SIESTA HERE WE COME!

2012-05-30 @ 13:06:41
♡ Musik - Film Kommentarer (2)

Om sådär en 4 timmar sitter vi i bilen påväg till Siesta! Är så taggad! Björnstammen, Maskinen, Lars Winnerbäck, Kapten Röd... MMMMHHHHHH, kommer bli bra dagar detta trots att det inte ska vara så varmt!

Vi hörs igen när jag kommer hem. Antingen på söndag eller måndag. Hade gott haj!

HATERS GONNA HATE

2012-05-28 @ 20:54:59
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

"Åh nej, hon visar ju sin BH! Åh nej, hon pekar finger!" Haha gick jag över gränsen nu? Kanske... Men jag är i alla fall stolt över min "One Piece" som jag köpte på Kappahls barnavdelning. Storlek 170 hehe. Det finns fan fördelar med att vara liten ibland med!

LOVE THIS QUOTE

2012-05-27 @ 22:51:00
♡ Musik - Film Kommentarer (0)

"Whatever happened to chivalry? Does it only exist in 80’s movies? I want John Cusack holding a boombox outside my window. I wanna ride off on a lawnmower with Patrick Dempsey. I want Jake from Sixteen Candles waiting outside the church for me. I want Judd Nelson thrusting his fist into the air because he knows he got me. Just once I want my life to be like an 80’s movie."

~ Olive Penderghast (Emma Stone)


THANK GOD YOU BLEW IT THANK GOD I DODGED THE BULLET I'M SO OVER YOU

2012-05-27 @ 19:39:23
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed yo' ass and I, I saw the real you

Nej, jag har varit stark ända fram tills nu och jag tänker fan inte sluta här. Nu sätter jag fan ner foten. Hårt.

VILKEN PUDDING VA?

2012-05-25 @ 16:04:00
♡ Foto Kommentarer (1)


DET SKULLE JU VA DANS DANS DANS

2012-05-24 @ 20:09:21
♡ Foto Kommentarer (0)Har ni provat att fota danselever? Om inte så ska jag säga att det är fan inte det lättaste... Ena stunden står dom still och innan man ens har hunnit trycka ner knappen så har dom hoppat helt ut bilden och man har tur om man får med en arm eller ett ben på bilden..! Men dom är duktiga, alla sturebarn.

Har alltså bara glidit runt på stan idag med och fotat och bränt mig på axlarna idag med. Och ännu mer soleksem. Jag måste vara släkt med en vampyr eller liknande...

(Känner att det börjar bli räääätt många svartvita inlägg här, men don't worry! Det kommer komma färg! Tror jag)


STURE FÖR HELA SLANTEN

2012-05-23 @ 18:25:25
♡ Foto Kommentarer (0)

Sture På Stan, denna veckan. Som det egentligen inte heter men men... Så vi glider i princip bara runt i solen med en kamera runt halsen. Ja, jag ha bränt mig. Och ja, jag har soleksem. Jarå, skratta på bah!

I WISH YOU WERE HERE. I WISH YOU'D NEVER LEFT. BUT MOSTLY I WISH YOU WELL... I WISH YOU MY VERY, VERY BEST

2012-05-22 @ 18:13:02
♡ Foto Kommentarer (0)

SOLVÄRMESOLVÄRMESOLVÄRME

2012-05-21 @ 18:36:52
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Det har ju varit mellan 26 och 30 grader varmt i Halmstad idag, så löken Fanny har ju lökat väldigt mycket. Svettats alltså. Gå från centrum till skolan i den värmen var fan inte nådigt. Och jag fynade på Gina med..!

Och när jag kom till skolan, jag börjar en halvtimme innan alla andra, så satt jag där i klassrummet själv med läraren i typ 1 timma och 40 minuter tills elev nummer två kom. Vi var alltså två på lektionen och vi brukar vara knappt 15 i vanliga fall. Värt? Nej. Så fort solen kommer fram försvinner alla Sturebarn från klassrummen typ. Och sen kom jag till stallet och så visae det sig att det inte var ridning idag och jag hade ingen mobil och kaaaaoooossss...

Men nog om detta nu, bara lite onödig fakta som ingen kommer läsa ha det gott haj!

EN HELT JÄVLA VANLIG SÖNDAG

2012-05-20 @ 21:00:35
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Vädret idag har varit underbart, över 20 grader varmt. Det är fan på tiden! Har jag solat? Nej. Varför? För att det är ju nästan det tråkigaste som finns. Blir ändå inte brun så jag orkar inte ligga och svettas i onödan. Aaaaeeee, hej BUS!

Har istället hackat ogräs i typ en minut, fått igång cp-moppen och kört en runda, kollat på Made-mararont SAMT byggt upp tältet som vi har köpt till Seista. Med lite hjälp av mamma och pappa. Men det var mest jag som byggde! Eller..? Nu är det bannemej inte långt kvar, 10 dagar kvar till festivalen och och 9 tills vi åker. FETT!

YOU KNOW WHAT YOU STOLE, MY HEART, PUT IT BACK IN PLACE

2012-05-19 @ 20:19:28
Kommentarer (1)

Jajjamen, nu vart det dags igen! Åkte ner på en tripp till Örkelljunga och såg Mariette spela med mina fina. Rätt spontant med tanke på att jag fick reda på spelningen igår hiho... Men det var värt! Hon var ju självklart lika bra som vanligt.

Och är ni inte sugna på lite kina-mat..? Vad säger ni? Azra? Bullen?

AMERICAN PIE THE REUNION

2012-05-18 @ 23:54:50
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Ikväll har jag varit på bio med mina fina vän, Gabriella! Vi såg den senaste American Pie, den var himla rolig faktiskt. Dom är ju för goa dom filmerna! Sen träffade vi fina Emelie och Azra på McDonalds, väldigt romantiskt eller hur?

Då tänker ni säkert, vaffan är det för bild? Till den texten? Jadu... En random bild på min hårdonut som jag skapade igårkväll. Himla duktigt av mig tycker jag..! Googlade bara på hur man gjorde och voila. Fick en hårdonut helt jävla gratis!

I FELL IN LOVE LAST NIGHT

2012-05-18 @ 14:34:00
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


Den här reklamfilmen är ju något av det sötaste jag har sett. Ler som en idiot varje gång jag ser den..! Och låten är ju för himla mysig!

Miss Li – Dancing the whole way home

NÄR MAN VAKNAR UPP DAGEN EFTER OCH UNDRAR VART FAN LIVET TAR VÄGEN

2012-05-18 @ 13:09:17
♡ Håkan Hellström Kommentarer (1)Firar att solen äntligen tittar fram med Håkan videos, kan ju inte bli bättre! Han är ju så fin, min Håkan. Han gör mig så glad. Och han är ju så klok alltid. Jag tror inte ens han tänker på det själv, att han är det.

Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg

WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL

2012-05-17 @ 20:20:50
♡ Musik - Film Kommentarer (0)


Just nu: Världens (nästan) bästa film..! Notting Hill såklart! Har sett den tio tusen gånger känns det som. Underbar är den, tröttnar aldrig.

HELG HELG HELG

2012-05-16 @ 20:36:41
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (1)Ja, ehe... Mina händer är väldigt beniga och seniga och magra och snea och läskiga... Men det kan jag faktiskt inte hjälpa.

Nu har jag helg, sovit och ätit vilket gör mig till en rätt nöjd tjej..! Kanske inte riktigt så nöjd som jag ser ut att vara på bilden haha... Förmodar att många er också har långhelg nu? Så jävla skönt... Orkar inte skolan mer nu. Skönt att det snart är slut och det är sommarlov för sen börjar jag trean woohoooo!

Blir dock ingen övningskörning idag för att mina överdrivet smarta föräldrar tog ett glas vin till maten... Kanske inte det bästa att ge sig ut att övningsköra för tredje gången då... Så det får helt enkelt vänta tills imon.

Ha det peace, haj!

TA MIG TILL KÄRLEK

2012-05-15 @ 20:03:25
♡ Håkan Hellström Kommentarer (3)Ibland är jag för fiffig alltså...! Dock skulle jag inte kommit på idén om det inte var för Madde och Jossan så thanks to you!

Jag blev himla nöjd med resultatet faktiskt. Fina Håkan fick pryda min lilla bebbe aka min iPhone. Men hur fint blev det inte?! För er som inte förstår hur jag gjort... Jag har ett genomskinligt skal till min mobil och så bara skriver man ut en bild och klipper lite och vips..! Så har du ett jättefint skal. Svårare än så är det icke!

DET FINNS DAGAR DÅ JAG KRYPER IN I KROPPEN OCH GÖMMER MIG

2012-05-15 @ 17:15:14
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Lite så känner jag just nu. Fina björnstammen. Är så himla trött, skolan börjar tära på mig, nu när man vet att det inte är långt kvar. Men måste försöka rycka upp mig lite. Så här kommer några saker som är bra..!

  • 15 dagar kvar till Seista
  • 22 dagar kvar till sommarlov
  • 30 dagar kvar till WCH-festivalen (jobb)
  • 43 och 78 dagar kvar till MaryJet
  • Och 102 dagar kvar tills jag fyller 18.

 

Alltså har jag massa saker att se fram emot i sommar.


PLACES

2012-05-14 @ 20:52:58
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Med tanke på att husvagnen var borta så fick man ju ta på något annat och blev jag nöjd? Hahahaha... Nja, inte direkt alltså. Men jag pallar inte. De bilder som jag har får helt enkelt duga. Får väl lägga ner lite mer krut på det nästa år, då det är vi som bestämmer tema. Om foto ens finns kvar...

Sturegymnasiet, där jag går, har en stor skuld och dom får inte ens veta vart den kommer ifrån. Så dom har tänkt säga upp mer än häflten av alla lärare och de flesta medie- och estetinriktningarna ska försvninna. Förmodligen får vi läsa klart våran kurs, men inget är helt säkert... Självklart protesterar vi. Hjälp gärna till HÄR.Och ett litet tips...


Vinn detta linne hos Kan Dees! ------------------------------->
Linnet kommer från kandeeshop.se och är värt 299kr och det är lätt att vara med att tävla. För mer info, läs på hennes blogg.KANSKE BORDE GÖMMA ALLA SAXAR

2012-05-13 @ 22:21:50
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)Som rubriken lyder så kanske vi borde slänga ut alla saxar ur det här huset för annars kommer det nog sluta med att jag har klippt sönder hela min garderob..! Fast nä, så illa är det nog inte. Hoppas jag.

Här kan ni i alla fall skåda mitt senaste projekt. En flanellskjorta som jag köpte när jag gick i nian om jag inte minns helt fel. Den fick nu bli ärmlös och jag är faktiskt rätt nöjd med resultatet. Använde den knappt, en gång om året typ. Kanske kan bli ändring på det nu. Ja, vi får väl se helt enkelt.

EN SÅ KALLAD HUSVAGN

2012-05-13 @ 20:44:49
♡ Foto Kommentarer (0)


Vi har en fotouppgift i skolan med temat "Platser", till det temat hade jag tänkt fota en övergiven husvagn, i en skog där mormor och morfar bor. Rätt coolt eller hur..? Jag vet..! Så en timmes bilresa för att ta dom där förbannade bilderna.

Så kommer man dit och det ser ut som på bilden ovan. Varken skogen eller husvagnen fanns kvar. Snopet? Ja. Ledsen? JA! Har ju vuxit upp där så lite tråkigt att dom bara hugger ner allt. Trodde jag hade gått helt fel ett tag för att det såg så annorlunda ut... Men vad gör man?

Vad fan gör man!?

18 IS A PRETTY BIG NUMBER

2012-05-12 @ 23:43:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Självklart blev det partyparty för Matilda ikväll på hennes stora dag! Eller ja, inte party kanske men förkörk för brudarna som skulle ut på krogen sen i alla fall. Det bjöds på tacos med den starkaste köttfärsen jag någonsin ätiti haha, stackars min lilla känsliga mun... Fick ju även en ta en titt på hennes tatueringar, blir man sugen eller? Eh, JA!

Så grattis igen fina vän och hoppas att du uppskattade alla presenter du fick och levde loppan sen på krogen! Annars blir jag fan besviken på dig... ;)

GRATTIS VACKRA MATILDA

2012-05-12 @ 14:47:36
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


LILLEBROR

2012-05-11 @ 23:14:00
♡ Foto Kommentarer (0)

SATURDAY IS GOING TO BE BIG

2012-05-11 @ 18:41:36
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Åh, jag är världens duktigaste fotoelev och tar alltid så skarpa bilder! Not...

Bilden avslöjar vad jag och Lina sysselsatte oss med i cirka en timme idag. Sprang runt på stan och letade efter presenter till fina Matilda som fyller år imorgon. The big 18..! Typ. Kan tyvärr inte avslöja vad som ligger i dom, för då kommer hon sääääkert klicka sig in här. Så ni får också vara nyfikna hehe...

Och tack på svaren på inlägget under!

DIP DYE

2012-05-10 @ 22:18:15
♡ Undrar Kommentarer (6)


Alltså åh, dip dye är så jävla snyggt! Har funderat rätt länge på att färga topparna rosa men vill inte slita allt för mycket på topparna, så har tänkt att jag måste väl inte bleka... Men efter lite research så har jag läst på väldigt många ställen att man bör bleka topparna innan färgning.

Så jag har en fråga till alla er hår/frisörkunniga personer där ute... Om man har mörktbrunt hår, måste man bleka håret innan dip dye?

HARD WORK WORK

2012-05-09 @ 21:36:28
♡ Musik - Film Kommentarer (1)
Jag har fått jobb. Inte inte vilket jobb som helst... Utan ett festivaljobb! Hur nice är inte det?! På West Coast House Festivalen i Falkenberg. Inte långt från Halmstad heller ju..! Åh, nu är jag glad. Både Den Svenska Björnstammen och Maskinen spelar där. Grym start på sommaren.

Det går bra nu.


VI ÄR INTE SÅNNA SOM I SLUTET FÅR VARANDRA

2012-05-08 @ 20:01:30
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (0)


Här sitter jag och gör det mesta och ingenting. Biter rastlöst på sugrören i min flaska med hallonsoda. Vill ju skriva men har inte något vettigt att säga, vad gör man? Nä. Jag vet inte riktigt.

Jag lyssnar på Håkan i alla fall. Dom där sorgliga och hjärtekrossande låtarna, det är ju trots allt dom som är dom bästa. Den där sårbara sidan kommer fram och man sitter med tårar ögonen och känner att alla ens skyddande murar krossas ner.

Jag behöver känna mig sönderiven för att kunna resa mig igen.

Nej, jag vet inte vad jag precis har skrivit. Så förstår om ni inte heller gör det.

TÄVLING HOS KAN DEE

2012-05-07 @ 20:35:55
♡ Tips Kommentarer (0)


Nu är det äntligen tävling hos fina Kan Dee igen..! Denna gången ligger ett fint linne i potten! Linnet kommer såklart från hennes egna webbshop Kan Dee Shop.

"I dag tänkte jag tävla ut detta härliga sommarlinne med djup rygg och texten Don't go with the flow, Kenza Zouiten har en ärmlös topp med samma motiv. Storleken är medium. Några svaga fläckar finns dock på framsidan men går bort i tvätten." - Kan Dee

TO RIDE A HORSE IS TO RIDE THE SKY

2012-05-06 @ 17:43:32
♡ Hästar Kommentarer (0)


Hjälpa Zara, en klasskompis från högstadiet, att fota till ett skojprojekt hon gjort. Så bjuder på en liten bild. Hästen var mer sammarbetsvillig än vad jag trodde haha..!

NÄMEN HOPPSAN

2012-05-05 @ 14:52:25
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (3)

 

Den andra bilden blev himla dålig såg jag när jag la in dom på datorn... Äsch..!

Men fick ett ryck och klippte av ärmarna på en gammal jeansjacka som jag aldrig använder. Resultatet blev helt ok faktiskt! Har ju redan en jeansvest men denna är lite större, som jag vill ha det hoho. Får se om jag pimpar den med lite nitar eller något hehe... En USA-flagga på ryggen lockar också... Men vartfan hittar man det?


VÄLJ NÅGON SOM ÄLSKAR DIG, SOM ALLTID VÄLJER DIG

2012-05-04 @ 23:17:00
♡ Musik - Film Kommentarer (0)Idag har varit en lång men bra dag. Kort dag i skolan dock, bara nationella i Engelska B. Men sen på eftermiddagen bar det av mot Göteborg, Liseberg och MASKINEN! Riktigt bra live var dom, fick även en bild med lilla Afasi. Riktigt jävla snygg... Vi åkte såklart några åk också, ett måste ju..!

Så ja, en riktigt jävla bra fredag helt enkelt.

TRUE STORY

2012-05-03 @ 00:04:39
♡ Inspiration - Kreativitet Kommentarer (1)


JAG KAN INTE FATTA ATT JAG TAPPADE BORT DIG

2012-05-01 @ 19:55:10
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)


Fyra dagar helg, kan knappt bli bättre.

Har njutit och ätit mig fet på en god chokladfondue med fina vänner i mormor och morfars lilla lägenhet.
Varit på bio med Lina, "21 Jump Street", som var bra och min babe (aka Johnny Depp) var med som en liten överraskning..!
Och igår var det Valborg som jag spenderade med Madde, Lina I, Jossan och Alex. Blev att ränna på stan och vaknade och mådde som jag förtjänade så idag har jag bara glassat i solen.

Bra helg.