REMIX BLOUSE

2014-05-26 @ 22:32:46
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (0)
 
När jag och Lina var på Väla i Lördags så var jag ju såklart tvungen att springa inom Odd Molly-butiken som har öppnat där, och det var ju lön i fredags så jag kom inte ut tomhänt hehe... Köpte en vit blus, så himla fin! "Remix Blouse" tror jag den heter om ni vill kolla in den på hemsidan, och den blev min för 995:-. VÄRT!
 
Bilderna på Odd Mollys hemsida är lite överexponerade men dom är nog bättre än dom jag skulle tatt haha..!

MORS DAG

2014-05-25 @ 16:44:15
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (2)
 
Ni har väl inte glömt att säga grattis till er mamma idag?! Min fina mamma fick till och med en liten present..!
 

LJUSLYKTA(?)

2014-05-19 @ 19:40:00
♡ New In Kommentarer (0)
 
Jag vet inte riktigt vad detta är för något haha! Men typ en ljuslykta..? Den är ny i alla fall! Man smälter i alla fall en vaxkaka i kupan på toppen. Vaxet jag har på bilden är "Pink Sands" från Yankee Candle. Jag tog en fjärdedel av "kakan" men man skulle nog kunna ta ännu mindre för det luktar sjukt mycket!! Så tänk på det, smält INTE hela om ni provar haha..!

Men visst är den fin?!
 

STUDENTBAL I FALKENBERG

2014-05-18 @ 18:57:00
♡ Foto Kommentarer (1)
 
Idag var jag och kollade på studentbalen i Falkenberg för plönninge och munka. Min storebrors flickvän tar studenten i år så dom gick på balen igår. Superfina var dom! Tråkigt med regn dock... Men det regnade på min bal med och var superväder på studenten, så hoppas för samma lycka för dom!

 

AMBER ROMANCE & PASSION STRUCK

2014-05-13 @ 12:44:40
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (1)
 
Min kära vän Emil kom hem från USA i helgen där han har åkt på feta roadtrips och haft det allmänt bra! Inte alls jelly... Men han var i alla fall snäll och köpte två godingar till mig på Victoria's Secret! Ett set med Amber Romance och Passion Struck. Både luktar supergott! (Jag betalade han såklart!) Och "varför två?" tänker ni. Och ja, jag kunde helt enkelt inte bestämma mig, dom kostade 150:-/st så jag tog båda helt enkelt! Nu har jag sjukt mycket kroppsgrejer, så nu får det räcka för ett tag haha..!
 

NYA OUTFITS TILL ELEKTRONIKEN

2014-05-09 @ 13:40:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
 
Handlade lite nya kläder till min iPhone och min iPad för ett tag sen, beställde dom från Kina så tog ett tag att få hem dom. Men dom kostade bara typ 30-40:-/st så det var värt..! Jag beställde dock ett till skal som jag väntar på så får se om det dyker upp snart. Hoppas det..!
 
Köp skalen här

NEW CONVERSE

2014-05-08 @ 13:34:00
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (1)
 
Förra veckan så klickade jag hem ett par nya vita converse från sportamore där dom hade någon rea då så fick betala 518:- istället för typ 699:- vilket jag tyckte va awesome..! Mina låga vita som jag har börjar bli slitna, dom är inte jättevita och sulan inuti har slitits up haha... Still love them though! Tyckte bara att jag behövde ett par nya som ersättning när dom andra inte orkar mer. Japp.

 

GLOSSYBOX

2014-05-07 @ 13:27:25
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (0)
 
För ett tag sen så vann jag en utlottning av en glossybox. AWESOME! Och detta var vad som fanns i den..! Om ni vill prenumerera eller läsa mer så är det bara att gå in på glossybox hemsida!
 
Fleur De Santé - Clarity Eye Contour Cream
Matrix Biolage - ColorLast Schampoo & Conditioner
Panos Emporio - Deospray, "Goldflower"
Models Own - Nail Polish
Mitchell And Peach - Body Cream
Egyptian Magic - All Purpose Skin Cream
+ ett test på Panos Emporia CocoSun parfym
 
 

KVÄLLENS UNDERHÅLLNING

2014-05-04 @ 21:53:47
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
 
Har inget bättre för mig denna söndagskväll så jag sitter och glor på Jurassic Park som går på 3an ikväll. Är en riktig nörd när det gäller dinosaurer och älskar sånna filmer, hehe... Mitt naturgodis är dock slut... Man kanske ska byta ut det mot chips?
 
Och förlåt för den dåliga uppdateringen, Adam har varit här sen i torsdags och åkte inte hem för ens idag, det är därför..!