Men jag måste... Men jag orkar inte göra det nu. Då vet ni. Peace.

sick of all the insincere

2011-05-15 @ 14:10:22
♡ Foto Kommentarer (0)

Modell: Matilda Martikainen
Foto/Redigering: Jag
Smink: Båda


your eyes are brighter than the sun they make me see that you're the one

2011-05-15 @ 14:05:51
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)

weheartit


så jävla ball! och snygg.

2011-05-15 @ 13:46:06
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


here I am - it's just me and you and tonight we make our dreams come true

2011-05-15 @ 13:20:08
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

Bara jag som lipar till denna filmen..?


some very wise words

2011-05-15 @ 13:11:26
Kommentarer (0)


don't touch me please I cannot stand the way you tease

2011-05-15 @ 12:30:06
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


Hej, jag har fått en Marilyn Manson-hook up. Jag gillare! Men jag är inte säker på om människor i min omgivning är så fond of that... Men vad ska man göra?! Live with it sötisar! :*

ever since the day we died, well I’ve got nothing left to lose

2011-05-14 @ 23:57:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Hollen i bollen! (Don't ask...) Ikväll har jag varit hos Mattis, myskväll! Åsa och Ossa var också där. På vägen dit började det ju såklart åska och blixtra och jag satt livrädd på bussen och grät nästan. Kul! . Men väl hemma hos Matilda kollade vi på film och lagade mat och sånt, åkte hem vid kl 00. Tack för ikväll brudar.


snyggheten på denna bilden är liiiite too much...

2011-05-14 @ 15:48:26
Kommentarer (0)

... och då menar jag både my man och Penelope.


I was born to tell you I love you and I am torn to do what I have to, to make you mine stay with me tonight

2011-05-14 @ 14:25:30
♡ Foto Kommentarer (0)


tweet tweet

2011-05-14 @ 14:23:07
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Om du tycker att mitt liv är intressant (HAHA) så kan du följa mig på twitter. fannylinnea heter jag där. Och jag orkar inte göra någon jävla länk av det så ni får helt enkelt gå in där och söka själva. Och nej, jag är inte alltid såhär bitchig, life is just not on my side today. (((((:

HAHA alltså detta är guld

2011-05-14 @ 13:43:18
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


happy birthday finis

2011-05-13 @ 23:43:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Ikväll har jag varit hos en här snyggingen aka Maja som fyller hela 17 bast idag! Egentligen är inte 17 så kul... Det är bara en teaser... Men jag hade i alla fall en trevlig kväll och imorgon blir det att fira Mattis som fyllde år igår! Fullt ös medvetslös!!!! Eller..? ;)

har inte jag världens finaste vän?

2011-05-12 @ 23:02:57
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Du är den snällaste och sötaste tjej jag sett,
att snacka med dig om jobbiga saker känns väldigt lätt.
du lyssnar på allt som jag berättar för dig,
du ställer upp och hjälper alltid mig
vi har inte ens kännt varandra i ett år
men utan dig är jag som ett oläkt sår
jag behöver dig för att må bra
du gör helt klart min dag
du är värd mer än guld
till dig står jag i skuld
för jag kan inte komma i närheten av allt du gjort för mig
men du ska veta att jag älskar dig

- tes

we don't need another song about california

2011-05-12 @ 20:11:53
♡ Musik - Film Kommentarer (1)


photographs

2011-05-12 @ 20:11:13
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)


if I just lay here would you lie with me and just forget the world?

2011-05-12 @ 18:46:25
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things
Will never change for us at all


close your eyes sometimes it helps and then I get a scary thought that he's here means he's never lost

2011-05-10 @ 20:34:04
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)

Det var länge sen mitt rum var så här rent..! Det såg seriously ut som the third world war här inne, I swear! Men jag fick ett ryck såhär på kvällskvisten och städade lite. Har grävt ut många dammiga busar ur näsan nu men det var det värt, nu är det rent och fint. YÄ! PEACE!

Förresten så har jag ny header... :3

and you can see my heart beating you can see it through my chest

2011-05-10 @ 19:17:38
♡ Foto Kommentarer (0)

 


the pretty reckless

2011-05-10 @ 16:57:58
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


lost between elvis and suicide

2011-05-09 @ 19:45:55
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

I was only 19, you were 29
It’s just 10 years, but its such a long time
In a heartbeat, I would do it all again

Late night sex, smokin’ cigarettes
I try real hard but I can’t forget
Now in a heartbeat, I would do it all again

gravity don't mean too much to me, I'm who I've got to be

2011-05-08 @ 18:39:59
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Av någon skum anledning kan jag inte ladda upp bilder... Inte kul. Men i fredags var det tjejkväll, hur mys som helst! Det får vi göra om guuuuurrlllzz!
På natten sov jag hos Mattis sen drog vi på en hästtävling som jag har försökt ladda upp bilder från... Och sen tog vi bilder till mitt fotoprojekt! Och på kvällen bar det av in till stan, grymt kul hade vi! :)

Och nu sitter jag här och glider och lyssnar på en goding Chris Medina – What Are Words. Är dock hungrig som en gnu får väl hoppas att det är mat snarrrtttt, peace!

wille och matilda

2011-05-07 @ 19:42:00
♡ Hästar Kommentarer (1)


western

2011-05-07 @ 15:28:00
♡ Hästar Kommentarer (0)

 


girls night, love u

2011-05-06 @ 23:59:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


how to save a life á la grey's anatomy

2011-05-06 @ 15:48:01
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


I got a bulletproof heart, you got a hollow point smile

2011-05-06 @ 13:59:35
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)


Hej hopp gummisnopp! Gud va mogen jag är. :) Sitter i alla fall här och fiser, jävla läkerol... Och lyssnar på en låt och han sjunger om att hans mamma är en hora... Mycket trevligt! Men nu är det helg (FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY) och ikväll blir det tjejkväll med goa gubbar, ser fram emot det somfan tihi! Vill egentligen inte lipa but I'm gonna do it anyway... Har bara 3 hours och 26 minutes left of my spotify time... :( Aja, peace out homedog!

Och bilden har jag tatt tihi!

those hands...

2011-05-05 @ 21:37:11
Kommentarer (0)


our memories defeat us, and I'll end this direst

2011-05-05 @ 18:35:35
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

 

Running away and hiding with you,
I never thought they'd get me here.
Not knowing you'd change from just one bite,
I fought them all off just to hold you close and tight.

every breath that you will take when you are sitting next to me will bring life into my deepest hopes

2011-05-04 @ 19:00:52
♡ Foto Kommentarer (0)


"händerna i luften!"

2011-05-04 @ 18:35:39
♡ Håkan Hellström Kommentarer (0)

Något av det finaste som finns har kommit upp på spotify.

waiting for your call, I'm sick, call I'm angry call I'm desperate for your voice

2011-05-04 @ 17:02:02
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)

weheartit

let me look into your eyes and see death pass us by

2011-05-03 @ 07:35:29
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (3)
Pepp på muntlig redovisning av ett arbete som suger. Pepp på ett omprov som jag inte äns vet om jag ska göra. Pepp på att vakna tidigt. Pepp på matte. NEJ. FML.

dreaming about the day when you wake up and find what you're looking for has been here the whole time

2011-05-02 @ 15:53:08
♡ Foto Kommentarer (1)


meh...

2011-05-02 @ 10:29:52
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


I lie to those who I don’t trust

2011-05-01 @ 14:14:07
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Här var uppdateringen hög! Naaat. Men vad ska man göra lixom..! Har la inte haft något kul att skriva. Igår var det ju i alla fall valborg, tjoho! Drog in till stan och träffade Tes och så gick vi och åt på peking, mumma! Sen drog vi vidare till tylösand och sen in till stan igen! Fullt ös medvetslös! Eller..? Haha nja, inte riktigt men kul var det. Enough said, peace out homedog.