SÄG SOM DET ÄR FÖR DEN HÄR GÅNGEN KRÄVS DET MER INNAN JAG ÖPPNAR ARMARNA

2012-04-29 @ 16:54:46
♡ Foto Kommentarer (1)

IN KOMMER TING

2012-04-27 @ 17:50:20
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)


Studeibidrag = kul. Kul = shopping. You get the point, huh..? Jag har shoppat såklart. Ingen megashopping men fick med mig endel hem. Annars brukar jag vara bra på att bränna hela studiebidraget samma dag man får det. Idag hade jag 250 spänn till godo..! Haha... Och jag tycker faktiskt jag var lite fyndig med rubriken..!

Den ljusa, öronhängena och Guns'N'Roses kommer från H&M och blusen och shortsen kommer från Monki om det var någon som ville veta!

JU MER DOM SPOTTAR PÅ MIG DESTO SNABBARE KOMMER JAG BLOMMA

2012-04-26 @ 21:15:00
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


Bjuder på lite fin musik. Kapten Röd is growing on me alltså. Bra är han. Siesta, here I come.

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

CAAY

2012-04-26 @ 19:11:18
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Kort dag idag vilket betydde redovisning... Älskar man inte att stå framför publik och redovisa något man själv har gjort?! Nej, det gör man inte. Men det gick bra ändå. Skönt att helvetesprojektet vi har hållt på med i fleeeera veckor äntligen är klart! Nu är det bara hundra tusen prov kvar att göra innan terminen är slut. Nä, nu överdrev jag. Men prov i alla möjliga ämnen och sen tre nationella också. Skojj...

LÅT OSS FLY PRECIS SOM GIL

2012-04-25 @ 19:31:50
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)


Det är så skönt att min förkylning har släppt nu. Fick ju vara frisk i max två veckor innan jag ramlade tillbaka ner bland alla näsdukar och nässpray igen... Så nu har jag i alla fall kommit i gång med träningen igen. Skönt! Var på gymmet i ungefär en timme idag efter skolan. Så nu är jag himla trött...

Har dock fortfarande lite ångest för rundan vi ska springa på 3 kilometer... Kanske om det står en godispåse precis vid målet så finns det möjlighet att jag tar mig runt. Hihi.

ÄLSKLING, DU OCH JAG SKA ALDRIG DÖ

2012-04-24 @ 21:04:27
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Det är skojj att vara med mamma på Eurostop på helgerna. Säkilt denna helgen för jag lyckades få min snälla mamma att köpa en blus till mig..! Från Lindex av alla ställen. Och vet ni va? Imorgon kommer min lön. Ska nog vara lite snäll mot mig själv och unna mig lite shopping. Men det får nog bli till helgen, för imorgon är det gymmet som gäller..!

Måste lära mig ställa in kameran på RAW innan jag börjat fota...

IDAG ÄR DET MINSANN ETT HELT ÅR SEN

2012-04-23 @ 22:17:00
♡ Håkan Hellström Kommentarer (0)


Usch och fy och blä vad jag saknar dig. Det gör lite ont. Glöm mig aldrig, Håkan.

FÖRHOPPNINGAR OCH REGNBÅGAR

2012-04-23 @ 20:13:11
♡ Foto Kommentarer (0)


Vädret har ju varit heltokigt idag. Regn och sol om vartannat..! Så nu ikväll kom en liten regnbåge fram. Egentligen två men den andra syns inte på bilden. Så jag passade på att ta en liten bild. Inte det lättaste när det regnar världens största droppar och ett stort träd i vägen...

Och det var fasen vad dålig kvalite det blev på bilden när jag laddade upp den här... Sug.

SUNDAY BLOODY SUNDAY

2012-04-22 @ 14:39:11
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)


Jag har inte gjort någonting på hela helgen, ja så kul liv har jag. Sen när jag väl bestämmer mig för att lyfta på röven och ta en powerwalk så börjar det ösregna. Och jag tänker inte bli förkyld igen så det blir att stanna inne i dag igen. Fan.

@£%%&(#¤")=?

2012-04-20 @ 23:35:00
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)
 
Antingen tror folk att jag är en svag person och inte tror att jag klarar av sanningen, därför ljuger de. Eller så tror de att jag är så stark att jag inte behöver sanningen för att jag klarar av lögner.

Jag är inget av det. Jag är en stark person. Stark för att jag vågar vara svag, så lögner tär på mig också. Jag är bara människa.


JAG TÄNKER ALLTID PÅ DIG I APRIL

2012-04-20 @ 21:30:06
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
Jag visste vem du var på grund av en gemensam vän, men vi kände inte riktigt varandra. Sen möttes vi, på IKEA av alla jävla ställen och sen var det bara vi. Vi gjorde allt tillsammans, verkligen allt. Vi var på flera Håkan-konserter, åkte det där förbannade äventyrståget fram och tillbaka från och till stan. För att vi kunde. Jag saknar dig min finaste vän, så kom tillbaka.

En hemsk bild från 2008, Håkan Hellström Såklart. Ett av mina finaste minnen och det fick jag dela med dig.ÄR SVAGHET LIKA MED ETT KNIVHUGG I RYGGEN?

2012-04-16 @ 00:19:09
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)
För mig, kanske för dig också, är lögner något som drar sig till mig hela tiden av någon anledning och suger ut all min enegri när jag minst anar det. Och när jag behöver energin som mest. Man tror att någon nära aldrig skulle kunna ljuga för en. Men så fel man kan ha.

Ser det ut som jag är någon som tycker om att man ljuger för en? Eller ser jag svag ut, så svag att man inte tror att jag kan hantera sanningen? Att om man säger sanningen till mig skulle jag knäckas? Men sanningen kommer alltid fram till slut och då gör det så ont. Så jävla ont. Alltid får jag dra ur sanningen ur andra själv. Sanningen kan svida, men att veta att någon har ljugit för en är ännu värre. Så jävla mycket värre.

"Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma."

JAG VAR INGEN DU VAR APRILHIMLEN

2012-04-15 @ 22:40:59
♡ Håkan Hellström Kommentarer (0)


JAG HAR INGET MER ÄN MINA TANKAR

2012-04-14 @ 19:12:00
♡ Musik - Film Kommentarer (1)


Igår. Var. Sjukt. Det var verkligen sinnessjukt bra och jag är så glad att jag åkte dit. Och så glad att jag fick dela kvällen med mina fina vänner. Det var ju några dryga killar (även några brudar) i publiken som betedde sig som p12or men det kommer man ju tyvärr inte ifrån. Nu taggar jag somfan till Siesta och förhoppningsvis kan jag åka på Housefestivalen i Falkenberg också och se dom. TAGGA SATAN!

JAG VAR SÅ SÄKER

2012-04-14 @ 15:59:00
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)
För ungefär ett år sen var jag helt säker på vad jag ville göra efter jag hade tatt studenten. USA och au pair var det enda som cirkulerade runt i mitt huvud. Och för inte så jättelängesen bestämde jag mig för att jag ville bli polis. Men all den viljan att göra det har sugits ur mig. Ingen lust till något av det längre. Jag har ingen aning om vadfan jag ska göra med mitt liv.

Vad gör man när man inte har en aning? Jag vet inte och jag bryr mig. Just nu skiter jag i framtiden och lever i nuet. Då är då och nu är nu. Jag är ung och fri och tänker leva så med.

Ångest. Inte ångest.
Ångest. Inte ångest.
Ångest. Inte ångest.

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER STÅR JAG HÄR MED TOMMA HÄNDER

2012-04-13 @ 20:42:00
♡ Musik - Film Kommentarer (0)Nu ikväll, fredagen den trettonde, står jag där. I publiken. Och på scenen står mina älskade björnar. Nu, för stunden, mår jag så jävla bra.

ALLTING KOMMER BLI BRA TILLSLUT

2012-04-12 @ 18:29:42
♡ Foto Kommentarer (0)

 

Tar vara på vartenda inspirationskick jag får. Hade nyss en, liten dock hihi. Men blev ju två bilder ändå. Provade den nya hårmascaran från Isadora. Resultatet var väl inte helt vad jag hade önskat i mitt mörka hår... Den mesta färgen försvann när jag skulle borsta ut håret. Men lite rosa blev det ju i alla fall..! Syns nog mer på er som är blondisar.


LINJER - SKOLUPPGIFT

2012-04-11 @ 20:30:59
♡ Foto Kommentarer (1)


- Bilderna skulle vara svartvita enligt uppgiften.


SIESTA

2012-04-10 @ 20:38:11
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN, Lars Winnerbäck, Royal Rebublic, Timbuktu och åh, fan vad jag längtar till Siesta..! Men vet ni va..? Första taggar vi till fredag och DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN i Helsingborg. Åh, kommer bli så jävla bra. Denna konserten kom lägligt.

VILL PASSA PÅ

2012-04-09 @ 20:23:29
Kommentarer (0)


Att säga grattis till mannen som sjunger i bandet som förändrade mitt liv. Jag pratar givetvis om My Chemical Romance. Mitt lilla 13åriga emo-hjärta slår fortfarande för er. Så grattis fina Gerard på din födelsedag.

LITE TIDSINSTÄLLT OCH SÅ

2012-04-07 @ 23:59:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)


Som ni ser var vi taggade på fest och posade aktivt som dom små fjortisarna vi är(ironi). Blev det någon fest..? Nja, knappt. Lite tråkigt men hade ändå en rätt trevlig kväll. Rätt skönt att komma hem i tid och inte vakna dagen efter och må som man förtjänar så att säga. Får köra all in nästan gång istället. Och Lina, du ska få pengar!

OM DU INTE RISKERAR NÅGOT RISKERAR DU ÄNNU MER

2012-04-05 @ 21:47:07
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Lite blandat från Instagram.

Upp till vänster.
Köpte en pyjamas (haha) på H&M. Det är sällan jag lyckas hitta något på rean som faktiskt passar. Men jag lyckades hitta en söt pyjamas hihi.

Upp till höger.
Åt på Wild West Steakhouse i söndags med fina vänner! Vi åt chokladfondue till efterrätt och som ni ser tyckte jag att det var väldigt gott och kladdade som vanligt ner hela mig... Att jag aldrig lär mig.

Ner till vänster
. Försöker komma igång med joggingen men det går sådär. Tycker det är så jävla segt att springa ute själv, klarar inte det. Blö.

Ner till höger
. Var på stan idag och det enda jag kom hem med var dessa 3 nagellacken från Depend. Man måste ju prioretera hihi.

JAG ÄR INTE KÄR I HENNE FÖR VAD HON ÄR, UTAN FÖR VAD HON INTE ÄR

2012-04-03 @ 20:23:44
♡ Foto Kommentarer (1)


Tog lite bilder mitt på golvet och så.


GLÖM MIG ALDRIG, HÅKAN

2012-04-02 @ 18:56:00
♡ Håkan Hellström Kommentarer (2)


Han som har stulit mitt hjärta utan att ge tillbaka det i tusen bitar. Han som kan få mig att bli den lyckligaste tjejen på hela jorden. Han som kan få mig och le bara genom en enkelt melodi. Han som kan få mig att gråta som en bebis. Han som har gjort den enda musiken jag tycker om att dansa till. Han som betyder så mycket för mig. Han som väljer ord på ett sätt som ingen annan kan. Han som har fått sitt hjärta krossat, precis som jag. Han som jag älskar.

Han fyller år idag. Grattis allra finaste Håkan. Jag älskar dig så mycket. Så mycket att det gör ont.

BARNVAKT

2012-04-02 @ 15:46:41
♡ Hästar Kommentarer (0)


Eller... Man kanske inte kan kalla det barnvakt, men hästvakt är jag..! Varannan dag denna veckan. Rätt mysigt nu på våren, gjorde samma sak förra vintern då det var runt -20. Fifan... Men i alla fall, min vän Emma är i Österrike denna veckan så det är hennes hästar jag ser efter.

Hoppas ni får ett fint lov!

NER I HELVETET PÅ EN SEKUND OCH SEN LIKA SNABBT UPP IGEN

2012-04-01 @ 12:54:42
♡ Foto Kommentarer (0)


Det är lustigt hur min inspiration alltid kommer runt kl 3 på morgonen. Inte nya bilder.