NEW HAIR

2015-05-31 @ 18:01:49
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (1)
Ja då var det ju det här med att uppdatera bloggen haha... Men det har inte hänt så mycket! Har mest jobbat.
 
I fredags så var jag dock och färgade håret för första gången i mitt liv. Och jag är supernöjd! Ni kanske förstår att bilden till höger är efter-bilden... ;) Men det var på tiden... I alla fall för klipp. Ni ser ju hur håret såg ut, som en rishög... Och sköng med lite förändring nu när sommaren är på g!

DREAMIN'

2015-05-12 @ 21:22:15
♡ Resor Kommentarer (0)
Bilder från weheartit
 
Ja, en resa till varmare breddgrader skulle väl inte sitta helt fel... Nu är ju sommaren snart här men senare i år, JA TACK! Ska försöka övertala Kalle att boka en resa, vill helst åka till Cypern eller Grekland. Möjligtvis Thailand... Blir nog inte så svårt att övertala honom, vem vill inte åka utomlands. + att det är ju ganska mysigt att bara åka två stycken.

NEW NAILS

2015-05-06 @ 18:00:09
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)
 
Idag har varit och fixat naglarna hos Amanda i laholm, hon är superduktig! Vann en tävling hos henne så vann ett set med "gelish"naglar. Gellack helt enkelt. Valde en tjusig neonfärg som inte riktigt syns på bild men snyggt blev det i alla fall..! Bilden blev tyvärr inte jättebra... Men men! Kolla in Amanda om du bor i närheten, blivit supernöjd båda gångerna jag har varit hos henne!

SLOW

2015-05-04 @ 13:40:23
♡ Livet Enligt Fanny Kommentarer (0)

Tyckte av nån anledning att Kalles rester såg fina ut..!

Tiden går segt på jobbet alltså. Jobbar helt själv idag från 11 till 19. Och sådär mitt på dagen när man är klar med öppningen och det är för tidigt att börja förbereda för stängning så går tiden såååå långsamt. Men snart är det dags för lunch och efter det så brukar tiden rulla på ganska bra. + att min kille kommer ha pannkakor klara tills jag kommer hem ikväll! Yay!

Vad har ni för er en grå måndag som denna?

SPORT BH

2015-05-03 @ 18:32:52
♡ Kläder - Skor - Skönhet Kommentarer (1)
Bild från google
 
Är det någon som har ett tips på bra sportbhar som håller girlsen på plats ordentligen? Börjar fundera på att använda silvertejp... Hehe, skämt åsido men kom gärna med tips om ni vet något bra märke eller affär som säljer really good ones!