kärlek vid sista ögonkastet

2012-07-23 @ 00:48:12
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (2)
Okej, tänkte förklara en sak. Eller ja, berätta kanske, ÄH, jag vet inte men läs om ni vill.

När ni fick fråga vad ni ville så var det ju många som frågade om Linus (vill inte skriva ut namnet men gör det ändå, annar förstår ni nog inte, trodde inte ens att ni visste) och ja, jag hade ju sagt "vad ni vill" så det var ju bara att svälja sin stolthet och snällt skriva ut vad som hade hänt. Men det som slog mig mest var att ni verkade tro att jag är totlat krossad och helt jävla sönderriven över det här. Visst, det där jävla såret kommer nog aldrig läka helt, men hey... I'm fine. När man blir knuffad om kull är det helt enkelt bara att ligga där och gråta ett tag och sedan resa sig upp och torka bort smutsen från knäna. Man klarar sig, det gör ont, men man tar sig igenom det. Så don't worry, om jag klarade det så klarar ni det.

Don't cry because it's over, smile because it happend. :')

Postat av: Emma

Hej fanny. Det är Emma här, den Emma ja.
Jag vill bara be om ursäkt för att du blivit sårad och allt det dära hemska, men se det från en annan vinkel, det var inte menat att det skulle vara ni. Du kommer hitta en annan kille som behnaldar dig som en prinsessa så som Linus behandlar mig som det! Du kommer hitta den rätte, leta bara inte. Det kommer med tiden. Och du är ännu ung så passa på att leva ut livet till fullo! Gråt inte över spilld mjölk, för nr du minst anar det står din drömkille där och väntar på dig. Jag hoppas innerligt att du inte tycker illa om mig, för det är det sista jag vill att du ska göra. Jag kan inte vara lyckligare över att ha fått Linus, och nej jag skriver inte såhär för att strö salt i såren utan för att förklara och jag hoppas att du förstår mig med! Jag älskar Linus mer än allt annat som finns, han har räddat mig ifrån så mycket skit och det jag vill ha sagt är att, du kommer hitta din prins snart. Jag lovar. Hoppas du inte blir arg över detta inlägg men jag känner att jag vill få sagt allt. Ha en bra dag Fanny. / Emma

Svar: Hej Emma! Jag förstår helt vad du menar och ja, jag har nog bölat lite för mycket över det där. Och ja, jag är ju bara 17 år haha..! Ibland vill jag bara ge mig en smäll på käften. Och ja, jag tror att allt händer av en anledning och som du sa, det var inte menat helt enkelt. Och jag tycker verkligen inte illa om dig! Jag trodde snarare att det var du och Linus som tyckte illa om mig! Eller ja, Linus kanske gör det, jag vet inte. Jag var rätt på och dunkar mitt huvud i väggen vartenda dag för att jag var det. Ville ju så gärna ha kvar honom som vän, var nog mest därför jag vart ledsen. Och jag har gått in på din instagram och åh, ni är ju så fina tillsammans. Och jag tror jag har framställt allt värre på bloggen och bölat lite för mycket, jag var ju så ledsen efter det hände och till slut orkade inte folk lyssna på mitt tjat längre och då vart bloggen min ända flyktväg där jag trodde att jag kunde skriva vad jag ville men del personer läste och alla började fråga och ja. Men jag saknar honom, det gör jag allt. Jättemycket faktiskt. Han var ju en sån fin vän. Och jag blir absolut inte arg..! Uppskattar att du skrev.Kram!
Fanny Linnéa Walhed

2012-07-23 @ 10:11:52
Postat av: Emma

Okej. Vad bra att du inte tycker illa om mig. Och nej vi tycker inte illa om dig, jag har bara tyckt hela grejen varit jobbig för Linus är hela min värld! Men jag hoppas att du snart också hittar din dröm kille! För jag vill verkligen att du ska uppleva det jag gör med linus. Och jag är säker på att det kommer ske! Jag kände att det var dags att skriva en litet inlägg till dig och förklara lite, så du förstår och det känns som om du behövde höra det från mig också. Du ska inte vara rädd att fråga mig om något du undrar över. Bara så du vet.

Svar: Okej, vad skönt! Och ja herregud förstår att du tyckt det, jag var jobbig mot dig, Linus, mig själv och alla i min omgivning. Ber om ursäkt för det, du får gärna hälsa Linus det, att jag är ledsen för att jag var så jobbig. Ja det hoppas jag med! Men jag fyller 18 om en månad, då ska jag ragga satan på krogen! Haha skämt åsido. Men min tid kommer den med nån gång.
Jag uppskattar att du skrev, jag kände mig lite dum men det vart ändå skönt att höra från dig.
Och tack, det känns skönt att veta!
Fanny Linnéa Walhed

2012-07-23 @ 20:03:09


Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: