CHANTELLE & ALEX

2015-03-25 @ 19:05:46
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (1)
 
Idag var jag och Kalle inne i stan. Hade lite inköp (som ni ser ovan) som jag behövde fixa nu när lönen äntligen har trillat in. Ett par svarta "jeans" från Gina Tricot, köpte ett par sånna blåa förra veckan och dom var SÅ sköna att jag var tvungen att köpa dom svarta också. Värt det för priset! Och dom är inte för långa heller vilket är skönt.

Var även inne på Twilfit för jag behövde en ny vit BH. Den verkar vara slut på hemsidan så visar den beiga istället. Beställde dock den också från hemsidan när jag såg att den var på rea och fanns i min storlek, hehe! Så nu är jag 2 BHar rikare och väldigt mycket fattigare... Men nu behöver jag ju inte köpa nya på ett tag, gött..!
 
Sen lämnade jag av Kalle på tågstationen buhu... Han åker till USA idag, LYX! Men han kommer hem igen om 10 dagar som tur är. Kommer sakna min lilla skruttis!

Postat av: Anonym

Hej! Har liknande problem med köp av BH då jag själv har en stor byst. Skulle du kunna tänka dig att göra ett inlägg om din bh storlek, vart du köper dina bhar och på ett lite djupare plan, om hur en stor byst kan hindra en från att ha på sig vas man vill? Skulle varit väldigt tacksam!! P.S grymm blogg, kram :)

Svar: Det finns inte så mycket att säga egentligen, jag har bara gått in på Twilfit och fått hjälp av tjejerna där. :)
Fanny Linnéa Walhed

2015-05-02 @ 06:01:30


Vad heter du?
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

Har du någon egen blogg?

Skriv gärna något fint här: