WEEKEND

2015-06-29 @ 22:28:13
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
 
Då var det slut på det roliga..!
 
Är tillbaka på mitt vanliga jobb vilket känns ganska skönt. Mer att göra och tiden gå fortare. Men har haft en toppenhelg! I fredags var jag och baby på Asia Spa i Varberg och åt frukost och mös, rekomenderar verkligen det om ni bor i närheten. Och sen på kvällen blev det en spontan utgång med tjejerna, det går ju aldrig fel! Dansade tills fötterna värkte och sen somnade man gott.

I lördags var det inflyttningsfest för kärleken vilket var väldigt lyckat! God dricka i gott sällskap. Även om kvällen slutade tidigt så var den väldigt trevlig!
 
Hoppas ni har haft en lika fin helg, kram!

1D @ ULLEVI

2015-06-24 @ 20:50:00
♡ Musik - Film Kommentarer (0)
 
Igår var jag, Lina och Lovisa x 2 i göteborg och såg ONE DIRECTION på Ullevi! Det var sjukt bra! Bättre än vad dom var förra året i köpenhamn faktiskt, vet inte om det berodde på att vi hade ståplats denna gången kanske... Är i alla fall väldigt nöjd med gårdagen även om man är som en zombie idag, SJUKT trött..! Men om ni gillar 1D rekomenderar jag verkligen att se dom live. Så bra!
 
Fick inte många bra bilder med min iPhone men men!

GBG

2015-06-14 @ 23:36:24
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
 
Nu är jag och K hemma från en toppenhelg i Göteborg! Eller vi kom hem igårkväll. I fredags var vi på Foo Fighters konsert på´Ullevi, som ni säkert hört talas om... Sångaren i bandet snubblar av scenen och bryter benet! Haha, alltså vilken otur..! Men en stor applåd till han som kom tillbaka med ett gipsat ben och kryckor. En konsert man sent (aldrig) kommer glömma.
 
Och igår var vi på Liseberg några timmar. Efter ett par åkturer kände vi oss båda lite yra haha... Men jag bestämde mig för att ta ut 100kr och vinna, och gissa vad... Det gjorde vi! Så nu har vi 2kg kexchoklad att gotta oss i!
 
Hoppas ni har haft en fin helg!

PILOXING

2015-06-04 @ 14:20:00
♡ Träning - Hälsa - Kost Kommentarer (0)
 
Igår var jag på ett pass på Actic som heter piloxing som är en kombinaton av rörelser inspirerade av pilates och boxning. Det var superkul och supersvettigt, svetten rann i ansiktet efter en kvart..! Hängde inte med i alla rörelser hela tiden men det var bara och hoppa och vifta lite och försöka hänga med bäst man kunde haha!
 
För en vecka sen bestämde jag mig för att prova 17-dagarsdieten, men den var så strikt och jobbig (för mig) så den var det enda jag tänkte på... Så jag bestämde mig för att hitta en balans mellan träning och kost för att gå ner dom där extra kilona. Jag hoppas att det här kommer funka!

NEW NAILS AGAIN

2015-06-03 @ 14:36:21
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
 
Idag var jag hos Amanda igen och fixade naglarna, är supernöjd! Dom är lite mer rosa än vad dom är på bilden och har lite skimmer i sig. Så förhoppningsvis kan jag va rädd om dom så dom håller sig juni ut i alla fall. 
 
Och så hoppas vi att sommaren drar igång snart! Kram på er

BRUSHES

2015-06-02 @ 18:10:00
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (1)
219:-/st. på H&M
 
I torsdags förra veckan så sprang jag förbi H&M och såg dom här i ögonvrån! Borstarna som jag har väntat på! Hur snygga är dom inte? Dom kommer från Real Techniques Bold Metals collection och ligger på runt 300kr/styck men på H&M var det sänkt pris av någon anledning? Och då kunde jag definitivt inte säga nej... Hur fina som helt och helt underbara att jobba med. Rekomenderar!
 
Jag köpte Flat Countour och Arched Powder.

HI

2015-06-01 @ 12:12:00
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
 
Hej juni. Snälla för med dig varma kvällar, uteservering och vin. Och en och annan glass.